Προστατεψτε τις πιστωτικές κάρτες για online αγορές

Νομίζω οτι ειναι πολύ καλό και φτηνό εργαλείο για να φυλαμε τα ρουχα μας .Τι λετε http://www.smartswipe.ca/

Μοιάζει καλό, αλλά που ξέρουμε ότι ...δεν στέλνει τα πλήρη στοιχεία της κάρτας μας και στον κατασκευαστή του;

Προπληρωμένη κάρτα για να έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο !!!!

Και η χρεωστικη ειναι καλη.
Συνδεδεμενη με ενα λογαριασμο, που δεν χρησιμοποιειται για τιποτα αλλο.

Ο γυιός μου πήρε απο την Πειραιώς Virtual χρεωστική κάρτα. Μία μέρα πριν την αγορά που θελει να κάνει μεταφέρει μέσω winbank απο τον κανονικό του λογαριασμό στο δεύτερο λογαριασμό που αντιστοιχήθηκε με την Virtual κάρτα (υπάρχει νούμερο, όχι κάρτα με φυσική μορφή) και την επόμενη μπορεί να πληρώσει με αυτήν σαν να ήταν κανονική mastercard. O λογαριασμός την επόμενη είναι πάλι κενός, οπότε και να κλαπει η κάρτα (ο αριθμός της) δεν υπάρχει....μία για να κλέψει κάποιος! Η φασαρία ειναι ότι χρειάζεται να προβλέπεις μία μερα πριν τι θα πληρώσεις...

Η λύση με τις χρεωστικές φαίνεται πολύ καλή, αλλά πριν από λίγα χρόνια θυμάμαι ότι τις περισσότερες χρεωστικές δεν τις δέχονταν σε online συναλλαγές. Απ' όσο καταλαβαίνω τώρα αυτό έχει αλλάξει. Μπορείτε να αναφέρετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις χρεωστικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε online συναλλαγές; Εκδίδονται απ' όλες τις τράπεζες; Τι πρέπει να ζητήσουμε ακριβώς; Επίσης οι κάρτες αυτές γίνονται δεκτές σε όλες τις συναλλαγές που θα μπορούσαμε να πληρώσουμε π.χ. με Visa ή υπάρχουν περιορισμοί;

Εχω EnterVISA της ALPHABANK.

Ειναι συνδεδεμενη με εναν μονο, λογαριασμο καταθεσεων.

Δεν θυμαμαι καπου να μην εχει γινει δεκτη.

Βαζω χρηματα, οταν θελω να κανω καποια συναλλαγη, αναλογα με το ποσο.

Μια φορα που ειχε γινει χρεωση που δεν την αναγνωρισα, 3 φορες απο 50 ευρω, εστειλα φαξ και τα χρηματα μου επιστραφηκαν.

Ερχεται μηνιαια κατασταση στο σπιτι, με τις κινησεις του μηνα. Η καρτα δουλευει και σαν αναληψεων.

Εχω σωθει, πληρωνω ολους τους λογαριασμους εκτος απο το νερο, εφορια, και αγορες σε καταστηματα και ιντερνετ.