προσκληση για greek-tracker

warewolf

New member
6 December 2006
73
ημουν power user του greek-tracker αλλα μετα απο ενα crash του server, δεν μπορω να μπω πλεον.
η αιτια ειναι οτι επρεπε μετα το crash ολοι οι χρηστες του να ξανακανουν μια ρυθμιση στο register recover πραγμα που εγω δεν εκανα.
τωρα, μετα απο format του υπολογιστη μου, δεν μου αναγνωριζει το username και password.
ισως μερικοι με θυμουνται εδω μεσα γιατι μοιρασα αρκετες προσκλησεις για τον tracker.
το τελευταιο διαστημα οι προσκλησεις ειχαν απενεργοποιηθει και μπορουσε ο καθενας να κανει εγγραφη στον prive tracker.
δυστυχως ομως τωρα οι εγγραφες ειναι και παλι κλειστες, που σημαινει οτι δεν μπορω να ξαναμπω.
θα παρακαλουσα, αν καποιος φιλος εδω εχει προσκλησεις ας μου στειλει ενα pm να του δωσω το mail μου. να μου στειλει invite. (AN λειτουργουν τα invites τωρα, γιατι δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο tracker. Ανοιχτες εγγραφες κατα καιρους, ή ενεργοποιηθηκαν τα invites και παλι)
οποιος μπορει ας βοηθησει.
ευχαριστω

Φιλαράκι, από ότι βλέπω δεν υπάρχουν invites.
Αν υπήρχαν σίγουρα θα είχα καμιά 10αριά (γιατί ανήκω σε ομάδα) αλλά δεν...

Κι εγω απο οτι βλεπω δεν υπαρχουν invites. Για προσπαθησε να γραφτεις απο την αρχη.

απο οτι εψαξα, δεν λειτουργουν τα invites, αλλα και οι εγγραφες ειναι κλειστες αυτο το διαστημα.
ειναι αυτο που λεμε, κλειδωθηκα εξω απο το σπιτι μου...και δεν υπαχει και κλειδαρας.
ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να τους στείλεις κανά μέιλ? Σεον καθένα μπορεί να τύχει αυτό..

τελικα δεν ξερω πως εγινε αλλα οταν στην σελιδα τους πατησα στο σημειο που επερεπε να γινει η διορθωση της μυστικης ερωτησης recover με καταλαβε και με συνδεσε. δεν ξερω πως εγινε αυτο. αφου ηδη ειχα δοκιμασει 50-60 φορες να το κανω αυτο, και να δηλωνω το pass kai username.
τελος καλο ολα καλα.
αν στο μελλον, ενεργοποιηθουν τα invites, θα τα χαρισω εδω μεσα στους χρηστες του avclub οπως εχω ξανακανει.
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που μου δειξατε.
το εκτιμω. γεια χαρα.