Προς τη Διαχειριστική Ομάδα...

GeonX

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
2,756
… μήπως θα ήταν καλύτερα να κατέβει το avclub.gr για κάνα δυο μέρες για να ανέβει πιο γρήγορα στο καινούργιο server γιατί το μαρτύριο που τραβάμε για να μπούμε τις τελευτές μέρες δεν είναι και ότι καλύτερο ?

…είναι κρίμα και για το forum και για τους χρήστες να μην υπάρχει σωστή λειτουργία για το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα…

Κατανοώ τα προβλήματα και δεν υπάρχει μομφή σε όσα γράφω αλλά είναι κουραστικό αυτό που γίνετε… τις δύσκολες στιγμές χρειάζονται λίγο ποιο δραστικές λύσεις sorry…

Γιώργο κατανοούμε το πρόβλημα και την ταλαιπωρία. Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες. Από τον αριθμό μηνυμάτων βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη επιθυμία των μελών να παραμείνει το φόρουμ ανοικτό. Δραστικά μέτρα έχουν παρθεί και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον provider ως προς την επικείμενη αλλαγή.
Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, αλλά ευχαριστούμε ειλικρινά όλα τα μέλη για την προσπάθειά τους και θα τους αποζημιώσουμε για την ταλαιπωρία τους.

Φίλοι συνοδοιπόροι γειά σας.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω με το μέλος GeonX, το forum έχει καταστεί αδύνατο να το διαβάσεις με τόσο αργή απόκριση (πάνω από τρία λεπτά να φορτώσει σελίδα, χωρίς υπερβολή!!).

Φιλικά, messinian

Εγω , εδω που ειμαι, εχω dial-up συνδεση 44.5 k, οποτε ολα ειναι αργα :)

Ας κανουμε ολιγη υπομονη, ουτως η αλλως και κλειστο να μεινει, παλι θα μας λειπει.
Αν ηταν για μια μερα βεβαια, θα εκανα μια ενεση, και θα το δεχομουν.....
-bye-

........................................................
Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, αλλά ευχαριστούμε ειλικρινά όλα τα μέλη για την προσπάθειά τους και θα τους αποζημιώσουμε για την ταλαιπωρία τους.

Tασο θα μας δωρισετε μπλουζακια με το σημα avclub πανω?

ΧΧL φοραω.

Ευχαριστω.

PS.Δεν πειραζει ωρε.Ας αργει και λιγο. Ειχαμε και στο χωριο μας ADSL συνδεσεις που μαθαμε ολα στα γρηγορα?

Re: Απάντηση: Προς τη Διαχειριστική Ομάδα...

Δεν πειραζει ωρε.Ας αργει και λιγο. Ειχαμε και στο χωριο μας ADSL συνδεσεις που μαθαμε ολα στα γρηγορα?

κακο πραγμα η αμνησια......