- 9 January 2011
- 125
Καλησπέρα παιδιά, θέλω πάλι την βοήθεια σας.Χάλασε η τηλεόραση και πρέπει να πάω σε νέα.
Γενικότερα δεν αλλάζω συχνά τηλεόραση οπότε σκέφτομαι για future proof λύση.
Είμαι στα 2,7-3.00 μέτρα θέασης σίγουρα πάνω από 2 άτομα.(Λέω κάπου στις 55 ίντσες να πάμε)
Με ενδιαφέρει με σειρά προτεραιότητας : θέαση σειρών,videogames και τέλος τηλεοπτικό σήμα.
Τα smart δεν με τρελαίνουν γιατί έχω ήδη και δουλεύω chromecast. Plex + netflix θα παίζουν συνεχώς.
Το 3d δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Επειδή με την βοήθεια σας έχω πάρει προβολέα (που τον χαίρομαι όταν τον ανοίγω) θα βλέπω εκεί ταινίες
με εφέ και γενικότερα καλή εικόνα.Όμως ανοίγει αρκετά σπάνια λόγω διαδικασίας με κλείσιμο φωτισμού κ.λ.π.
Για όλα τα υπόλοιπα πηγαίνουμε στην τηλεόραση.
Γενικότερα είμαι αρκετά απαιτητικός στην θέαση γιατί λόγω δουλειάς είμαι κακομαθημένος σε καλή εικόνα.
Budget κάπου στα 1000 +200 αν πείτε ότι αξίζει κάτι παραπάνω ένα καλό μοντέλο.
Ευχαριστώ παιδιά.
Γενικότερα δεν αλλάζω συχνά τηλεόραση οπότε σκέφτομαι για future proof λύση.
Είμαι στα 2,7-3.00 μέτρα θέασης σίγουρα πάνω από 2 άτομα.(Λέω κάπου στις 55 ίντσες να πάμε)
Με ενδιαφέρει με σειρά προτεραιότητας : θέαση σειρών,videogames και τέλος τηλεοπτικό σήμα.
Τα smart δεν με τρελαίνουν γιατί έχω ήδη και δουλεύω chromecast. Plex + netflix θα παίζουν συνεχώς.
Το 3d δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Επειδή με την βοήθεια σας έχω πάρει προβολέα (που τον χαίρομαι όταν τον ανοίγω) θα βλέπω εκεί ταινίες
με εφέ και γενικότερα καλή εικόνα.Όμως ανοίγει αρκετά σπάνια λόγω διαδικασίας με κλείσιμο φωτισμού κ.λ.π.
Για όλα τα υπόλοιπα πηγαίνουμε στην τηλεόραση.
Γενικότερα είμαι αρκετά απαιτητικός στην θέαση γιατί λόγω δουλειάς είμαι κακομαθημένος σε καλή εικόνα.
Budget κάπου στα 1000 +200 αν πείτε ότι αξίζει κάτι παραπάνω ένα καλό μοντέλο.
Ευχαριστώ παιδιά.