Προγραμματάκι για δημιουργία playlist.

Jkouli

AVClub Enthusiast
27 November 2007
766
Εχω ενα σκληρο με αρκετα ειδη διαφορετικων αρχειων πολυμεσων σε διαφορετικους φακελους.
Ψαχνω προγραμμα που να "τραβα" μονο του διαφορετικο αρχειο (αλλα εν σειρα) απο καθε φακελο καθημερινα.
Δλδ απο το φακελο Α (12 αρχεια) και Β(12 αρχεια) να μου παρει τα Α1 και Β1 και να τα παιξει.Αυριο τα Α2 Β2 κοκ.
Παιζει κατι τετοιο ή πρεπει να πηξω να τα κανω ενα ενα!

Μόλις τώρα διάβασα το post σου και μου έκανε εντύπωση.
Όμως, όπως το θέτεις, δεν είναι καθαρό το τί θέλεις να κάνεις.
Είχα κάνει κάποτε ένα backup script για να παίρνω backup από servers (3 διαφορετικά αρχεία). Είχα δημιουργήσει folders Sun, Mon, Tue... Sat.
Κάθε μέρα, έκανε backup στο αντίστοιχο folder, ανάλογα με τί ημέρα ήταν. Έτσι είχα 7 μέρες πίσω backups.
Όμως δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις εσύ. Πές ότι διαλέγει τα αρχεία και τα πάιζει.
Μετά? Πρέπει να περιμένει την επόμενη μέρα για να πάιξει τα επόμενα?
Καί.. πόσο διαρκούν τα Α1, Β1 και Α2, Β2 κλπ? Και τι κάνει στο ενδιάμεσο, αφού τελειώσουν τα Α1-Β1, μέχρι να παίξουν τα Α2-Β2?

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...
Το καθε αρχειο επειδη ειναι απο συγκεκριμενο φακελο,εχει συγκεκριμενη διαρκεια.Πχ:
Το Α1 ειναι 40 λεπτα,το Β2 ειναι 40 λεπτα και το Γ1 30λεπτα.Απλα να ανοιγω το προγραμμα και αυτο αυτοματα να παιζει αυτο το καθημερινο playlist.(το οποιο θα προχωραει καθε μερα μονο του).Μαλλον παμε για scriptακι?