Projector, για βιτρινα ...

raffaello

Senior Member
19 June 2006
448
καλημέρα, ενδιαφέρομε για προβολέα ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί , ως Backlitprogection, σε βιτρίνα καταστήματος...
Αρα χρειαζομε lumens, οικονομική λάμπα, και keystone correction (από πιοτιτα δεν με ενδιαφερι ιδιαίτερα) ...
Εχω δει τον HITACHI CPX400, εχετε καμία άλλη πρόταση?...

Dankiou!

Για projector αφηνω τους υπολοιπους να προτεινουν, αλλα ξερω οτι η 3M εχει ενα ειδικο φιλμ για back projection πανω σε βιτρινα, που δινει θεαματικο αποτελεσμα. Ψαξ'το γιατι το ειδα να "δουλευει" και αξιζει πραγματικα.

Αυτό ακριβως θα βάλουμε...

Για projector αφηνω τους υπολοιπους να προτεινουν, αλλα ξερω οτι η 3M εχει ενα ειδικο φιλμ για back projection πανω σε βιτρινα, που δινει θεαματικο αποτελεσμα. Ψαξ'το γιατι το ειδα να "δουλευει" και αξιζει πραγματικα.

θα σε συμβούλευα να κοιταξεις περισσοτερο σε προβολέα για παρουσιάσεις παρά σε προβολέα home cinema

Πάρε τον Οptoma HD65... (μικρός σε μεγεθος, πολύ φωτεινός, ΤΕΛΕΙΑ εικονα για τα λεφτα του)
Νομιζω πρεπει να υπαρχει και καποιος ελαφρως μεταχειρισμενος σε πολυ καλη τιμη στις Αγγελιες του φορουμ...

Παντως για lumens, κοιτα ΜΟΝΟ σε DLP πλευρά....

έχω μπερδευτεί λίγο με την απόσταση προβολεις
θέλω για κοντινή απόσταση (σχετικα)

Βρήκα και αυτόν, αλλα μονό στο εξωτερικό
Sanyo PLC-XU105 4500 Lumens...
1389 euros

Κυκλοφορησε το πλαισιο ενα διαφημιστικο καταλογο για home cinema και εχει αρκετους data προβολεις... ριξε μια ματια ολο και κατι θα βρεις.

Αυτο τον καιρο ψαχνω κι εγω για παρομοια υλοποιηση(projector+film).

Eιχα μια επαφη με αυτην την εταιρεια απο Ολλανδια http://www.glimmscreensinternational.com/
οπου μου εστειλαν ενημερωτικο υλικο,τιμες κλπ.

Θα με ενδιεφερε να μαθω αν τελικα προχωρησες με την 3Μ και την εμπειρια σου.

τα προιοντα της 3m k glimm ειναι για χωρους με χαμηλο φωτισμο. στην χωρα μας εχουμε πολυ ηλιο ,και αν το φως του πεφτει πανω στη βιτρινα σου μαλλον θα εχεις προβλημα! ψαξτο λιγο περισοτερο..!