Προστασία τηλεόρασης απο διακοπές ρεύματος ;

Ακριβή σχετικά λύση ups με κοστος απο 40-100 ευρω περίπου.... φθηνή ένα επώνυμο πολυμπριζο με προστασία υπέρτασης (δεν σε προστατεύει όμως απο ανοιγόκλεισιματα.)

Ακριβή σχετικά λύση ups με κοστος απο 40-100 ευρω περίπου.... φθηνή ένα επώνυμο πολυμπριζο με προστασία υπέρτασης (δεν σε προστατεύει όμως απο ανοιγόκλεισιματα.)
Άρα ένα φθηνό ups ας πούμε turbo X θα κάνει δουλειά;

Ναι αρκεί να εχει αρκετή ισχύ ώστε να διατηρήσει την τηλεόραση ανοιχτή μέχρι να την κλείσεις κανονικά. Δες τα watt κατανάλωσης της tv και πάρε ανάλογο ups

Οι σταθεροποιητες τασεις τι ειναι, κανουν για προστασια μιας τηλεορασης?

Σταθεροποιούν την τάση κόντα στα 220v παρά τις διακυμάνσεις απο το δίκτυο. Τα ups ειναι ένα καλο παράδειγμα.

Εγώ χρησιμοποιώ ένα UPS 5αετίας της APC (1500VA) που είχα στο PC μου και έχω συνδέσει πάνω του τον NAS, TV, A/V, DVD, CD, media player, πικαπ.

Άρα ένα φθηνό ups ας πούμε turbo X θα κάνει δουλειά;

Τίποτα δεν κάνει!! Εχει αργή απόκριση και η τηλεόραση σβήνει. Αν δε η τάση επανέλθει ακαριαία δεν νομίζω να προλάβει ούτε την επιστροφή.
Δοκιμασμένο (δις) σε πραγματικές συνθήκες στις καταιγίδες του Οκτωβρίου οπότε το πήγα πίσω. Ηταν το 650VA

Τίποτα δεν κάνει!! Εχει αργή απόκριση και η τηλεόραση σβήνει. Αν δε η τάση επανέλθει ακαριαία δεν νομίζω να προλάβει ούτε την επιστροφή.
Δοκιμασμένο (δις) σε πραγματικές συνθήκες στις καταιγίδες του Οκτωβρίου οπότε το πήγα πίσω. Ηταν το 650VA
Άρα μιλάς ότι χρειάζομαι καλύτερη μάρκα;

Με την εξαίρεση της APC που είναι ποιό ποιοτική, οι άλλες μάρκες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Στο λέω γιατί στο pc έχω Eaton που μαζί με την Cyberpower είναι οι μόνες που διαφέρουν απο τον σωρό των κινέζικων και εκεί το Nas έσβησε, pc οθονη ηχεία και 2 wd εξωτερικοί δεν είχαν θέμα.
Δεν είναι αρκετα γρήγορα τα ups για μια τηλεόραση, μου το είχαν πει στο παρελθόν, το διάβασα και εδω, το έζησα και πρόσφατα, εγώ θα προτείνω ένα καλό πολύπριζο ασφαλείας. Αλλωστε αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει σε περίπτωση διακοπής δεν είναι που κόβεται το ρεύμα αλλά με τι τάση θα επανέλθει.