Προενισχυτης Aaron no22.cineast

carlito

Established Member
1 June 2010
229
ANAΒΥΣΣΟΣ
Σχεδον καινουριος ,εχει παιξει περιπου 200 ωρες ,με την αρχικη του συσκευασια ,και εγγυηση.
Εχει 5+1 εξοδους, καταλληλος και για audiophile home cinema,και δινεται
1700 e ,λογω μεγαλης αναβαθμισης.
Για την ποιοτητα ,τοσο κατασκευης ,οσο και ηχητικης ,οποιος ενδιαφερεται
μπορει να εχει την ευκαιρια να το διαπιστωσει,στο συστημα μου,η στο δικο του.
http://aaron.hifi.net/intl/no22.html

aaron-no22-cineast-night-shadow--500x275.jpg

Περιοχη?Υπαρχει δυνατοτητα ακροασης στο δικο μου συστημα?
Θα με ενδιεφερε να τον δοκιμασω με τον τελικο pa xindak οταν καταφερω τις επομενες μερες να τον παρω για ακροαση.

Φυσικα υπαρχει δυνατοτητα ακροασης και στο δικο σου συστημα,τους xindak δεν τους εχω ακουσει ποτε αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα συνεργειας με οποιοδηποτε τελικο.Ο συγκεκριμενος προενισχυτης αν και
δεν ειναι πολυ γνωστος στην ελληνικη αγορα ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει στην τιμη του και οχι μονο,αν σε ενδιαφερει η αναλυση ,δυναμικες χωρις να εχει κανενα ιδιεταιρο μουσικο χρωμα .Αν θελεις ωσπου να παρεις τους τελικους για ακροαση ,αν εισαι κοντα ,μενω Αναβυσσο,μπορεις να τον ακουσεις με τον τελικο electrocompaniet aw250r opus 21 cd και ηχεια
tidal piano cera,που ειναι ιδιεταιρα αποκαλυπτικο συστημα.

ΟΚ, την αποδεχομαι την προσκληση, οχι επειδη μενω κοντα, αλλα για να ακουσω και τα tidal, για τα οποια ολο και περισσοτεροι ισχυριζονται οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καλησπερα σε ολους ,ευχαριστω ολους που εχουν στειλει πμ για τον aaron.
Για να δωσω μια ιδεα σχετικα με τα χαρακτηριστικα του ,την χρηση τοσο σε
πολυκαναλο η δικαναλο συστημα .
Εχει 6 εξοδους ,front r-l,rear r-l,center,sub ,αντιστοιχες εισοδους συν τις κανονικες δικαναλες,cd,md,tv κλπ .Δεν εχει phono.
Δεν εχει νοημα ,κατα την αποψη μου,να τον συνδυασετε με τελικο η υπολοιπα συνοδα χαμηλοτερης αξιας,ηχητικης εννοω και οχι απαραιτητα
χρηματικης.
Στην τιμη του 2500 ε καινουριος,εκτιμω οτι ειναι απο τους καλυτερους που κυκλοφορουν με κυρια χαρακτηριστικα του την αναλυση ,ομοιογενεια,εικονα,και ουδετεροτητα.Αν σας ενδιαφερουν ολα αυτα
μια ακροαση επιβαλεται,σκοπος δεν ειναι να κανω μια πωληση ,ετσι κι αλλιως
οταν ερθει ο καινουριος μου προ ο ααρον θα παει για ανταλλαγη στον αντιπροσωπο,αλλα ταυτοχρονα να ειναι πανευτυχης και ο νεος κατοχος.
Καλη Χρονια σε ολους:music-smiley-004: