Προς κατόχους Sony RDR-HX780: Μια μικρή βοήθεια...

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,418
Terra
Σκέφτομαι να κάνω δώρο στον πατέρα μου ένα DVD-Recorder με σκληρό δίσκο, τώρα που επιτέλους του χάλασε το VHS. :D
Βασική προϋπόθεση είναι να έχει ελληνικά μενού, γιατί αλλιώς δεν τον βλέπω να τα καταφέρνει... :grandpa:

Αρχικά σκεφτόμουν το Samsung 773, το οποίο καλύπτει αυτήν την προϋπόθεση, μετά όμως διάβασα περί θορυβωδών/προβληματικών drives και αποθαρρύνθηκα. Το Sony του τίτλου είναι η αμέσως επόμενη επιλογή μου, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάπου μία επιβεβαίωση αν έχει ελληνικά μενού, οπότε ζητώ την βοήθεια κάποιου κατόχου να μου λύσει την απορία... -bye-

nradeon

Established Member
28 September 2006
130
Το Sony RDR-HX680 που εχω εγω τα υποστιριζει τα ελληνικα και εχει και ελληνικες οδηγιες χρησης.

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,418
Terra
Σ' ευχαριστώ nradeon :a0210:

Προς στιγμήν με προβλημάτισε, γιατί στο site της Sony δεν έχει ούτε ελληνικές οδηγίες, αλλά αν λες ότι είναι εντάξει, ΟΚ.

(Βλέπω δεν αποτελεί και ιδιαίτερα δημοφιλές μοντέλο στο club μας... :p )

nradeon

Established Member
28 September 2006
130
Προσωπικα ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.Ειχα και εγω τους ιδιους ενδιασμους οσο αφορα τα ελληνικα, Αλλα σκεψου οτι τον Δεκεμβριο εδωσα 180 ευρω, με παραδωση στο χωρο μου,και η μονη διαφορα ειναι σε σχεση με το RDR-HX780 ειναι ο μικροτερος δισκος 120GB (υπεραρκετος)τον οποιο αναβαθμιζω οποτε θελω σε μεγαλυτερο.Επειδη και εγω δεν ειχα πληροφορηση,Ρισκαρα οσο αφορα τα ελληνικα σε μενου -οδηγιες- divx, αλλα αποζημιωθηκα με το παραπανω,και τωρα μπορω να πω οτι τωρα σχεδον εχει γινει το κεντρο του home cinema. -bye-