Πριν απο εναν χρονο ενας πολυ καλος μου φιλος μου χαρισε ενα (μαλλον μετριο) Turbo-X G 505.
Επειδη εχω μαθει (τα τελευταια 12 χρονια) να κανω χρηση κινητου ΜΟΝΟ με το ενα χερι (με ενα
αρχαιο NOKIA 9300 Communicator) ειχα συνταξιοδοτησει το δωρο του φιλου (για την ακριβεια,
το ειχα πεταξει σε ενα συρταρι). Ομως, μετα απο 12 χρονια, η μπαταρια του 9300 (που εχω αλλαξει
τρεις φορες) δεν μπορει να αντεξει ουτε τρια λεπτα διαρκους κλησης ... σβηνει και μ'αφηνει στα
μισα της συνομιλιας. Ηρθε ο καιρος να εκσυγχρονιστω
roud: και να γραφω sms μεσω smartphone.
ΔΕΝ μ'αρεσει (παταω λαθος πληκτρα ολη την ωρα), αλλα δεν εχω αλλη επιλογη ... πραγματικα
το 9300 βρισκεται σε κατασταση zombie !
Ερωτησεις :
1) πως βγαζω την υπογραμμιση κατω απο καθε γραμμα που πληκτρολογειται ?
2) πως χρησιμοποιω ειδικους χαρακτηρες (θαυμαστικα, ερωτηματικα, συμβολα) ?
3) μου βγαινουν μυνηματα ("αποκτηστε το google now") και εικονιδια (MoboGenie)
πανω στην επιφανεια εργασια σας, που δεν μπορω να διωξω .... υπαρχει τροπος ?
4) μπορω να διαγραψω παλια data (του φιλου μου) χωρις να σβησω εφαρμογες ?
5) μπορω να απενεργοποιησω services (με μεγεθος 0.00 Κ) που μαλλον δεν τρεχουν ?
Αυτα, για αρχη ....
Επειδη εχω μαθει (τα τελευταια 12 χρονια) να κανω χρηση κινητου ΜΟΝΟ με το ενα χερι (με ενα
αρχαιο NOKIA 9300 Communicator) ειχα συνταξιοδοτησει το δωρο του φιλου (για την ακριβεια,
το ειχα πεταξει σε ενα συρταρι). Ομως, μετα απο 12 χρονια, η μπαταρια του 9300 (που εχω αλλαξει
τρεις φορες) δεν μπορει να αντεξει ουτε τρια λεπτα διαρκους κλησης ... σβηνει και μ'αφηνει στα
μισα της συνομιλιας. Ηρθε ο καιρος να εκσυγχρονιστω

ΔΕΝ μ'αρεσει (παταω λαθος πληκτρα ολη την ωρα), αλλα δεν εχω αλλη επιλογη ... πραγματικα
το 9300 βρισκεται σε κατασταση zombie !
Ερωτησεις :
1) πως βγαζω την υπογραμμιση κατω απο καθε γραμμα που πληκτρολογειται ?
2) πως χρησιμοποιω ειδικους χαρακτηρες (θαυμαστικα, ερωτηματικα, συμβολα) ?
3) μου βγαινουν μυνηματα ("αποκτηστε το google now") και εικονιδια (MoboGenie)
πανω στην επιφανεια εργασια σας, που δεν μπορω να διωξω .... υπαρχει τροπος ?
4) μπορω να διαγραψω παλια data (του φιλου μου) χωρις να σβησω εφαρμογες ?
5) μπορω να απενεργοποιησω services (με μεγεθος 0.00 Κ) που μαλλον δεν τρεχουν ?
Αυτα, για αρχη ....