πρόγραμμα για ξεκλείδωμα (κυρίως) και αντιγραφή DVD

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

εδω και επτα περιπου χρονια ριπαρω τις ταινιες στο υπολογιστη,ξεκινησα με το shrink μεχρι που το αγορασε νομιζω η sony και δεν βγαινουν πλεον αναβαθμισεις,εδω και τεσσερα χρονια χρησιμοποιω το anydvd και προσφατα το anydvd hd . Τα εχει ξεκλειδωσει ολα εκτος απο 7-8 ταινιες απο τις 500 που εχω . Ομως αυτες της συγκεκριμενες τις καταφερα με trial εκδοσεις του dvdfab . Δεν αγορασα το dvdfab γιατι μου αρεσει ο τροπος λειτουργιας του anydvd . Ειμαι σιγουρος ομως οτι και το dvdfab ειναι εξισου εξαιρετικο . Περαν απο αυτα τα δυο νομιζω δεν θα βρεις κατι αλλο για ρπιπαρισμα . Για εγγραφη στο δισκακι το shrink δεν τα κανει πλεον ολα οπως σωστα ανεφερε ο φιλος "κερακι" , εγω χρησιμοποιω το nero recode . Εχει καποια θεματακια αραια και που , θελω να δοκιμασω το clone dvd .