ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

η καρτα τελικα ξεκλειδωσε σε panasat 990 σε 1 δευτερολεπτο απο τη στιγμη που εστειλαν το σημα, μου ειπανε να μεινει επανω στον 990 για 2 ωρες και μετα λογικα θα παιζει και στον edision.Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις συμβουλες σας

Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

5 μερες τωρα, δεν μας λες αν ειναι ολα οκ?
ΣΥΓΝΩΜΗ παιδια νομισα οτι εγινα κατανοητος,παιζει κανονικα εκτος οτι οι πληροφοριες για το προγραμμα που παιζει εκεινη την ωρα και το επομενο δεν ακολουθουν την πραγματικη ωρα.Ηθελα να ρωτησω κατι για ενα φιλο εχει και αυτος version 5 αλλα του χαλασε ο panasat 990, μεχρι 100 ευρω ποιος ειναι ο καλυτερος δεκτης για να ανοιγει την καρτα χωρις κωλυματα αν εινα και hd ακομα καλυτερα.

Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

Είναι σωστά ρυθμισμένη η ώρα στο δέκτη σου;
Ναι εινα σωστα,δεν τιθεται θεμα ωρας γιατι αν τον κλεισω και τον ξαναανοικσω παιρνει κανονικα τις πληροφοριες μετα σταματαει παλι,και δεν το κανει παντα,μερικες φορες τις βγαζει κανονικα και οχι σε συγκεκριμενα καναλια αλλα τυχαια.

Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!
Μετά από καιρό και εν αναμονή του πΟΤΕ; είπα να τους κάνω μια κρούση, μήπως και δω και εγώ κανένα HD! Τους λέω ότι είμαι παλιός συνδρομητής pvr με τον panasat 3001 και θέλω να κάνω και νέα συνδρομή με τον νέο pvr + ΗD.
Θέλω οπωσδήποτε θέαση στις δύο τηλεοράσεις και γι αυτό τον λόγο είμαι διαθετιμένος να πληρώνω δύο συνδρομές! (Καλός μ..... είμαι!) Μια start pack με τον panasat και μια value pack + HD ή cinema pack + hd με τον pace pvr. Υπάρχει κάποια προσφορά γι αυτό; Ναι μου λένε. 249 ο pace pvr! Τους τα χώνω λίγο για το ότι μας έχουν γραμμένους τους παλιούς συνδρομητές, αφού στους νέους τον δίνουν 149 και μου απαντάει το κορυφαίο μετά από λίγη ώρα στην αναμονή:
"Έχουμε μια προσφορά για εσάς! Αν προμηθευτείτε 3 pace pvr και πληρώνετε 3 συνδρομές, θα σας κάνουμε έκπτωση 100 στον κάθε δέκτη!"
Με πήραν τα γέλια, τους ευχαρίστησα και παραμένω ΠΡΩΗΝ συνδρομητής!!!

Υ.Γ. Έχει ο καιρός γυρίσματα......:grandpa:

Last edited:
Απιστευτο και ομως αληθινο!!!χαχαχα.......σου ειπαν τετοιο πραγμα?! μιλαμε για αισχος και την απολυτη ξεφτιλα! Σιγουρα εχει ο καιρος γυρισματα....

Καλα να παθεις αφου θες να τους πληρωσεις και 2 συνδρομες.
Θα συζητησαν μεταξυ τους και σκεφτηκαν :
"Ρε συ αυτος εχει λεφτα αφου θελει να πληρωνει 2 συνδρομες,οποτε αν του κανουμε προσφορα μειον 100 ευρω στους δεκτες τοτε θα παρει 3 συνδρομες !"
Θα ηθελα να ξερω, πιο τζιμανη ειναι διευθ marketing εκει μεσα στην νοβα.
Και να μας πει που ειχε το μπακαλικο του πριν γινει διευθυντης μπας και παρουμε κανα κιλο φετα σε προνομιακη τιμη.