Η μεγαλύτερη διατομή παίζει ρόλο ΜΟΝΟ για το ρεύμα.
Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα επάνω στους αγωγούς DATA. Εκεί παίζει ρόλο η καλή θωράκιση, και κάποιοι λένε και αποφυγή από φερρίτες αλλά προσωπικά όπως έγραψα και πιο πάνω δεν αντιλαμβάνομαι καμιά διαφορά, και το όσο μικρότερο ΜΗΚΟΣ.
Νομίζω ότι κάποια πράγματα είτε είναι μόδα, είτε τα ακολουθούμε επειδή το είπε "κάποιος".
Για τα Belkin υπάρχει ένα review που το τοποθετεί μαζί με πολύ ακριβότερα, και έτσι άρχισε η "μόδα"...
Αν έχετε συσκευές που τραβάνε πολύ ρεύμα τότε είναι πολύ καλό, αλλιώς στα DAC με receiver αυτόνομης τροφοδοσίας δεν έχει και τόση σημασία αφού οι αγωγοί DATA είναι 24AWG όπως άλλωστε και τα περισσότερα άλλα καλώδια.
Εδώ και χρόνια επιμένω για τα Hama, έρχονται φτηνότερα από τα Belkin (σημειωτέων ότι έχουν και τα δύο καλώδια αγωγούς DATA 24AWG αλλά τα Hama είναι διπλοθωρακισμένα) και παίζουν απροβλημάτιστα.