Προγραμμα για υποτιτλους srt

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
με ποιο προγραμμα διαβαζουμε ελληνικους υποτιλους srt;
με το srt viewer δεν καταφερα να δω τους υποτιτλους..

στο pc ανοιγουν με το notepad για μια γρηγορη επεξεργασια..
ενω υπαρχουν και ειδικα προγραμματα για επεξεργασια ή ακομα και δημιουργια απο την αρχη..
σε mac δεν βρηκα κατι αντιστοιχο..

σε mac με το text edit ακομα και αν επιλεξεις ελληνικη γραμματοσειρα, δεν τα εμφανιζει σωστα και δεν υπαρχει καπου ευδιακριτα επιλογη για encoding..

Για τι χρηση

τι εννοεις με το "διαβαζουμε υποτιτλους", αυτο το "SRT Viewer" απο οτι ειδα ειναι για αυτο,
"A simple and excelent Subtiles Reader(.srt) files to watch online videos like Youtube, Google Videos, Daylimotion, Grouper, CastPost, Clipshack. Intructions: Open the .srt files, then just play button and synchronize with flash video."

Πιθανον δε κανει για να βλεπεις τους υποτιτλους στο pc, στον player δηλαδη, εαν εννοεις αυτο!

Αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θές...

Για Mac δές το Subtitle Workshop. Για συγχρονισμό εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια (αλλά σε PC).

Απλο άνοιγμα του srt κυρίως γιατι για επεξεργασία απο οτι κατάλαβα αναγκαστικά θα πηγαίνω στο pc.

Μερικές φορές θελω απλα να διαβάσω τους υπότιτλους, που ειναι κυρίως στα ελληνικά και να σβήσω (πχ τα better watched with κτλ) διορθώσω καποιο κείμενο/λέξη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θές...

Για Mac δές το Subtitle Workshop. Για συγχρονισμό εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια (αλλά σε PC).

Ακριβώς αυτο χρηςιμοποιω και εγω.
Για Mac ομως δεν βρήκα κατι..
δεν εχω παντα πρόσβαση στο pc.

Κάποιες φορές ομως θελω απλα να σβήσω τα ενοχλητικά κείμενα στην αρχή ή στο τέλος του υποτιτλου που βάζουν καποια site οπως opensubtitles κτλ

Last edited:
Re: Απάντηση: Προγραμμα για υποτιτλους srt

Τα ενοχλητικά κείμενα δεν μπορείς να τα σβύσεις με το Notepad;

Αν εννοεις το textedit στα mac οχι γιατι βγαζει τα κειμενα κινεζικα.. και δεν βρηκα πουθενα κατι σαν το encoding..
αν θελεις δοκιμασε με ενα τυχαιο ανοιγμα υποτιτλου srt στο TextEdit για να καταλαβεις το προβλημα.

στο pc φυσικα και μπορω απλα δεν εχω προσβαση παντα.
μονη λυση να βαλω και windows στο macbook pro.

Αν εννοεις το textedit στα mac οχι γιατι βγαζει τα κειμενα κινεζικα.. και δεν βρηκα πουθενα κατι σαν το encoding..
αν θελεις δοκιμασε με ενα τυχαιο ανοιγμα υποτιτλου srt στο TextEdit για να καταλαβεις το προβλημα.

στο pc φυσικα και μπορω απλα δεν εχω προσβαση παντα.
μονη λυση να βαλω και windows στο macbook pro.

Γενικως τα ελληνικα τα εμφανiζει σαν κινεζικα στο text edit ?

Γενικως τα ελληνικα τα εμφανiζει σαν κινεζικα στο text edit ?

οχι, μολις δοκιμασα να ανοιξω ενα word στα ελληνικα και το διαβαζω κανονικα.