ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ

neasmyrni

New member
11 April 2008
16
Καλή σας μέρα, υπάρχει μια τηλεφωνική απάτη. Τηλεφωνούν και λένε ότι είναι από την ελληνική τηλεόραση. Το αναλογικό σήμα θα διακοπεί χωρις προειδοποίηση και γι αυτό πρέπει να αγοράσετε αποκοδικοποιητή που κοστίζει 250 ευρώ στη μοναδική τιμή των 100.ΠΡΟΣΟΧΗ πείτε το πάντού.

Απλά κάνεις απόρητο το τηλέφωνο σου,και δεν σε καλούν...να μην πιάσουμε το θέμα με τις λίστες που πληρώνουν οι εταιρίες για τα δεδομένα μας....

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ

Απλά κάνεις απόρητο το τηλέφωνο σου,και δεν σε καλούν...να μην πιάσουμε το θέμα με τις λίστες που πληρώνουν οι εταιρίες για τα δεδομένα μας....

Και απλά συνεχίζουν να σε καλούν.... Στην Ελλάδα είμαστε.

Εδώ όταν τους λέω αν έχουν ενημερωθεί από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων για τις λίστες στις οποίες δεν πρέπει να στέλνουν προωθητικές ενέργειες, κάνουν τον Κινέζο.

Το να κανεις το τηλεφωνο απορρητο δεν σε προστατευει απο τετοια πραγματα.

Μόνο η ενημέρωση σε προστατεύει (και αυτή πρέπει να την κάνουν οι φορείς της επίγειας ψηφιακής).

εντελως λαθος εισαι εχω κανει το τηλεφωνο απορητο, μη αναγνωρισημο ,μη παραχωρισημο σε αλλες εταιριες αλλα ολα ειναι ενα ψεμα.

ξερεις ποια ειναι η απαντηση του ΟΤΕ.
η εταιρια του ΟΤΕ ειναι ιδιωτικη αρα ο καθενας μπορει να εχει προσβαση στα αρχεια μας.

μου εκανε παρανομη συνδεση εν αγνοια μου ιδωτικη τηλεφωνικη εταιρια και ετσι αναγκαστικα να ερευνισω το θεμα.

ειμαστε στης ορεξεις τους μας κανουν οτι θελουν και δεν μπορουμε να
βρουμε ουτε το δικιο μας.

ΦΙΛΙΚΑ ΛΑΚΗΣ.

Παίδες επειδή είμαι στη δυσάρεστη φάση του "ψάχνω δουλειά" εδώ και μήνες, πρέπει να σας πω ότι αυτά τα τηλεφωνήματα είναι η μόνη απασχόληση που υπάρχει αυτή τη στιγμή για νέους, καθώς όλες οι πραγματικές εταιρείες είτε κλείνουν, είτε διώχνουν κόσμο...

Οπότε, προσωπικά, από τότε που το συνειδητοποίησα αυτό, απλά ευγενικά αρνούμαι κάθε τέτοια προσφορά, και δεν έχω κάνει κίνηση να κρύψω το τηλέφωνό μου, ας δουλεύουν κι αυτοί οι άμοιροι, είμαστε σε πολύ ζόρικες εποχές.

Εμείς απλά ας φροντίζουμε όπως ο φίλος εδώ να ενημερώνουμε τον κόσμο να μην πιαστεί κότσος.

φιλε maestro εν μερη εχεις δικιο αλλα τη θα γινει οταν εσυ με παιρνεις τηλ. για να μου προσφερεις μια υπηρεσια που εγω εχω αρνηθει πολλες φορες και πανω στον εκνευρισμο μου σου ζητω το ονομα σου και την επομενη σου ερχεται μια ωραια μηνηση.
βεβαια εσυ απλα κανεις την δουλεια που σου εχουν πει αλλα δεν ειναι αδικο να τρεχεις στο δικαστηριο για αλλους που αυτοι οι αλλοι οταν θα εισαι στο δικαστηριο και θα κατηγορησε για τηλεφωνικη απατη δεν θα σε γνωρισουν σαν υπαλληλο τους και τελικα θα καταθετουν και αυτη μηνηση για συκοφαντηση.
στα λεω αυτα απο εμπειρια φιλου που τελικα την γλητωσε γιατι απεσηραν την μηνηση και τωρα ειναι μακρια απο αυτες της μ*****ς.

ΦΙΛΙΚΑ ΛΑΚΗΣ

Εμενα με καλουν στο σταθερο και στο κινητο και εμφανιζεται στην οθονη "προωθηση κλησης" ή σκετο "κληση". Στο σταθερο, συνδεση forthnet, αρκετες φορες με καλει το νουμερο μου(!!!) και οταν το σηκωνω κανει "τουτουτουτου"

Είναι σχετικά Off topic, αλλά να σας πω μία προσωπική εμπειρία:
Είμαι σπίτι από το πρωί (δούλευα νύχτα εκείνη την εποχή) και κατά τις 14:00 χτυπάει το πέμπτο(!!) τηλέφωνο με προσφορά για κάποια πιστωτική.

Αφού η κοπελιά τελειώνει το "ποίημα", της απαντάω:
-Κυρία τάδε, μου δίνεται σας παρακαλώ το τηλέφωνο του σπιτιού σας?
Κόκκαλο η τύπισα, μου απαντάει:
-δεν σας καταλαβαίνω κύριε...

