Προσθήκη Ταινίας σε iphone/ipod χωρίς τη χρήση iTunes

George C

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,718
Θέλω να θέσω ένα ερώτημα το οποίο μπορεί να έχει απαντηθεί και παλαιότερα αλλά δεν το βρίσκω.
Έχω συγχρονίσει κάποιες ταινίες και τραγούδια στο iphone και στο ipod που έχω με το MacPro της δουλειάς. Τώρα που είμαι διακοπές θέλω να περάσω μια ταινία που έχω στο Macbook για να την δω στο iPhone. Πώς μπορώ να το κάνω χωρίς να χάσω τα υπόλοιπα τραγούδια και ταινίες από το iPhone; Αν επιλέξω manually manage στο iTunes θα μου σβήσει ότι έχω στο iPhone και θα προσθέσει την ταινία αλλά εγώ θέλω να παραμείνουν και αυτά που έχω μέσα.
Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό;

Aπ οσο γνωριζω, επισημα οχι...
Παλαιοτερα ειχα αναφερει εναν τροπο για να συγχρονιζεις 2 υπολογιστες με ενα ιπηονε , αλλα δε ξερω αν ισχυει ακομη .
Ηταν κι αρκετα δυσκολος τροπος...

με το manually manage σιγουρα τα σβηνει ?

εγω πολλες φορες ειχα κανεις sync μουσικη / apps κλπ και μετα ξεχωριστα με manually manage music and videos προσθετα ενα τραγουδι σε μια playlist και την ξαναβαζα με drag n drop ( replace ) η εκανα drag n drop ενα βιντεο χωρις να τα σβηνει ολα ...

Aπ οσο γνωριζω, επισημα οχι...
Παλαιοτερα ειχα αναφερει εναν τροπο για να συγχρονιζεις 2 υπολογιστες με ενα ιπηονε , αλλα δε ξερω αν ισχυει ακομη .
Ηταν κι αρκετα δυσκολος τροπος...

αφου επιτρεπουν μεχρι 5 authorized computers

τι νοημα εχει τοτε ?

με το manually manage σιγουρα τα σβηνει ?

εγω πολλες φορες ειχα κανεις sync μουσικη / apps κλπ και μετα ξεχωριστα με manually manage music and videos προσθετα ενα τραγουδι σε μια playlist και την ξαναβαζα με drag n drop ( replace ) η εκανα drag n drop ενα βιντεο χωρις να τα σβηνει ολα ...

Πρέπει να έχεις κάνει τον αρχικό συγχρονισμό με manually manage για να μη στα σβήνει. Δε μπορείς να το έχεις σε έναν υπολογιστή manually manage και σε αλλον όχι.