Projector DiLA HD-1 Μαύρος

emperor

Senior Member
2 February 2008
685
Main Listening Position NYC
Σε άριστη κατάσταση, με συσκευασία και 2 έτη + εγγύηση.
Τιμή πώλησης 3.000€ λόγω αγοράς πολύ μεγαλύτερου (ήδη αγοράστηκε).

Χε χε , όχι ακριβώς, παρόμοια τα κόβω σε όγκο, τον 200αρι τον Sony πήρα, για να τελειώνω με το παραμύθι του HD και των χρωμάτων.

ΠΩΠΩ ΜΕΓΙΕΣ ΜΕΓΙΕΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ Κ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Πιστεύω εώς τέλος του μήνα θα είναι όλα σεταρισμένα, γιατί κάνουμε ολόκληρη κατασκευή στον χώρο τώρα, με motοrized σύστημα για το projector και ηλεκτρική οθόνη.

Mπραβο συχγαρητηρια καλοριζικος,κ εις ανωτερα δεν μπορω να σου πω, γιατι απλα δεν υπαρχει χαχα.

Σπύρο είναι αγορασμένος περίπου 9 μήνες, έχει 376 ώρες, και έχει σεταριστεί άριστα στο δικό μου πανάκι με το Digital Video Essentials, το οποίο το δίνω σε όποιον το πάρει.

Re: Απάντηση: Projector DiLA HD-1 Μαύρος

κ εις ανωτερα δεν μπορω να σου πω, γιατι απλα δεν υπαρχει χαχα.
Για τον HD-1 λες, ε; :p

(Sorry Γιάννη για την παρέμβαση αλλά δεν άντεξα - πάντως βοηθά και την πώληση τουλαχιστον :) )

TON SONY ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝΕΙΣ?ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ Κ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.-bye-

Αχχχ τώρα αν σας πω ότι τον έχω στο κουτί 3 μέρες, και δεν υπάρχει ούτε για αστείο ο χρόνος να εγκατασταθεί;
Είμαι απίθανα - τρελλά πηγμένος και δεν ξέρω πότε θα ξεμπλέξω με τη δουλειά αυτή την περίοδο. Αν όλα πάνε καλά εώς την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα εγκατασταθεί, μέχρι τότε ούτε το Euro δεν θα δω...