ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τα (Γ)λυκακια και ο Van wilder!

teo GTP

Established Member
8 November 2009
196
Volos a.k.a Monaco of Thessaly
Θα ηθελα να πληροφορισω τους υποψηφιους ενοικιαστες-αγοραστες οτι ο συγκεκριμενος τιτλος περιεχει διαφημιστικο τρειλερ της ταινιας με θεμα τον van wilder!!.Για οποιον δεν γνωριζει για τον προαναφερομενο τιτλο δεν εχει παρα να τον νοικιασει και θα καταλαβει για τι προκητε.Δειτε το τρειλερ στην αρχη τις παιδικης ταινιας που νοικιασατε ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣκαι θα δειτε ωραιοτατες σκηνες λεσβιακων σκηνων!!!!!!Συνχαρητηρια στις εταιριες διανομης ΣΠΕΝΤΟΣ ΦΙΛΜΣ ΚΑΙ AUDIO VISUAL για την 'προσεγμενη' παραγωγη και διαθεση του προιοντος της.Κυριοι επιχειρηματιες ευχαριστουμε για την ενημερωση σας προς το φιλοθεαμων κοινο για τις ευαισθησιες σας περι πειρατιας και κενων θεσεων εργασιας στο κλαδο σας αλλα σε ΠΑΙΔΙΚΕΣϴπαραγωγες η ευαισθησια σας επιασε πατο.

Εντάξει ρε παιδιά ,κάποιος προσπαθεί να κάνει μια ενημέρωση για το 'καλό' μας κι αμέσως να τον κράξουμε!
Δηλαδή το όπλο στο avatar που σε πείραξε ? Λες να μπαίνει το παιδί του στο Avclub και να σερφάρει?
Το τρέϊλερ της ταινίας όμως θα το δουν όλα τα παιδάκια των οποίων οι γονείς θα νοικιάσουν την ταινία.

Κανείς δεν υποχρεώνει ένα πιτσιρίκι 3 ή 5 ετών να δει το οποιοδήποτε avatar.
Και άντε και είδε ένα πιστόλι. Θα γίνει εκτελεστής; Μόνο εγώ έπαιζα κλέφτες και αστυνόμους όταν ήμουν πιτσιρικάς φαίνεται...

Ενώ trailer το οποίο θα έπρεπε σύμφωνα με το περιεχόμενό του να είναι κατάλληλο μόνο για ενηλίκους είναι ανεπίτρεπτο να μπει σε ταινία με σήμα καταλληλότητας "Κατάλληλο για όλους".

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τα (Γ)λυκακια και ο Van wilder!

+1000 Μήτσο.

Δηλαδή εάν το νήμα το είχα δημιουργήσει εγώ, θα πείραζαν ξαφνικά οι λεσβιακές σκηνές;

Και άσχετο... για να τις δούμε δηλαδή... θα πρέπει υποχρεωτικώς να νοικιάσουμε τα γλυκάκια? :flipout:

Δεν ξέρω τι trailer έχουν στην ταινία, πάντως από youtube που είδα περιέχει sex oriented content. Κλασική εφηβοκωμωδία.
Αν έχουν βάλει τέτοιο trailer σε παιδικό είναι σαφώς φάουλ!

Δεν καταλαβαίνω ,προς τι τόσος ντόρος με το σχόλιό μου?

Μου φάνηκε όντως ανήκουστο σε παιδική ταινία, τρέιλερ με girl on girl action σκηνές (αν είναι κουκλάρες..χαλάλι :Banane0:)

Απ την άλλη έχω μια φοβία και μια απέχθεια στα όπλα.

Ετσι έκανα ένα λογοπαίγνιο, εξ ού και τα smilies που έβαλα!!!

Αντε γιατί στο τέλος, ακόμα και το..βήξιμο θα παρεξηγιέται εδώ μέσα.

Υ.Γ,. και στην τελική τα παιδάκια καλό θα ήταν να περιμένουν τους γονείς τους ,να δούν μαζί την ταινία.
Την ευθύνη την έχει αποκλειστικά ο γονιός για το τί θα δεί το παιδί του,είτε μπροστά του είτε εν απουσία του..

