Προσέφυγαν 130 κάτοικοι του Βοτανικού στο ΣτΕ για το γήπεδο του ΠΑΟ

STELIOS

AVClub Addicted Member
27 August 2006
2,072
πηγη: sportdog

Φορείς, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και 130 κάτοικοι του Βοτανικού προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να εκφράσουν την αντίρρησή τους στην έγκριση έκδοσης οικονομικής άδειας για την κατασκευή και λειτουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Οι προσφεύγοντες τάσσονται κατά υπουργικής απόφασης και κατά της αναθεώρησης πολεοδομικής άδειας του περασμένου Αυγούστου και ζητούν την αναστολή και την ακύρωση όλων των παραπάνω πράξεων υποστηρίζοντας ότι αυτές είναι αντίθετες στο άρθρο 24 του Συντάγματος.

Υποστηρίζουν ότι από την κατασκευή των συγκεκριμένων έργων θα προκληθεί ανεπανόρθωτη βλάβη στο περιβάλλον της περιοχής, αφού όπως αναφέρουν δεν έχει εκπονηθεί στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Επίσης, θεωρούν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή διπλασιάζεται ο προβλεπόμενος συντελεστής δόμησης και υποκρύπτεται απαγορευμένη μεταφορά συντελεστή δόμησης.

130 και καλα τους ενοχλησε το περιβαλον τοσα χρονια ΣK@T@ ανεπνεαν τωρα τους επιασε κοψιμο για το περιβαλον ΜΠΑΝΑΝΙΑ κυριοι ΜΠΑΝΑΝΙΑ.:a0210:

Last edited by a moderator:
Μπανανία γιατί ισχυρίζονται απίθανα πράγματα. Δηλαδή τώρα είναι αναβαθμισμένη η περιοχή προφανώς, και θα την υποβαθμίσει το γήπεδο! Μάλλον για άλλη περιοχή θα μιλάνε...

Που τους βρήκαν αυτούς του 130 εξωγήινους????

Εγώ που έχω 2 γνωστούς που μένουν στην περιοχή μου λένε ότι έχουν χαρει όλοι οι κάτοικοι απ' την χαρά τους που θα αναβαθμιστεί η περιοχή!!

Last edited by a moderator:
Μπανανία το κράτος επειδή δίνει τους πολίτες του το δικαίωμα να προσφεύγουν στα δικαστήρια?

Φυσικα και εχουν το δικαιωμα να πανε στα δικαστηρια αλλα μην το παρα ... γιατι οποιος γνωριζει την περιοχη και εχει περασει ξερει πολλη καλα οτι βρωμια κυριαρχουσε απο τα τοσα εργοστασια.

Πραγματικα το πιστευω οτι ειναι η μοναδικη ευκαιρεια η συγκεκριμενη περιοχη να αναβαθμιστει και να της προσφερθει μια αναπτυξη που δεν επροκειτο να την δουν εαν δεν χτιζοταν το γηπεδο.

Νομίζω ότι η προσφυγή αφορά το εμπορικό κέντρο που θα κτιστεί απέναντι από το νέο γήπεδο, έτσι τουλάχιστον διάβασα κάπου (δε θυμάμαι που).

Να θυμίσω ότι περίπου 130 ήταν και οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας που έκαναν προσφυγή για να μην ανεγερθεί εκεί το γήπεδο. Σήμερα οι περισσότεροι από αυτούς χτυπάνε τα κεφάλια τους (στον τοίχο ή μεταξύ τους, δεν έχει σημασία).

Απάντηση: Re: Προσέφυγαν 130 κάτοικοι του Βοτανικού στο ΣτΕ για το γήπεδο του ΠΑΟ

Που τους βρήκαν αυτούς του 130 εξωγήινους????

Εγώ που έχω 2 γνωστούς που μένουν στην περιοχή μου λένε ότι έχουν κλάσει όλοι οι κάτοικοι απ' την χαρά τους που θα αναβαθμιστεί η περιοχή!!

:flipout::flipout::flipout:

Eνα μεσημέρι έμπλεξα μεσα εκεί με το αυτοκίνητο...Ηταν σαν να βρέθηκα στο Αφγανιστάν από τις λακούβες , τη λάσπη , τη σκόνη και τα χώματα...

Eνα μεσημέρι έμπλεξα μεσα εκεί με το αυτοκίνητο...Ηταν σαν να βρέθηκα στο Αφγανιστάν από τις λακούβες , τη λάσπη , τη σκόνη και τα χώματα...

οντως ετσι ειναι η περιοχη :flipout:

απο την αλλη βεβαια δημοκρατια εχουμε και δεν κοπτεται ΚΑΝΕΙΣ για το περιβαλλον αλλα ΟΛΟΙ για την τσεπη τους.

Και οι ΜΕΝ και οι ΔΕ.

γι'αυτο να λειπουν οι υποκρισιες.

Απάντηση: Re: Προσέφυγαν 130 κάτοικοι του Βοτανικού στο ΣτΕ για το γήπεδο του ΠΑΟ

Μπανανία είμαστε για αυτόν ακριβώς το λόγο: ότι υπάρχει μια τέτοια περιοχή ΤΟΣΑ χρόνια λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και όχι γιατί κάποιοι έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στα δικαστήρια έστω και αν αυτό που ζητούν είναι παράλογο.

Βέβαια θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί γιατί δεν προσέφευγαν και τόσα χρόνια για τις παρανομίες και το γενικό χάλι της περιοχής.... :BDGBGDB55:

επειδη δουλευα στην Ορφεως για αρκετους μηνες παλαιοτερα,,και στις γυρω περιοχες,,
μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι το μοναδικο μερος στην Ελλαδα που φερνει περισσοτερο στο Νεο Δελχι παρα σε περιοχη Ευρωπαικης πρωτευουσας...:flipout:

Νομιζω οτι το εχουμε παρακανει γενικοτερα.....

εκτος και αν το ολο θεμα εχει να κανει με την μη τηρηση απο πλευρας κυβερνησης
των νομιμων αποζημιωσεων (γιατι πηρε το ματι μου κατι τετοιο σε μια εφημεριδα)

Re: Απάντηση: Προσέφυγαν 130 κάτοικοι του Βοτανικού στο ΣτΕ για το γήπεδο του ΠΑΟ

Να θυμίσω ότι περίπου 130 ήταν και οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας που έκαναν προσφυγή για να μην ανεγερθεί εκεί το γήπεδο.

Λες να είναι οι ίδιοι ? -bye-

Πρόκειται για ευκαιρία-πρόκληση ανβάθμισης της περιοχής η κατασκευή του γηπέδου.

ευκαιρια να γινουν πρωτιστως πλουσιοτεροι οι μετοχοι θες να πεις....

τα υπολοιπα επονται.....

Η υπόθεση βρωμάει:
ή αποζημειώσεις (στυλ ΜΕΤΡΟ)
ή δικαιολογημένες (για τον ΠΑΟ) καθυστερήσεις. Ξέρετε: Δεν φταίμε εμείς, αλλά αυτοί που προσφύγαν κτλ