Προενισχυτής για κινητό

Anritsu

AVClub Enthusiast
12 December 2012
859
Μπραχάμι - Μύκονος
Καλημέρα .

Μέχρι να κατασταλάξω για dac θέλω να χρησιμοποιώ την εξόδο για ακούστικα του κινητού μου με καλώδιο jack σε 2 RCA για να ακούω κάποια δισκάκια που αυτην την περίοδο προτιμώ . Παρατηρώ οτι το κινήτο μου , samsung nexus s , android 4.2.1 Jelly shot Rom 4.2.1 αν και με ακουστικά εχει αρκετά δυνατή έξοδο , όταν το συνδέω στον ενισχυτή της υπογραφής μου πρεπει να ανεβάσω πολύ την ένταση και πάλι ο ήχος ερχεται απο βάθος . Και μετά πάει το ζιζάνιο και πατάει το FM και μπουμπουνάει το σύμπαν . Προς το παρόν χρησιμοποίω ενα καλώδιο που απο jack 3.5 mm mini jack βγάζει 3 rca , ασπρο , κόκκινο και κίτρινο . Το καλώδιο αυτό ήρθε με τον ενισχύτη και για να πω την αμαρτία μου δεν ξερω για τι εφαρμογή ακριβώς προορίζεται (TV φαντάζομαι), ειδικά το κίτρινο .
Ενα κάλωδιο της προκοπής απο jack σε 2 rca , μπορώ να το βρω και μόνος μου . Αυτο που θέλω ειναι μερικές δοκιμασμένες αν γίνεται και κυριως οικονομικές προτάσεις για καποιον προενισχυτή με ελεγχόμενη ενίσχυση που θα μπορουσα να χρησιμοποίησω για την περιπτώση αυτή . Ότανλέω οικονομικές εννόω 20 - 30 τοπ . Κατα προτίμηση με μπαταρίείς αν γίνεται ΑΑ που διαθέτω επαναφορτιζόμενες . Ebay Amazon (Uk) δεκτά . Αν υπάρχει και κάποια πρόταση DIY δοκιμάσμενη και χώρις πολλά πολλά δεκτή αν και εκεί πάμε σε άλλα χωράφια . Απαιτήσεις για ποιότητα , διαύγεια και τέτοια δεν υπάρχουν ιδιαίτερες , καθώς ούτε το σύστημα μου ειναι κάτι το ιδιαίτερο , αλλά και η λύση ειναι προσώρινη μέχρι κάποια στιγμή αποφασίσω για stand alone player με dac .

Ευχαριστώ .