Προσφορά MEdia Markt

Pslymer

New member
20 October 2010
15
το Media Markt από αύριο έχει την 40D5800 στα 500 ευρώ.
Αξίζει η τηλεόραση?
Εγώ περίμενα να πέσει η 40D6000. Ναι το ξέρω έχει 3D αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος για την επιλογή μου.
Συγκρίνεται σαν εικόνα η αξίζει να δώσω τα 120 ευρώ παραπάνω για την 40D6000?

Το θέμα είναι τα 50hz (D5800) vs 100hz (D6xxx)... Όπως και να'χει είναι καλή τιμή.

Re: Απάντηση: Προσφορά MEdia Markt

Παιδιά αυτή η TV δεν κυκλοφορεί καν στην ελληνική αγορά.
Μάλλον διανέμεται αποκλειστικά στο Media markt αφού και σε αναζήτηση εκεί τη βρήκα σε κάποιο Ανατολικής Ευρώπης.
Αν είναι παραπλήσια της D5500 είναι όντως καλή η τιμή, αλλά θέλει επιφύλαξη.

και εμένα μου έκανε εντύπωση το ότι δεν την βρήκε το Skroutz. Μάλλον θα περιμένω....

Φίλε μου στο skroutz δεν υπάρχουν όλα τα καταστήματα, αυτό δε σημαίνει τίποτα.
Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει στο samsung.gr.
Αλλά θέμα συμβατότητας δε νομίζω να υπάρχει, αλλιώς δε θα την έδινε το mm.
Μάλλον είναι παραπλήσια περίπτωση της C653 πέρισυ που στην ουσία είναι η C650 με διαφορές εξωτερικά.

Αξίζει να αναφέρω μιας που είμαι στο ψάξιμο και ακόμα αναζητώ πληροφορίες και έχοντας καταλήξει προς μια plasma Samsung ST30, ότι στα Media Markt αυτή η μάρκα δεν πωλείται γενικά και μου έκανε γενικά εντύπωση.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως δεν προμηθεύονται Panasonic... (φαντάζομαι πως εννοούσες Panasonic ST30 και όχι Samsung)

Το θέμα είναι τα 50hz (D5800) vs 100hz (D6xxx)... Όπως και να'χει είναι καλή τιμή.

Διορθωση... 100Hz D5800 vs 200Hz D6000. Η 5800 ειναι στα ιδια χαρακτηριστικα με την D5500 ισως εμφανισιακα να αλλαζει λιγο και ειναι custom μοντελο για mediamarkt.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά MEdia Markt

Διόρθωση: 50Hz d5800 vs 100Hz D6000. Άλλο Hz άλλο cmr. Δες στα νήματα κατόχων, πρόκειται περί παραπλάνησης.

Nαι, αυτό που δεν μπόρεσα να βρω είναι αν έχει το smart hub που έχει η D5500.

Πάνε στο κατάστημα που τη πουλάει και ζήτα πληροφορίες απ'τον πωλητή ή σε τελική ζήτα το manual και πέστου πως δε μπορείς να βρείς αλλού info για την TV.
Δε νομίζω να αρνηθεί αφού είναι δικαίωμά σου να ξέρεις τί αγοράζεις.

Η Samsung 5800 τι διαφορές έχει με τη σειρά 6χχχ εκτός τα 50hz ανανέωση εικόνας? Υπάρχει διαφορά ποιότητας στην εικόνα? Γιατί η Samsung, όπως και πολλοί πωλητές δεν διαχωρίζουν το CMR, το οποίο κάνει τη διαφορά?

Έχουν διαφορετικό επεξεργαστή εικόνας, η 5800 είναι 2D και 50Ηz, ενώ οι 6xxx είναι 3D και 100Hz.

Σε τηλεοπτικό και υλικό βίντεο, οι 6xxx δίνουν καλύτερη εικόνα, σε ταινίες όμως οι 5xx0 έχουν το προβάδισμα...