Προσφορά TV βοηθεια στην επιλογη

babis_net

Established Member
11 January 2009
108
Καλησπέρα σας, μια βοηθεια αν μπορειται αμεση μιας και αυριο στην Θεσσαλονικη ανοιγει ενα νεο καταστημα και εχει 3 TV σε προσφορά.Ας γραψω τα specs και μετα τις ερωτησεις μου.

1)Philips 32PFL 3614 32"
Full HD ,500cd/m,30.000:1,8ms
300 EURO

2)LG 37 LG3000 37"
Full HD ,500cd/m,15.000:1,5ms,DVBT
369 EURO

3)SAMSUNG LE 40 B 530 42"
http://www.pixmania.gr/gr/gr/286601...naire=pathfinder&CodePromo=oui&ref=pathfinder
500 EURO

Η αποσταση θεασης ειναι προς το παρον τα 3μ αλλα μελλοντικα ειναι να μετακομισουμε σε πιο μεγαλο σπιτι και ετσι ειμαι για την 37αρα.Αυτο που με προβληματιζει ειναι to contrast.Το 15.000:1 μηπως ειναι πολυ λιγο μηπως να δω για την 42αρα?Οι τιμές πως σας φαινονται?
Ειναι η πρωτη φορα που θα αγοράσω LCD TV και ειναι και η προσφορα η συγκεκριμένη και δεν εχω πολυ χρονο να το ψαξω.
Η χρηση της TV ειναι κυρίως ματσακια και ταινιες μέσω DM800

Ευχαριστώ

Last edited:
Καλησπέρα!
Ολες αυτές είναι παλιά μοντέλα, γι αυτό και τις σκοτώνουν.
Για τα 3 μέτρα απόσταση που έχεις, όλες είναι μικρές. Χρειάζεσαι 46" - 50".
Αν πάντως πρέπει σώνει και καλά να πάρεις μία απ' αυτές, πάρε την Samsung που είναι μεγαλύτερη.

Καλησπέρα!
Ολες αυτές είναι παλιά μοντέλα, γι αυτό και τις σκοτώνουν.
Για τα 3 μέτρα απόσταση που έχεις, όλες είναι μικρές. Χρειάζεσαι 46" - 50".
Αν πάντως πρέπει σώνει και καλά να πάρεις μία απ' αυτές, πάρε την Samsung που είναι μεγαλύτερη.

παλια μοντελα παλια τεχνολογια ας πουμε?Απλα οι τιμες τους ειναι πολυ δελεαστικές.Ας που με 500 euro 42" νομίζω ειναι καλα.
Δηλαδη λες με 37αρα θα μου ειναι μικρή ε?

Καταρχάς την 37άρα ξέχνα την είναι μικρή. Για την PHILIPS λοιπόν που είναι 32άρα, ούτε λόγος να γίνεται.
Η LG3000 είναι περσινό μοντέλο. Οι φετινές σειρές της LG είναι με κωδικό LH. Ασε που για τη σειρά G της LG έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα.
Η Samsung 40B530 είναι μοντέλο 2009. Εκανα λάθος πριν. Και έχει και δέκτη mpeg-4 για τις μελλοντικές ψηφιακές εκπομπές. Οπότε από τις 3 που αναφέρεις είναι η μοναδική σου επιλογή.

Για θέαση HD υλικού στα 3 μέτρα είναι μικρή.
Για τηλεοπτικό σήμα είναι οριακή θα έλεγα.

ΟΚ σε επιασα φιλε Κώστα αρα αν υπάρχει ενας λόγος αγοράς ειναι η τιμη της μιας και ειναι περιπου 150-200 ευρώ πιο φθηνη απο αλλα καταστηματα

Ακριβώς....
Κοίτα μήπως μπορεί να σου δώσει καμία 46άρα σε προσφορά.

Αυριο το πρωι πριν την δουλεια θα περασω απο εκει να δω και απο κοντα και βλεπουμε.Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω για τις πληροφορίες σου.Αν κατάβα καλα πάντος το κοντραστ παιζει σημαντικο ρολο και πρεπει να ειναι πάνω απο 30.000:1?

Επειδη και εγώ ενδιαφέρομαι για την Samsung σαν πρόταση δεν ειναι καλή?Δεν εχω κολλήματα αν είναι παλιo ή νεο μοντελο.Ταινιες να βλεπω και PS3 gaming.