το Media Markt από αύριο έχει την 40D5800 στα 500 ευρώ.
Αξίζει η τηλεόραση?
Εγώ περίμενα να πέσει η 40D6000. Ναι το ξέρω έχει 3D αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος για την επιλογή μου.
Συγκρίνεται σαν εικόνα η αξίζει να δώσω τα 120 ευρώ παραπάνω για την 40D6000?
Παιδιά αυτή η TV δεν κυκλοφορεί καν στην ελληνική αγορά.
Μάλλον διανέμεται αποκλειστικά στο Media markt αφού και σε αναζήτηση εκεί τη βρήκα σε κάποιο Ανατολικής Ευρώπης.
Αν είναι παραπλήσια της D5500 είναι όντως καλή η τιμή, αλλά θέλει επιφύλαξη.
Φίλε μου στο skroutz δεν υπάρχουν όλα τα καταστήματα, αυτό δε σημαίνει τίποτα.
Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει στο samsung.gr.
Αλλά θέμα συμβατότητας δε νομίζω να υπάρχει, αλλιώς δε θα την έδινε το mm.
Μάλλον είναι παραπλήσια περίπτωση της C653 πέρισυ που στην ουσία είναι η C650 με διαφορές εξωτερικά.
Αξίζει να αναφέρω μιας που είμαι στο ψάξιμο και ακόμα αναζητώ πληροφορίες και έχοντας καταλήξει προς μια plasma Samsung ST30, ότι στα Media Markt αυτή η μάρκα δεν πωλείται γενικά και μου έκανε γενικά εντύπωση.
Διορθωση... 100Hz D5800 vs 200Hz D6000. Η 5800 ειναι στα ιδια χαρακτηριστικα με την D5500 ισως εμφανισιακα να αλλαζει λιγο και ειναι custom μοντελο για mediamarkt.
Aπ' ό,τι βλέπω στην τσέχικη σελίδα της Samsung, είναι ίδια εσωτερικά με την 5000 και όχι με την 5500 (λείπει το Smarthub δηλαδή, για όποιον ενδιαφέρεται για τέτοια λειτουργία).
Πάνε στο κατάστημα που τη πουλάει και ζήτα πληροφορίες απ'τον πωλητή ή σε τελική ζήτα το manual και πέστου πως δε μπορείς να βρείς αλλού info για την TV.
Δε νομίζω να αρνηθεί αφού είναι δικαίωμά σου να ξέρεις τί αγοράζεις.
Η Samsung 5800 τι διαφορές έχει με τη σειρά 6χχχ εκτός τα 50hz ανανέωση εικόνας? Υπάρχει διαφορά ποιότητας στην εικόνα? Γιατί η Samsung, όπως και πολλοί πωλητές δεν διαχωρίζουν το CMR, το οποίο κάνει τη διαφορά?