Προτάσεις αγοράς τηλεόρασης 55 ίντσες

GiannisRethymno

Established Member
9 January 2011
125
Καλησπέρα παιδιά, θέλω πάλι την βοήθεια σας.Χάλασε η τηλεόραση και πρέπει να πάω σε νέα.
Γενικότερα δεν αλλάζω συχνά τηλεόραση οπότε σκέφτομαι για future proof λύση.

Είμαι στα 2,7-3.00 μέτρα θέασης σίγουρα πάνω από 2 άτομα.(Λέω κάπου στις 55 ίντσες να πάμε)
Με ενδιαφέρει με σειρά προτεραιότητας : θέαση σειρών,videogames και τέλος τηλεοπτικό σήμα.
Τα smart δεν με τρελαίνουν γιατί έχω ήδη και δουλεύω chromecast. Plex + netflix θα παίζουν συνεχώς.
Το 3d δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Επειδή με την βοήθεια σας έχω πάρει προβολέα (που τον χαίρομαι όταν τον ανοίγω) θα βλέπω εκεί ταινίες
με εφέ και γενικότερα καλή εικόνα.Όμως ανοίγει αρκετά σπάνια λόγω διαδικασίας με κλείσιμο φωτισμού κ.λ.π.

Για όλα τα υπόλοιπα πηγαίνουμε στην τηλεόραση.
Γενικότερα είμαι αρκετά απαιτητικός στην θέαση γιατί λόγω δουλειάς είμαι κακομαθημένος σε καλή εικόνα.

Budget κάπου στα 1000 +200 αν πείτε ότι αξίζει κάτι παραπάνω ένα καλό μοντέλο.
Ευχαριστώ παιδιά.

Εφόσον δεν απαιτούνται μεγάλες γωνίες θέασης, κάποια Sony W75xC ή W8xxC.

Καλημέρα φίλε Μιχάλη και σε ευχαριστώ για την απάντηση,σίγουρα θα πάω σε μεγάλη τηλεόραση κάπου στις 55 ίντσες γιατί με παίρνει ο χώρος.
Τα μοντέλα που μου προτείνεις δεν τα βρίσκω στο skroutz είναι αλλιώς στην αγορά?

Όποτε 2 ψήφους για την σειρά της σόνυ.
Φανταζομαι επειδη ειναι καλη για την κινηση ετσι?

Ειναι καλη σε ολα της...
-Ποιοτητα εικονας τοσο στα τηλεοπτικα οσο και στα 1080.
-σωστα-φυσικα χρωματα και οχι οπως αλλες που ειναι λες και βλειπεις παιδικα.
-Πολυ καλη κινηση.
-Μικρο lag στα παιχνιδια.
-Λειτουργικο android που εμενα μου αρεσε πολυ.
-Καλο ηχο αν και μερικοι λενε το αντιθετο.(δεν ξερω τι περιμεναν απο 2 ηχειακια τηλεορασης)
-Γωνια θέασης καλη αν και va panel(η ju6000 με ips και ηταν πολυ χειροτερα τα πραματα)
-πολυ κομψη με ομορφη βαση και λεπτη κορνιζα.
-καθολου clouding(τουλαχιστον η δικια μου 55w808c)

Δεν εχω δοκιμασει το 3d της οποτε δεν εχω αποψη αλλα αφου υπαρχει την προτιμησα απο την w75x που ειναι και η κυρια διαφορα τους.

Τελος να πω οτι η w808c πηρε τη θεση της panasonic 50gt30 οποτε εχω καλο μετρο συγκρισης και δε μιλάω τυχαια.(οκ η παννυ ειχε απιστευτο μαυρο)

Αυτα ελπιζω να σε επηρεασα αρκετα!!!