Προέκταση καλωδίου ηχείων Home Cinema

tzorako

New member
26 February 2013
14
γεια σας, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλωδιο για ηχεια; εχω το home cinema samsung ht-e4500 και επειδη ειμαι αρχαριος δεν ξερω τι να προσεξω κατα την αγορα για καλυτερα αποτελεσματα.

ευχαριστω

Re: προεκταση καλωδιου ηχειων home cinema

αυτα στην εικονα δειχνουν να ειναι αρκετα ποιο χοντρα απ τα εργοστασιακα,δεν επιρεαζει αυτο σε κατι ; συγνωμη αν λεω μ@λ.... δεν εχω ιδεα απο αυτα
ευχαριστω

Για το σύστημά σου ένα καλώδιο 2χ1,5 ή και 2χ1 είναι μια χαρά γιατί αυτό του λινκ όντως φαινεται για 2χ2,5. Επίσης σε τέτοιου είδους συστήματα οι διαφορές στον ήχο από διαφορετικά καλώδια δεν είναι ακουστή. Οπότε προχώρα στην αγορά άφοβα με τη διατομή που σου έδωσα.

ευχαριστω πολυ.προτινομενη ποια πλευρα ειναι για τα κοψω τα καλωδια και να κανω την ματιση; απ την εξοδο του home cinema ή πισω απ το ηχείο;

ευχαριστω πολυ.προτινομενη ποια πλευρα ειναι για τα κοψω τα καλωδια και να κανω την ματιση; απ την εξοδο του home cinema ή πισω απ το ηχείο;

Αυτό είναι καινούριο που λες τώρα, τι εννοείς μάτιση; Θες να τα επεκτείνεις; Αν ναι καλύτερα να πας σε καινούριο μονοκόμματο, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο οι ματίσεις.

πισω απ το ηχειο δεν βγαινει το κουμπωμα με αποτελεσμα να μην φευγουν τα καλωδια οποτε αναγκαστηκα παω σε ματιση

Μου φαίνεται απίθανο να μη βγαίνει το κούμπωμα, δηλαδή σε μετακόμιση τι κάνεις; Παίρνεις καλώδιο και ηχείο παραμάσχαλα; Τέλος πάντων δες αν γράφει κάτι στο εγχειρίδιο για το πως να βγάλεις το καλώδιο, λογικά πρέπει να πατήσεις το κλιπσάκι, να σπρώξεις λίγο το καλώδιο προς τα μέσα και μετά να τραβήξεις, ειδάλλως κάνε μάτιση. Οπως σου είπα σε τέτοιου είδους συστήματα δεν θα ακούσεις καμία διαφορά απολύτως απλά καλό είναι να αποφεύγονται αυτά και για αισθητικούς λόγους πέραν των απωλειών.