Προς afam και ολο το forum!

proview

Established Member
13 April 2007
118
Λυνοντας μια παρεξηγηση καλο θα ειναι να αναλαμβανει και ο καθενας τις ευθυνες του.
Πρατωντας και εγω ετσι και επειδη το θεμα της παρεξηγησης κλειδωσε οφειλω να ζητησω μια συγνωμη απο τον afam για τον τροπο που αντιμετωπισα ενα σχολειο του μην καταλαβαινωντας το νοημα του.
Ελπιζω να γινη δεκτη.

Φίλε proview σε ευχαριστώ και όπως σου είπα προχωράμε παρακάτω.....

Λυνοντας μια παρεξηγηση καλο θα ειναι να αναλαμβανει και ο καθενας τις ευθυνες του.
Πρατωντας και εγω ετσι και επειδη το θεμα της παρεξηγησης κλειδωσε οφειλω να ζητησω μια συγνωμη απο τον afam για τον τροπο που αντιμετωπισα ενα σχολειο του μην καταλαβαινωντας το νοημα του.
Ελπιζω να γινη δεκτη.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Επι τέλους, μιά περίπτωση δυό ανθρώπων μελών που μπορούν να συνεννοηθούν και να προχωρήσουν στο χόμπυ και την παρέα.

νομίζω ότι είναι υπερβολή νέο thread για ένα συγνώμη για το σχόλιο, πράγμα που θα μπορούσε να γίνει με ένα pm. μπράβο για την συγνώμη πάντως.

Ελπιζω να γινη δεκτη.

μπράβο ρε Γιάννη.
μακάρι να το κάνουν και άλλοι εδώ μέσα. :grandpa:

Απάντηση: Re: Προς afam και ολο το forum!

νομίζω ότι είναι υπερβολή νέο thread για ένα συγνώμη για το σχόλιο, πράγμα που θα μπορούσε να γίνει με ένα pm. μπράβο για την συγνώμη πάντως.

Δεν πειραζει ας βλεπουμε και κανενα καλο παραδειγμα.-bye-

εδώ γράφονται τόσα και τόσα......αυτό σε πείραξε ?