ΠΡΟΣ ΚΑΤΌΧΟΥΣ SAMSUNG SMART TV

Convla

New member
20 May 2011
16
Καλημέρα σύντροφοι!
Μετά από συμβουλές των ειδικών εδώ μέσα, ενώ ήμουν αποφασισμένος για αγορά Sam 47" 6750 τώρα "βλέπω" κι άλλες.
Πλέον σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου θα παιξει η ευκολία-ελευθερία πλοήγησης στο internet και θα ήθελα οι κάτοχοι smart tv να μου πουν αν όλα τα καλούδια που περιλαμβάνει (Internet,apps) είναι βολικά και εύχρηστα ώστε να βαρύνουν την απόφασή μου γιατί από εικόνα μάλλον υπάρχουν και καλύτερες λύσεις.
Να σημειώσω ότι η ευκολία και η απλότητα του iPhone που έχω, είναι σημείο αναφοράς μου πλέον!
Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας με ενημερώσει γιατί δεν θα αντέξω μεγάλη πίκρα αν οι προσδοκίες μου καταρρεύσουν από την Samsung!

Καταρχάς συγνώμη που δεν θα μπορώ να φανώ χρήσιμος στο ερωτημά σου αλλα δράττοντας της ευκαιρείας μου γεννάται ένα ερώτημα.
Βγαίνουν οι πολλές ωραίες smart TVs και προσφέρουν internet, wifi, facebook, twitter κ.λ.π.Το ερώτημα μου ειναι, γιατί να μην επενδύσει κάποιος στην τηλεόραση του στην εικόνα και για όλα τα καλούδια να τοποθετήσει ένα όμορφο, μικρό καλαίσθητο και αθόρυβο pcaki σε μια Hdmi θυρα και να εχει όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα?

Για λόγους πρακτικούς! Έχω 4 χρόνια συνδεδεμένο με hdmi υπολογιστή της altec (ido+home) και το ανοίγω σπάνια γιατί βαριέμαι να περιμένω το boot κτλ.
Ενώ με το iPhone(από όπου γράφω και τώρα ενώ ακούω στην TV formila1) παρά την οθονίτσα του είμαι συνέχεια στο διαδίκτυο για αθλητικά,blogs, email,παιχνίδια κτλ.

Αλήθεια πόση ώρα κάνει να bootάρει ένα σύχρονο pc; (που δέν είναι φορτωμένο με ένα σωρό αχρηστα add ons και έχεις ρυθμίσει τα services που φορτώνουν αυτόματα) Και πάντα μπορείς να το έχεις κ σε standby νά ανοίγει αμέσως..

Έλα ντε;
Εντάξει αυτό το altec είναι πατάτα και την πάτησα γιατί δίνανε 3 χρόνια δωρεάν Internet αλλά κλείσανε ξαφνικά σε 3-4 μήνες κι έμεινα με το σαπάκι στο χέρι.
Έχοντας όμως σερφάρει χρόνια σε 40άρα οθόνη στα 3,5 μέτρα μπροστά μου κατάλαβα ότι είναι πολλές οι αδυναμίες χρήσης pc στην οθόνη της ΤV.
Αλήθεια ένας χριστιανός με 6000+ Samsung δεν υπάρχει να μας πει την εμπειρία του;

Απο οτι διαβασα σε αλλο νημα το smart TV μεχρι να φορτωσει καποια σελιδα του internet ειναι πολυ χρονοβορο (λειτουργει με καρβουνο).

Αραγε τα media players που προσφερουν την ιδια λειτουργια μηπως ειναι πιο γρηγορα και βολικα (εξωτερικο πληκτρολογιο)?

Αν θες να σερφάρεις στην τηλεόραση να είσαι προετοιμασμένος ότι θα σου παίρνει τον τριπλάσιο χρόνο απ' ότι με ένα pc κι αυτό λόγω χρήσης remote το οποίο είναι δυσχρηστο. Σίγουρα με ένα εξωτερικό πληκτολόγιο μειώνεται αυτός ο χρόνος κατά πολύ.

Τώρα όσον αφορά το φόρτωμα σελίδας έχει να κάνει με το που μπαίνεις. Αν θέλεις να μπεις σε site το οποίο έχει πολλά διαφημιστικά banners και γενικότερα να φορτώσει πολλά flashάκια η σελίδα τότε ναι, αργεί.
Αυτό προσωπικά δεν μ' ενοχλεί γιατί όταν είμαι ξάπλα και παίζει χαζομάρες η τηλεόραση ή περιμένω κάποια εκπομπή που θέλω να δω κάνω ένα pip και σερφάρω χωρίς άγχος. Αν θέλω να βρώ κάτι γρήγορα μπαίνω από το iphone.
Ελπίζω να βοήθησα... :a0210:

Με το wd live πληκτρολόγιο, και πάλι είναι πιο αργό απ' όταν στέλνω εικόνα κατευθείαν απο το pc, καταρχήν οι web εφαρμογές είναι τροποποιημένες για μεγάλη οθόνη, δέν δίνουν όλο το υλικό αλλά και αυτα που ανοίγουν αργούν αρκετά σε σχέση με κανονικο pc.