Προς Θεσσαλονικείς

Μανωλάς Βλάσης

AVClub Enthusiast
19 June 2006
800
Αγαπητοί φίλοι της όμορφης συμπρωτεύουσας,

Επειδή είναι πολύ πιθανό μέσα στον μήνα να κατέβω (από Αλεξανδρούπολη) προς Θεσσαλονίκη για δουλειές, θέλω να σας ρωτήσω δυο τρία πραγματάκια:

1. Τη Samsung PS42Q96H την έχει κάποιο μαγαζί να παίζει;
2. Την έχει δει κάποιος από σας; Πώς παίζει σε τηλεοπτικό σήμα;
3. Ξέρετε αν υπάρχει υποψία ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει καταργηθεί;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Εχω την εντύπωση πως στο Πλαίσιο Φοίνικα έχει μία 42αρα Samsung, αλλά δεν ξέρω εαν είναι C ή Q ... Στο media markt δεν είχε ... Σε άλλο δεν πέρασα ακόμα ...

1.Οχι, μόνο τη C θα βρείς σε διάφορα καταστήματα ( αυτή έχουν στο Πλαίσιο)
2. Εγώ έχω τη Q, παίζει πολύ καλά καμ´μιά σχέση με την προηγούμενη μου LCD
3. Δεν νομίζω

1.Οχι, μόνο τη C θα βρείς σε διάφορα καταστήματα ( αυτή έχουν στο Πλαίσιο)
2. Εγώ έχω τη Q, παίζει πολύ καλά καμ´μιά σχέση με την προηγούμενη μου LCD
3. Δεν νομίζω

Σε τηλεοπτικό σήμα παίζει καλά (ειδικά σε σχέση με καλή CRT); Σε ρωτάω, γιατί έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια πάνω σ' αυτό το θέμα.

Απάντηση: Re: Προς Θεσσαλονικείς

Σε τηλεοπτικό σήμα παίζει καλά (ειδικά σε σχέση με καλή CRT); Σε ρωτάω, γιατί έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια πάνω σ' αυτό το θέμα.
Νομίζω πως καμμάι δεν μπορεί να συγκριθεί με μια καλή crt . Η δικιά μου τώρα πλησιάζει τις 200 ώρες και μέρα με τη μέρα βλέπω διαφορά. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την εικόνα ´τόσο σε ελέυθερα κανάλια όσο και σε NOVA.Δεν ξέρω κατα πόσο παίζει ρόλο και τι γεγονός πως στην περιοχή που μένω έχω πολύ καλό σήμα και στα δύο.

Re: Απάντηση: Re: Προς Θεσσαλονικείς

Νομίζω πως καμμάι δεν μπορεί να συγκριθεί με μια καλή crt . Η δικιά μου τώρα πλησιάζει τις 200 ώρες και μέρα με τη μέρα βλέπω διαφορά. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την εικόνα ´τόσο σε ελέυθερα κανάλια όσο και σε NOVA.Δεν ξέρω κατα πόσο παίζει ρόλο και τι γεγονός πως στην περιοχή που μένω έχω πολύ καλό σήμα και στα δύο.

Ναι, νομίζω ότι σημαντικό ρόλο παίζουν και η περιοχή που μένει κανείς αλλά και η ποιότητα του εξοπλισμού του (κεραία, καλώδιο) για την αναλογική εικόνα.
Πάντως, η απάντησή σου ήταν πολύ ενθαρρυντική. Μένει τώρα να την δω και να παίζει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προς Θεσσαλονικείς

Πάντως, η απάντησή σου ήταν πολύ ενθαρρυντική. Μένει τώρα να την δω και να παίζει.[/quote]
θα βρείς μονο τη C, H Q μόνο απο internet