ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ

INDIAN

New member
20 March 2008
57
Visit our website at www.linktechnology.orgfree.com for more details about the phone.
We are registered company under the UK government and below is the website for you to verify our company with our company name and registration number.
Below is the UK government website for you to verify our company.
www.ukdata.com or www.wck2.companieshouse.gov.uk
Below is the our company name and registration number.
TECHNOLOGY STORE LIMITED
Registered No.04597937

ΜΕ ΕΚΛΕΨΕ 300Ε
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΕΣΩ WESTERN UNION

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Συγνώμη, δεν το παίζω μάγκας, αλλά προσωπικά όταν βλέπω τέτοιο email με τέτοια δόση αξιοπιστίας :flipout: ούτε καν delete δεν πατώ. Πατάω shift + delete να μην περάσει ούτε καν στον κάδο.

Υ.Γ. και ψωνίζω από ουκ ολίγα ιντερνετικά καταστήματα

ΜΕ ΕΚΛΕΨΕ 300Ε
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΕΣΩ WESTERN UNION

Μονο μεσω paypal ή πιστωτικής που ρητά αναφέρει στους όρους προστασία καταναλωτών απο απάτη.

καλά, κι εσυ επρεπε να στειλεις 300 ευρα μεσω western για να καταλάβεις οτι δεν αγοράζεις ΠΟΤΕ μεσω WU?

Η WU ειναι για να στέλνεις χρήματα στην κόρη που σπουδάζει ή στον γιό που εμεινε απο λεφτά στην ακρη του κόσμου επειδή του εκλεψαν το πορτοφόλι....

ΔΕΝ ειναι για αγορές.

φίλε λυπάμαι πραγματικά, τα 300 μπορείς να τα διαγράψεις ήδη από το budget σου.

δυστυχώς έχουμε ποστάρει πολλές φορές τα καταστήματα-απάτες ,κατα 99% κινέζων.

επίσης λέμε και ξαναλέμε οτι μαγαζι internetiko και western union μαζί είναι υποπτα και κατα πασα πιθανότητα κρύβεται απάτη.

λέμε επίσης οτι πριν τα σκασουμε χοντρα να κάνουμε μια μικρή έρευνα.

αυτό σημαίνει ότι κοιτάμε λίγο το site και το "κόβουμε".

εγω δεν θα ψωνιζα ποτε απο εκει. Γιατι?

1.το contact είναι ενα HOTMAIL account
2.στεγάζετε σε εταιρία free hosting (κάτω κάτω)
3.πληρωμή μονο με western union
4.τιμες άκρως ύποπτες.

=

100% ΑΠΑΤΗ

Μου στειλε ένας συνάδελφος προχθές ένα site με ελκυστικές τιμές να με ρωτήσει πως μου φαίνονται... περιττό να σας πω τι του απάντησα....

Πάρτε το site:
http://www.electronicsshop.page.tl/Home.htm

Πήγα ο κακομοίρης να αγοράσω ένα Title of your new page, και έπεσα σε κάτι laptop. Ανοργάνωτοι!

:BDGBGDB55:

Κοιτάμε και για κανα verysign αμα εχουμε υποψίες ή κάποιο άλλο πιστοποιητικό αν υπάρχει.