Να σας εξηγήσω της απαντώ:
-Δώστε μου το τηλέφωνό σας, να σας πάρω 5 φορές σε ένα πρωινό με απόκρυψη, για να δούμε αν σας αρέσει!

-Μα κύριε τη δουλειά μας κάνουμε και μεις κλπ....
-ΟΚ, ΒΛΑΛΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ.

Μετά από αυτό, τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα μειώθηκαν κατά πολύ.
Υστερα και από μετάβαση στη Forthnet όπου το έκανα απόρρητο, τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα έχουν σχεδόν μηδενιστεί.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, όταν συμπληρώνω φόρμες βάζω μόνο το κινητό (είναι εταιρικό, όχι στο όνομά μου...) και κάνω tick να μην με ενημερώνουν για προωθήσεις προϊόντων.

φιλε maestro εν μερη εχεις δικιο αλλα τη θα γινει οταν εσυ με παιρνεις τηλ. για να μου προσφερεις μια υπηρεσια που εγω εχω αρνηθει πολλες φορες και πανω στον εκνευρισμο μου σου ζητω το ονομα σου και την επομενη σου ερχεται μια ωραια μηνηση.
βεβαια εσυ απλα κανεις την δουλεια που σου εχουν πει αλλα δεν ειναι αδικο να τρεχεις στο δικαστηριο για αλλους που αυτοι οι αλλοι οταν θα εισαι στο δικαστηριο και θα κατηγορησε για τηλεφωνικη απατη δεν θα σε γνωρισουν σαν υπαλληλο τους και τελικα θα καταθετουν και αυτη μηνηση για συκοφαντηση.
στα λεω αυτα απο εμπειρια φιλου που τελικα την γλητωσε γιατι απεσηραν την μηνηση και τωρα ειναι μακρια απο αυτες της μ*****ς.

ΦΙΛΙΚΑ ΛΑΚΗΣ

τι άλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μας εδώ. :slapface:

Καλή σας μέρα, υπάρχει μια τηλεφωνική απάτη. Τηλεφωνούν και λένε ότι είναι από την ελληνική τηλεόραση. Το αναλογικό σήμα θα διακοπεί χωρις προειδοποίηση και γι αυτό πρέπει να αγοράσετε αποκοδικοποιητή που κοστίζει 250 ευρώ στη μοναδική τιμή των 100.ΠΡΟΣΟΧΗ πείτε το πάντού.

Λίγο πιο παλαιά έπαιζε πολύ η άλλη ΑΠΑΤΗ όπου σε έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν:
Γειά σας, σας παίρνουμε από την ΕΡΤ(!) για τον αποκωδικοποιητή της ψηφιακής στην τιμή ευκαιρίας των 150 Ευρώ και άλλα "χαριτωμένα".

Απάντηση δική μου:
-ΟΚ, δώστε μου τη διεύθυνσή σας να έρθω να δω το μηχάνημα από κοντά σε επίδειξη!
Απάντηση υπαλλήλου (ψαρωμένος)
-Θα σας πάρει σε λίγο ο προϊστάμενος μου!
Αφού με πήρε και τον ξέχεσ@ για το παραπλανητικό τηλεφώνημα(τάχα ΕΡΤ), του είπα:
-OK που μπορώ να δω το μηχάνημα που πουλάτε γιατί δεν θέλω να πάρω "γουρούνι στο σακί".
Αφού μου τα "μάσησε" δεν μου έδωσε ούτε την μάρκα-μοντέλο ούτε φυσικά τη διεύθυνση τους....

Έχω εγγραφεί στη λίστα που αφορά το άρθρο 13 εδώ και 3 περίπου χρόνια γιατί με είχαν τρελάνει στα διαφημηστικά τηλεφωνήματα, προφανώς ο προηγούμενος κάτοχος του σταθερού αριθμου μου το είχε δώσει σε χίλιες μεριές.

Ναι μειώθηκαν οι ενοχλήσεις, ΑΛΛΑ δεν σταμάτησαν τελείως.... έχω βρίσει άπειρες φορές το ομολογώ. Αλλά και ευγενικά να μιλήσεις, μόλις ακούνε για λίστα άρθρου 13 το κλείνουν ΑΜΕΣΩΣ.

Πάρα πολύ συχνά γυρίζοντας σπίτι απο τη δουλειά βρίσκω κλίσεις στο σταθερό με απόκρυψη αριθμού...

Εμενα με καλουν στο σταθερο και στο κινητο και εμφανιζεται στην οθονη "προωθηση κλησης" ή σκετο "κληση". Στο σταθερο, συνδεση forthnet, αρκετες φορες με καλει το νουμερο μου(!!!) και οταν το σηκωνω κανει "τουτουτουτου"

Για ψαξε τους λογαριασμους σου...
Βρωμαει προωθηση κλησης απο το σταθερο στο κινητο, και αυτα ειναι χρεωσιμα.
Και σιγορα καμμια σχεση με τελεμαρκετινγ οποιασδηποτε μορφης.

οποιος θελει να γλιτωσει να κανει εγγραφη στην λιστα του αρθρου 13 της αρχης προστασιας δεδομενων προσωπικου χαρακτηρα.

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,19020&_dad=portal&_schema=PORTAL

σε αυτό αναφερόμουν ότι δεν τα κοιτάει κανείς και όλοι συνεχίζουν να στέλνουν έντυπα και να παίρνουν τηλέφωνα.