Προσφορά LG

Σαν "περαίωση" μου φαίνεται.
Όποιος έχει τη nova για 12+ μήνες και θέλει, μπορεί να πάρει έκπτωση σε..., προϊόντα της εφορίας κλπ.
Οκ, σπεύσατε!

Ερώτηση: Το αντίστροφο ισχύει? (όποιος έχει LG παίρνει έκπτωση στη nova?)
Απάντηαη: Παίρνει τ' @@ του.

Last edited by a moderator:
χαχαχαχαχα,εχω φρικαρει μαυτη την εταιρια,δεν υπαρχουνε τα ατομα.την lg την 615s που λεει αρχικη τιμη 900 την πηρα απο electroworld σεπτεμβρη 540ευρω.

τσεκαρα τις τιμες στο σκρουτζ σε ολα τα LG που δινει.Σε 1-2 εχει καλυτερες τιμες.Στα αλλα η το ιδιο η και αρκετα περισσοτερο.Παιζουν με τη νοημοσυνη μας...

Οι τύποι δεν πάνε καλά...
Τα προιόντα είναι πιο ακριβά από ότι στα μαγαζιά.
Όποιος έχει όρεξη, μπορεί να τους κάνει μήνυση.
Εντάξει, ας το κλείσουν μια ώρα αρχύτερα το μαγαζάκι τους.
Κλέβουν τους συνδρομητές τους (και μένα μαζί μέχρι το Μάιο) με τις πανάκριβες χρεώσεις τους.
Κλέβουν τους συνδρομητές τους και στα "ειδικά προνόμια"!:flipout:

τσεκαρα τις τιμες στο σκρουτζ σε ολα τα LG που δινει.Σε 1-2 εχει καλυτερες τιμες.Στα αλλα η το ιδιο η και αρκετα περισσοτερο.Παιζουν με τη νοημοσυνη μας...
Την Smart 3D 32LM620S που ειδα και μαρεσει ειναι οντως πιο φθηνη απ ολα του σκρουτζ.

ναι κατα 30 ευρω.32" για 3d δεν ειναι απελπιστικα μικρη ομως?εχω δει 3d σε 40" και μου φανηκε μικρη.Σε 32" θα εχεις προβλημα...

Βασικα εγω αυτην την περιοδο ψαχνω 32''γενικα. Σε σχεση με μια σονυ που κοιτουσα η LG βγαινει 10 παραπανω με αυτη την προσφορα και εχει και 3D που δεν εχει η σονυ αν και η σονυ εχει ενσωματωμενο wifi.

2700 το 47αρ χρέπι 47LM860V όταν έχει κοντά στα 1300
Εώς και καταγγελία για εξαπάτηση/παρπλάνηση σηκώνει αυτή η προσφορά.

Γιατι δεν το καταλαβαινετε βρε παιδια οτι αυτες οι προσφορες δεν απευθυνονται σε εμας που το ψαχνουμε αλλα σε αδαη κοσμο που το μονο μαγαζι που γνωριζουν να πωλει τηλεορασεις ειναι ο Κωτσοβολος; Απλα αγνοηστε τους.

αυτος ο κοσμος δεν ξερει καν να κανει αναζητηση των επιγειων καναλιων και να τα αποθηκευσει και καλει τεχνικο...

μια φιλη μου δεν ξερει καν το καλωδιο scart τι ειναι και που μπαινει. η πως συνδεεται η router!

Γιατι δεν το καταλαβαινετε βρε παιδια οτι αυτες οι προσφορες δεν απευθυνονται σε εμας που το ψαχνουμε αλλα σε αδαη κοσμο που το μονο μαγαζι που γνωριζουν να πωλει τηλεορασεις ειναι ο Κωτσοβολος; Απλα αγνοηστε τους.
Πολύ σωστά τα λες.
Θα πω ένα πρόσφατο παράδειγμα αυτής της λογικής και νοοτροπίας.
Φίλος. μιας κάπιοιας ηλικίας, ζήτησε τη γνώμη μου θέλοντας να αγοράσει iphone και του εξήγησα με απλά λόγια ότι τα smartphones είναι άλλης τεχνολογίας και δεν συμβαδίζουν με τις γνώσεις που έχει (πιο κομψά δεν μπορούσα να το πω), έχουν δυνατότητες που δεν μπορεί και δεν πρόκειται ποτέ να αξιοποιήσει και, τέλος, το συγκεκριμένο είναι πανάκριβο ενώ υπάρχουν άλλα, πολύ φθηνότερα, παρόμοιας τεχνολογίας και πολύ πιο φτηνά.

Χθες μου ανήγγειλε χαρούμενος ότι αγόρασε ένα iphone από το ... ΠΛΑΙΣΙΟ (!!!) και όταν τον ρώτησα γιατί δεν άκουσε τις συμβουλές μου ή έστω γιατί δεν πήρε ένα φτηνότερο smartphone, απάντησε ότι ... δεν μπορούσε να βλέπει τους μετανάστες να έχουν αυτό το τηλέφωνο και εκείνος ναμην έχει ...

Χάρις σ αυτούς τους ανθρ'ωπους εξακολουθούν να επιβιώνουν τα λίγα μαγαζιά που έχουν μείνει ακόμη ...

Άλλο Sony όμως φίλε μου . . .
Και άλλο LG.

Συμφωνω. !!

Όμωσ Η lg είναι πολύ καλύτερη απο την Sony.
Η Sony αγαπητε, είναι μια εταιρία μέσου όρου αλλα με πολύ καλο Marketing. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Και πίστεψε με, δεν το λέω τυχαία....:)

Απο εκει και πέρα, στη θέση του φίλου, θαμδιαλεγα την τηλεόραση με το wifi, πάρα το 3d. Η εν λόγω τεχνολογία σε 32άρα, είναι απλα άχρηστη.!!!

Άλλο Sony όμως φίλε μου . . .
Και άλλο LG.
απλά για Πληροφορία:
LG= Lucky GoldStar
Η παλιά Εταιρεία Goldstar είναι για τους Γνωστούς του Χώρου της TV:operator:

sany1785.jpg

Συμφωνω. !!

Όμωσ Η lg είναι πολύ καλύτερη απο την Sony.
Η Sony αγαπητε, είναι μια εταιρία μέσου όρου αλλα με πολύ καλο Marketing. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Και πίστεψε με, δεν το λέω τυχαία....:)

Συμφωνώ φίλε μου όπως και η hyundai είναι καλύτερη εταιρεία από την Mercedes για αυτό άλλωστε πουλάει και περισσότερα αυτοκίνητα. . . .
Τι να πω αυτά είναι γούστα....

Last edited:
Είναι απλό: σου λέει για να δίνει αυτός πάνω από 12 μήνες 63 ευρώ για το πακέτο μας, μπορεί άνετα να δώσει και 1400 για μια LG που έχει 1300 σε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί.. Για αυτό δεν τις δίνουν σε όλους..