Ε δεν παρεξηγήθηκε και κανείς βρε Δημήτρη μου...
Απλά συζήτηση γίνεται.

Τα παιδάκια που λες μπορούν να περιμένουν να δουν μαζί με τους γονείς τους το παιδικό και αυτό γίνεται (8 στις 10 φορές τουλάχιστον όσον αφορά το δικό μου γιατί ναι μεν θέλω να έχω τον έλεγχο στο τι και πόσο βλέπει αλλά η Ντόρα δεν αντέχεται λέμεεεε!) αλλά οι γονείς δεν μπορεί να περιμένουν να δουν trailer του καινούργιου DVD της Τζούλια Αλεξανδράτου λίγο πριν αρχίσει το Shrek!
Και πίστεψέ με, τα πιτσιρίκια καταλαβαίνουν αμέσως την αμηχανία σου αν εσύ ξαφνικά προσπαθείς να βρεις το τηλεκοντρόλ για να το προχωρήσεις και πονηρεύονται ακόμη περισσότερο!

Δεν καταλαβαίνω ,προς τι τόσος ντόρος με το σχόλιό μου?

Μου φάνηκε όντως ανήκουστο σε παιδική ταινία, τρέιλερ με girl on girl action σκηνές (αν είναι κουκλάρες..χαλάλι :Banane0:)

Απ την άλλη έχω μια φοβία και μια απέχθεια στα όπλα.

Ετσι έκανα ένα λογοπαίγνιο, εξ ού και τα smilies που έβαλα!!!

Αντε γιατί στο τέλος, ακόμα και το..βήξιμο θα παρεξηγιέται εδώ μέσα.

Υ.Γ,. και στην τελική τα παιδάκια καλό θα ήταν να περιμένουν τους γονείς τους ,να δούν μαζί την ταινία.
Την ευθύνη την έχει αποκλειστικά ο γονιός για το τί θα δεί το παιδί του,είτε μπροστά του είτε εν απουσία του..

εισαι SUPER!! βρε, γι αυτο σε καθε σχολιο σου γινεται ντορος !

.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τα (Γ)λυκακια και ο Van wilder!

Δηλαδή εάν το νήμα το είχα δημιουργήσει εγώ, θα πείραζαν ξαφνικά οι λεσβιακές σκηνές;

Και άσχετο... για να τις δούμε δηλαδή... θα πρέπει υποχρεωτικώς να νοικιάσουμε τα γλυκάκια? :flipout:

Όχι, πάλι δεν θα πείραζαν οι λεσβιακές σκηνές. Το άβαταρ σου είναι ακόμα χειρότερο απ το όπλο. Είναι όλο υπονοούμενα :Banane0::Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τα (Γ)λυκακια και ο Van wilder!

Δεν ξέρω τί μπορεί να με ανησυχήσει περισσότερο..

Οι λεσβιακές (?) σκηνές ή το όπλο στο άβατάρ σου ?:ADFADF1:
Για να καταλαβω..ενα σκοπευτικο πιστολι που χρησιμοποιητε στην ολυμπιακη σκοποβολη ενοχλει περισοτερο απο το θεμα εκθεσης των παιδιων μας σε σεξουαλικου περιεχομενου υλικου?Μαλλον εχουμε μπερδεψει τις προτεραιοτητες μας!Προσωπικα σκεφτικα να ενημερωσω καποιους γονεις, θειους και γιατι οχι παππουδες μεσω αυτου του ενημερωμενου forum για το σοβαρο αυτο παραπτωμα.Επισης το μερος στο οποιο συνομιλουμε ειναι ενα forum με ενηλικο προσανατολισμο δεν επελεξα το barbie.gr για να βαλω το avatar μου.Οσο για την σκοποβολη ..δεν ειμαστε γκανκστερς ελατε οσοι θελετε το σαββατο 16/4 και κυριακη 17/4 στο εθνικο σκοπευτιριο του βυρωνα για να παρακολουθησετε απο κοντα τον πανελληνιο αγωνα αεροβολων-πυροβολων αρρενων/νεανηδων και βγαλτε μετα τα συμπερισματα σας.Ευχαριστω και συγνωμη που σας κουρασα