Προσοχη στην αγορα της ΤOSHIBA REGZA

Re: Απάντηση: Προσοχη στην αγορα της ΤOSHIBA REGZA

Δεν ξερω αν θυμαστε μια φορα που ειχε πει ενα νεο μελος του φορουμ για ενα Online καταστημα οτι ειναι αναξιοπιστο και πουλαει μαιμου προιοντα.

Βεβαια οταν τον ρωτησα ποια στοιχεια εχει (γιατι απο το καταστημα αυτο εχει ψωνησει και φιλος μου και ειναι 100% αξιοπιστο) δεν απαντησε ποτε.

Με λιγα λογια ηταν ενα κατευθυνομενο δημοσιευμα απο ενα μελος-φαντασμα (προφανως ανταγωνιστη) που μπηκε με σκοπο να κανει ζημια.

Τετοια θα δουμε ακομη πολλα. Οποιος πουλαει φθηνα και δεν κλεβει τον κοσμο αντι να επιβραβευεται στοχοποιειται.

Στο συγκεκριμένο τοπικ πάντως ο θιγόμενος δεν είναι μόνο ο Κοσμάς, αλλά και το Πλαίσιο που, όπως γράφεται εδώ, καταφεύγει στην συκοφαντία. Προσωπικά το θεωρώ απίθανο να είπε κάποιος από το Πλαίσιο κάτι τέτοιο. Φυσικά για τον Κοσμά είναι τελείως ράδιο-αρβύλα.

Στο συγκεκριμένο τοπικ πάντως ο θιγόμενος δεν είναι μόνο ο Κοσμάς, αλλά και το Πλαίσιο που, όπως γράφεται εδώ, καταφεύγει στην συκοφαντία. Προσωπικά το θεωρώ απίθανο να είπε κάποιος από το Πλαίσιο κάτι τέτοιο. Φυσικά για τον Κοσμά είναι τελείως ράδιο-αρβύλα.

Πρέπει να πάρω θέση μάλλον γιατί έχει πέσει φτυάρι... δώστε μου μισό λεπτό να μιλήσω με αντιπροσωπεία και θα σας πώ και επισήμως!

λοιπον??? Κανα νεο απο αντιπροσωπία ?

Λοιπόν...δεν αφορά της TOSHIBA και δεν υπάρχει κανένα θέμα με εγγυήσεις! Κάτι με τις τιμές PIONEER είχε γίνει κάποιο ατόπημα μιας και είναι SD1 (παίζει με KURO και άλλα που δεν έχουν οι υπόλοιποι)

Οπότε άκυρο ότι ακούστηκε!

Τι ακριβως ειχε γινει με τις pioneer?Δεν το καταλαβα.

Δεν ασχολήθηκα και πολύ να σου πω την αλήθεια και ούτε μου μιλάγανε ξεκάθαρα!!! δεν ασχολούμαι παραπέρα...

Ειναι να αγορασω την 37Ζ3030DG. Απο οτι ειδα στο αντιστοιχο thread συνηθως την αγοραζουν απο εναν συγκεκριμενο στην Στοα Φεξη. Ειχα παει λοιπον στο Πλαισιο και σε αλλο ενα γνωστο μαγαζι και μου ειπαν οτι τον συγκεκριμενο η INTERSYS (υπευθυνη για το servise στην Ελλαδα) τον απεκλυσε στην καλυψη της εγγυησης.Και αυτο γιατι εδεινε τιμες εκτος ανταγωνισμου.Και ετσι μαλλον θα πρεπει να ξανακανω ερευνα αγορας για το απο που θα την αγορασω.:violent-smiley-030::AFADF0:

Αν το γνωστο καταστημα της στοας Φεξη ειναι το δικο μας , ΚΟΣΜΑΣ HiFi , τοτε το σχολιο του πωλητη του Πλαισιου (αν οντως ηταν πωλητης του Πλαισιου) ηταν το λιγοτερο ανοητο και αστοχο .

Αν μια εταιρεια διακοψει την συνεργασια της με καποιο καταστημα ( κατι τετοιο βεβαια δεν συμβαινει στην περιπτωση μας ) δεν σημαινει οτι δεν θα καλυψει τα προϊοντα της με εγγυηση και κατι τετοιο δεν εχει συμβει (και ουτε θα συμβει) ποτε !!

Last edited:
Τα πραματα ειναι απλα. Ρωταμε τιμη και εγγυηση και διακανονισμο κανοντας ερευνα αγορας, κατι που ειναι πια επιβεβλημενο, με τοσες διαφορετικες...τιμες. Αν η εγγυηση ειναι 2 ετων ,μια χαρα. Καποιοι θελουν να ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας.Το ρωτανε και αυτο. αν η απαντηση ειναι θετικη, και ολα τα αλλα (τιμη, διακανονισμος) μας κανουν, ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ζητωντας το χαρτι της εγγυησης. Αν το χαρτι της εγγυησης ειναι το τιμολογιο / αποδειξη, ρωταμε : "Αν χαλασει που την παω? Σε εσας η στην αντιπροσωπια?" . Αν η απαντηση ειναι σε εμας, τοτε δεν εχει εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας, κατι που το σταθμιζουν οσοι ενδιαφερονται ειδικα γι αυτο . Αν η απαντηση ειναι στην αντιπροσωπια, τοτε φορτωνουμε το προιον στην πλατη και παμε σπιτι.

Ολα τα αλλα που λενε οι πωλητες ειναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. Ειπαμε, εχουν και στοχους να πιασουν.

Συμφωνω .

Η INTERSYS δινει σε ολα της τα προϊοντα 1 χρονο εγγυηση και δεν τα συνοδευει πλεον (εδω και 1 χρονο) με ειδικο εντυπο εγγυησης .

Αρκει η αποδειξη η το τιμολογιο αγορας .

Συμφωνω .

Η INTERSYS δινει σε ολα της τα προϊοντα 1 χρονο εγγυηση και δεν τα συνοδευει πλεον (εδω και 1 χρονο) με ειδικο εντυπο εγγυησης .

Αρκει η αποδειξη η το τιμολογιο αγορας .

Νομίζω το θέμα κλείνει εδώ και ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε απο αμέλεια πωλητή μου!