Πρόσκληση για συνάντηση του Avclub στην UltraAudio

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Σε συνέχεια των επιτυχημένων- κατα γενική ομολογία-
επισκέψεων-συναντήσεων μας σε καταστήματα και αντιπροσώπους
αυτή τη φορά έχουμε το Σάββατο 9 Απρίλη ώρα 12μ.μ. την παρουσίαση των ολοκαίνουριων -και για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό - νέων προιόντων της Ultraaudio στο συνεργαζόμενο κατάστημα της Stepcom ,Γούναρη 24, Ελληνικό.

Στα τρία συστήματα(!) που θα είναι στημένα θα παρουσιαστούν οι νέες δημιουργίες των σχεδιαστών της Sonic Frontiers με τη παρουσίαση της νέας εταιρείας τους, Beyond Frontiers Audio σε πρώτη Πανελλήνια παρουσία.

Επίσης θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρώτη το νέο ηχείο της Aries Cerat, ( φήμες λένε, ότι πρόκειται για ηχείο που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους) o νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής true single-ended Solista LT (v.2010) και προενισχυτής με phono LF1 (v.2010) της Viva Audio, το νέο Zodiac Gold της Antelope Audio, νέες σειρές καλωδίων ZenSati, Jorma Design & Stealth σε συνύπαρξη με τα dCS Debussy & Hansen Audio.

Κοντά μας θα είναι και κατασκευαστές!..Σταύρος Δάνος από την Aries Cerat και ο εκπρόσωπος της Beyond Frontiers Audio για να μας κάνουν μια μικρή εισαγωγή στην φιλοσοφία των προιόντων τους..

Η UltraAudio μας έχει υποσχεθεί και κάποιες εκπλήξεις αλλά και ειδικές προσφορές για όλους τους συμμετέχοντες.

Στο τέλος της εκδήλωσης απ´ότι μαθαίνουμε, θα αναγγελθεί και νέα συμφωνία αντιπροσώπευσης εταιρείας που θα συζητηθεί πολύ στο άμεσο μέλλον, για το νέο τρόπο προώθησης, συμπιεσμένων τιμών, modular κατασκευής και συνδυασμό αναβαθμίσεων με καινοτομία.

Φυσικά για όσους θέλουν στη συνέχεια μπορεί να ακολουθήσει φαγοπότι
σε ένα από τα άπειρα στέκια της Γλυφάδας!

Οσοι πιστοί προσέλθετε!!

Απάντηση: Συνάντηση-Παρουσίαση της UltraAudio

Mε πρόλαβε! :flipout:

+1 παρακαλώ + στέκια Γλυφάδας...

Re: Συνάντηση-Παρουσίαση της UltraAudio

Θα ερθω και εγω στο φαγοποτι

Και στην UltraAudio μαλλον

Last edited:

+ 1 κ εγω χωρίς φαγοπότι

Last edited:

Ακρόαση:

FragoulisNaval
jadisboy
Dalanik
Δημήτρης Δ.
Database Error
Larry
D I M __ Z
Economides
Magellan

Φαγοπότι εν Γλυφάδι:

Dalanik
Database Error
jadisboy
Κοψ
economides

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Συνάντηση-Παρουσίαση της UltraAudio

+ 1 !!!!!!!!
και στις 2 λιστες.

Πάλι πρωί Σαββάτου;;;; :smash:

Βρεεεεε, δεν με σκέφτεται κανείς εμένα;

Μέσα και στα δύο, και ελπίζω να τα καταφέρω (ως συνήθως θα εξαρτηθεί απ' το προηγούμενο βράδυ :D)

αν και το εν λόγω Σάββατο έχω να κάνω 10.0000 πράγματα θα προσπαθήσω πολύ να έρθω εστω και για λίγο...

Ακρόαση:

FragoulisNaval
jadisboy
Dalanik
Δημήτρης Δ.
Database Error
Larry
D I M __ Z
Λάκης
kpaiss
VASSILIS