George C AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,718 9 October 2009 #1 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free κατά προτίμηση με το οποίο να μπορέσω να τσεκάρω την ασφάλεια σε ένα ασύρματο δίκτυο; Να δω δηλαδή σε πόσο χρόνο (αν) μπορεί να σπάσει το password.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free κατά προτίμηση με το οποίο να μπορέσω να τσεκάρω την ασφάλεια σε ένα ασύρματο δίκτυο; Να δω δηλαδή σε πόσο χρόνο (αν) μπορεί να σπάσει το password.
pontios Μέλος Σωματείου 17 June 2006 8,145 Clermont-Ferrand, France 9 October 2009 #3 Mην παιδεύεσαι φίλε μου. Μόνο το 64 WEP έχει σπάσει. Το 128 WEP θέλει μήνες μη σου πω χρόνια. Το WPA απλά δεν σπάει.
Mην παιδεύεσαι φίλε μου. Μόνο το 64 WEP έχει σπάσει. Το 128 WEP θέλει μήνες μη σου πω χρόνια. Το WPA απλά δεν σπάει.
George C AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,718 9 October 2009 #4 netblues said: Wep Η wpa? Click to expand... Και για τα δύο ή όποιο υπάρχει.
George C AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,718 9 October 2009 #5 Re: Απάντηση: Πρόγραμμα για έλεγχο Wireless δικτύου pontios said: Mην παιδεύεσαι φίλε μου. Μόνο το 64 WEP έχει σπάσει. Το 128 WEP θέλει μήνες μη σου πω χρόνια. Το WPA απλά δεν σπάει. Click to expand... Σ'ευχαριστώ αλλά δε θα παιδευτώ εγώ το pc που θα ψάχνει θα παιδευτεί... Anyway, τα ξέρω αυτά που λες. Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα.
Re: Απάντηση: Πρόγραμμα για έλεγχο Wireless δικτύου pontios said: Mην παιδεύεσαι φίλε μου. Μόνο το 64 WEP έχει σπάσει. Το 128 WEP θέλει μήνες μη σου πω χρόνια. Το WPA απλά δεν σπάει. Click to expand... Σ'ευχαριστώ αλλά δε θα παιδευτώ εγώ το pc που θα ψάχνει θα παιδευτεί... Anyway, τα ξέρω αυτά που λες. Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα.
pontios Μέλος Σωματείου 17 June 2006 8,145 Clermont-Ferrand, France 9 October 2009 #6 Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόγραμμα για έλεγχο Wireless δικτύου George C said: Σ'ευχαριστώ αλλά δε θα παιδευτώ εγώ το pc που θα ψάχνει θα παιδευτεί... Anyway, τα ξέρω αυτά που λες. Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα. Click to expand... Από όσο ξέρω μόνο σε Linux.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόγραμμα για έλεγχο Wireless δικτύου George C said: Σ'ευχαριστώ αλλά δε θα παιδευτώ εγώ το pc που θα ψάχνει θα παιδευτεί... Anyway, τα ξέρω αυτά που λες. Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα. Click to expand... Από όσο ξέρω μόνο σε Linux.
George C AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,718 9 October 2009 #7 Παλιά υπήρχε το KisMac αλλά τώρα δεν υποστηρίζεται.