PROJECTOR CRT 7''

Dimitris

Established Member
29 September 2006
113
Πωλείται Βιντεοπροβολεας CRT 7'' ELLIE XS 3000 HT , Με μόνο 3000 ώρες λειτουργίας ( συνολική διάρκεια ζωής λάμπας 15.000 ώρες) , Ανάλυσης 1280 Χ 1024 με ενσωματωμένο διπλασιαστή γραμμών. Εικόνα πραγματικής υψηλής ευκρίνειας ιδιαίτερα ξεκούραστη , χωρις RAIN BOW.

Μαζι προσφέρεται τετραπλασιαστης γραμμών και διαχειριστής πηγων ο γνωστος cinemateq optimizer plus II με δυνατότητα αναβάθμισης της εικόνας σε 1080p.

Τέλος δίνονται δωρεαν α) και 5κλωνο καλωδιο 15 μ. με ακροδέκτες BNC επιχρυσοι β) βάση οροφής και γ) Universal DVD - Player PIONEER DV- 565A

Το σύστημα ειναι πραγματικα σαν καινουργιο και μπορεί κάποιος να το δεί στο σπίτι μου.

Τιμή 1.500 ΕΥΡΩ τηλ. 697-6069.542 Δημήτρης:BDBDG54:

Γιάννη , τα δίνω ολα μαζί σε αυτή την τιμή ,διοτι νομίζω οτι είναι καλή.

Αλλωστε το καλώδιο και το UNIVERSAL DVD ειναι δώρα και ο πολλαπλασιαστης γραμμών ειναι σχεδόν απαραίτητος , για εικόνα Υψηλής ευκρίνιας .

Τον προβολέα μονο του τον δίνω στα 1.100 ΕΥΡΩ .

Το cinemateq όπως σίγουρα θα γνωρίζεις είναι επι πλεον και διαχειριστής πηγών , δέχεται δηλαδή ολων των ειδών της πηγές εικόνας και βγάζει σε οτι έξοδο θέλουμε , επεμβαίνοντας ταυτόχρονα και στην αναβάθμιση του σήματος.

πριν 3-4 χρόνια αυτή η αγγελία θα είχε προκαλέσει ουρά από υποψήφιους αγοραστές...
Σίγουρα πρόκειται περί κελεπουριού (PJ & SCALER)
(συγνώμη για τη παρέμβαση, αλλά δεν κρατήθηκα)

Τι ετοιμαζεσαι να παρεις μετα απο αυτον ?
Ισως καποιο ψηφιακο ?

Noμίζω ότι συγκριση με οποιοδηποτε ψηφιακο σ'αυτη την κατηγορια τιμης ειναι ατυχης...
Το μηχανημα ειναι ονειρο... Μονο και μονο η οψη του ειναι ολα τα λεφτα.. Και ειδικα σε dedicated room θα ηταν απιστευτη επενδυση.
Δυστυχως δεν εχω κλεισει ουτε 200 ωρες ακομα στον δικο μου, οποτε με τετοια πραγματα θα ασχοληθω ελπιζω σε αρκετο καιρο..:bigcry:

Προσανατολίζομαι σε κάποιον ψηφιακό , χωρίς να εχω προσδιορίσει κατι που μου αρέσει παρα πολυ, λαμβάνωντας σοβαρά υποψιν μου την έντονη ψηφιακίλα και το RAIN BOW που σίγουρα θα βλέπω.
Τον προβολέα τον εχω συνδέσει με το 5πινο BNC με επιχρυσους ακροδέκτες 15 μ. μήκους , το οποίο άλλοστε το δίνω μαζι με τον προβολέα .:firstprize:

Noμίζω ότι συγκριση με οποιοδηποτε ψηφιακο σ'αυτη την κατηγορια τιμης ειναι ατυχης...
Το μηχανημα ειναι ονειρο... Μονο και μονο η οψη του ειναι ολα τα λεφτα.. Και ειδικα σε dedicated room θα ηταν απιστευτη επενδυση.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πράγματι ειναι καλο το μηχάνημα, και δεν σου κρύβω οτι με δυσκολία το αποχωρίζομαι μιας και κάποιος φίλος εχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον........Ιδωμεν...!!!!!:fahne90:

συνονοματε,τον cinemateq τον δινεις μονο του???ισως μπορω να τον χρησιμοποιησω.....

Παιδιά συγνώμη, που παρεμβαίνω αλλά το συγκεκριμένο προβολέα τον αγόρασε φίλος μου το 2001 3,400,000 σε δραχμές (10,000 ευρώ) είναι απίστευτος και καλό είνια να μην παίζουμε με την τσέπη του άλλου με σχόλια. Φίλε αν μορείς κράτησε το μηχανημά σου ποτέ δεν ξέρεις που θα σου χρειαστεί.

Παιδιά συγνώμη, που παρεμβαίνω αλλά το συγκεκριμένο προβολέα τον αγόρασε φίλος μου το 2001 3,400,000 σε δραχμές (10,000 ευρώ) είναι απίστευτος και καλό είνια να μην παίζουμε με την τσέπη του άλλου με σχόλια. Φίλε αν μπορείς κράτησε το μηχανημά σου ποτέ δεν ξέρεις που θα σου χρειαστεί.../QUOTE]

Παιδιά αναπροσαρμόζω την τιμή στην αγγελία στα 1.200 ΕΥΡΩ συνολικά και για τα 3 μηχανήματα , συν το 15 μετρο καλώδιο , συν την βάση οροφής.

Νομίζω οτι η τιμή πλέον ειναι εξαιρετικά ελκυστική ...!!!!!!!!!!:award::award::award: