Προσφορά σε Gigabit Dlink GREEN router

NiKa

AVClub Addicted Member
11 June 2008
2,487
Το είδα και είπα να το μοιραστώ...
http://www.pixmania.gr/gr/gr/127147/art/d-link/switch-ethernet-gigabit-5.html

27 + 15 μεταφορικά...

"GREEN" Gigabit Router 5αρι...

Το παρέλαβα... (το κουτί λέει ότι καταναλώνει μόνο το 30% της ενέργειας από αντίστοιχο συμβατικό Router)...

να πω κάτι..
ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ... το έχω δουλεύει κανά 5ωρο και το πλαστικό του κάλυμμα ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ.... ΧΩΡΙΣ υπερβολή...
το έχω μέσα σε ντουλάπι (σαλόνι βλέπετε) και το προηγούμενό που είχα άναβε φωτιές...
Έχει λαμπάκια ένδειξης 100/1000...

κλπ κλπ....
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... :)

Μια χαρά switch είναι το έχω 1 χρόνο αλλά το πήρα από Media Markt Γέρακα στα 25 !!!!

Έχει ο Γέρακας ΜΜ??? Και αν ναι, που?

Λαλακία έγραψα, από media Μαρούσι είχα πάρει άλλο πράμα......:flipout::flipout:

Το switch το πήρα από Saturn Γέρακα.....:BDGBGDB55:

Έχω και γω δύο, εδώ και ένα χρόνο, το ένα μοιράζει στο υπόγειο, το άλλο είναι στην σοφίτα και δίνει στον server και στα υπνοδωμάτια. Το μόνο πρόβλημα ότι όταν συμβαίνει μικροδιακοπή τάσης, κολλάει και θέλει να βγάλω και να ξαναβάλω την τροφοδοσία του για να ξαναπάρει μπροστά....

Εχω ενα 4πορτο gigabit Netgear switch....καταπληκτικό, όλο μέταλλο, ίσα-ίσα που ζεσταίνεται λίγο...
Ολα τα motherboards βγαίνουν πιά με ενσωματωμένη χιλιάρα αλλά δύσκολα βρίσκεις gigabit+wireless modem-router... Λες και δεν θέλουν να βγάλουν λεφτά... Τώρα τελευταία εμφανίστηκαν μερικά σε λογική τιμή... Οταν τα έψαχνα πέρισυ ήταν πανάκριβα.

Απάντηση: Re: Προσφορά σε Gigabit Dlink GREEN router

Εχω ενα 4πορτο gigabit Netgear switch....καταπληκτικό, όλο μέταλλο, ίσα-ίσα που ζεσταίνεται λίγο...
Ολα τα motherboards βγαίνουν πιά με ενσωματωμένη χιλιάρα αλλά δύσκολα βρίσκεις gigabit+wireless modem-router... Λες και δεν θέλουν να βγάλουν λεφτά... Τώρα τελευταία εμφανίστηκαν μερικά σε λογική τιμή... Οταν τα έψαχνα πέρισυ ήταν πανάκριβα.

Φίλε αγόρασα της Belkin.... ADSL2 Modem GIGABIT router εδώ και 4 μήνες ...
αλλά δεν το έχω ανοίξει ακόμη μια και δεν μπήκα στο νέο σπίτι...
άρα δεν μπορώ να ποστάρω εντυπώσεις ακόμα...

http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=452188

Ας ελπίσουμε να βγει καλόοοοοο.....

Το είδα και είπα να το μοιραστώ...
http://www.pixmania.gr/gr/gr/127147/art/d-link/switch-ethernet-gigabit-5.html

27 + 15 μεταφορικά...

"GREEN" Gigabit Router 5αρι...

Το παρέλαβα... (το κουτί λέει ότι καταναλώνει μόνο το 30% της ενέργειας από αντίστοιχο συμβατικό Router)...

να πω κάτι..
ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ... το έχω δουλεύει κανά 5ωρο και το πλαστικό του κάλυμμα ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ.... ΧΩΡΙΣ υπερβολή...
το έχω μέσα σε ντουλάπι (σαλόνι βλέπετε) και το προηγούμενό που είχα άναβε φωτιές...
Έχει λαμπάκια ένδειξης 100/1000...

κλπ κλπ....
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... :)

Ψάχνω να βρω το 8άρι του... DGS-1008D . Παρόλο που πολλά καταστήματα λένε ότι το έχουν, δεν αναφέρουν "green", και στις φωτό δείχνουν την εικόνα του προηγούμενου (?) συμβατικού switch... Τι γίνεται.. Αν παραγγείλω, θα μου έρθει το παλιό / συμβατικό?

Τωρα εγω με αυτα τα "Green", εχω αρχισει να αηδιαζω...ολοι βαφτιζουν τα προιοντα τους ετσι για να πουλησουν...
Δεν ξερω αν το παραδειγα ειναι επιτυχες, αλλα, στο συγκεκριμενο switch, αναφερεται σαν καταναλωση 9W.
Αντιστοιχα, σε ενα zyxel switch, για παραδειγμα,
http://www.zyxel.com/web/product_fa...yGroupNo=5BAD15B7-2A64-43F2-9C39-8C5C912AE745

αναφερεται σαν max καταναλωση 3,15w...
Μαλλον καποιοι μας δουλευουν και μαλιστα χοντρα....

Τωρα εγω με αυτα τα "Green", εχω αρχισει να αηδιαζω...ολοι βαφτιζουν τα προιοντα τους ετσι για να πουλησουν...
Δεν ξερω αν το παραδειγα ειναι επιτυχες, αλλα, στο συγκεκριμενο switch, αναφερεται σαν καταναλωση 9W.
Αντιστοιχα, σε ενα zyxel switch, για παραδειγμα,
http://www.zyxel.com/web/product_fa...yGroupNo=5BAD15B7-2A64-43F2-9C39-8C5C912AE745

αναφερεται σαν max καταναλωση 3,15w...
Μαλλον καποιοι μας δουλευουν και μαλιστα χοντρα....
Eιναι σαν τα "light" τροφιμα...........χιχι

Όπως και να έχει το Dlink το οποίο και έχω 6 μήνες είναι ικανοποιητικότατο και κάνει μια χαρά την δουλειά του. Προτίμησέ το.

Απάντηση: Re: Προσφορά σε Gigabit Dlink GREEN router

Όπως και να έχει το Dlink το οποίο και έχω 6 μήνες είναι ικανοποιητικότατο και κάνει μια χαρά την δουλειά του. Προτίμησέ το.

Είναι άψογο..... και κρύο.....:award:

Λοιπόν ακόμα δεν έχω καταφέρει να αποφασίσω...
υπενθυμίζω, θέλω 8άρι gigabit, "ψυχρό", και αξιόπιστο. Επίσης να μην ξεπεράσω τα 60 . Το d-link του θέματος (σε 8άρι) είναι μάλλον δυσεύρετο.
σε μαγαζιά (που έχω δυνατότητα εύκολης αγοράς) βλέπω τα:
TP-LINK TL-SG1008D : 39
LEVEL ONE GSW-0807 : 50
LINKSYS EG008W : 56
3COM 3CGSU08 : 58 (έχω το ίδιο σε 5άρι του, άνετα αγόραζα το 8ρι)
LINKSYS SD2008 : 59
Belkin F5D5141EA8 : 60
Netgear GS608 : 60

Τα δύο πρώτα δεν τα πολυεμπιστεύομαι. Ειδικά ΤΡ-Link, μια φορά αγόρασα pci κάρτα ασύρματου δικτύου, και έγινε επιστροφή γιατί όλο έριχνε την σύνδεση (αλλάχτηκε μια μια linksys που δεν με απασχόλησε ποτέ). Καμία γνώμη για αυτά?

Λοιπόν ακόμα δεν έχω καταφέρει να αποφασίσω...
υπενθυμίζω, θέλω 8άρι gigabit, "ψυχρό", και αξιόπιστο. Επίσης να μην ξεπεράσω τα 60 . Το d-link του θέματος (σε 8άρι) είναι μάλλον δυσεύρετο.
σε μαγαζιά (που έχω δυνατότητα εύκολης αγοράς) βλέπω τα:
TP-LINK TL-SG1008D : 39
LEVEL ONE GSW-0807 : 50
LINKSYS EG008W : 56
3COM 3CGSU08 : 58 (έχω το ίδιο σε 5άρι του, άνετα αγόραζα το 8ρι)
LINKSYS SD2008 : 59
Belkin F5D5141EA8 : 60
Netgear GS608 : 60
3COM 3CGSU08 κατανάλωση 6.5W
LINKSYS SD2008 δεν διάβασα καλά πράγματα γι αυτό..
Netgear GS608 κατανάλωση 14.4 W και διαφημίζεται ως Green ... δεν παμε καλά...
Μεχρι στιγμής 3com >

Last edited:
Τελικά αφού μέχρι τώρα δεν πήρα κάτι άλλο, μάλλον θα πάρω και εγώ ένα να τελειώνω... Είναι και από τα φτηνότερα, αν είναι και ευχαριστημένοι οι χρήστες του, ΟΚ...