Προτάσεις για 32αρα με καλο λόγο τιμής προς απόδοση

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
Η τηλεόραση (CRT) των παιδιών τα έφτυσε εντελώς (δούλευε μέχρι πρόσφατα με...μικρά χτυπηματάκια στην πλάτη...) και ειναι πλέον αναπόφευκτη η αγορά νεας ώστε να καλυφτούν και τα επίγεια ψηφιακά στην Θεσσαλονίκη χωρίς εξωτερικό κουτί
Δεν θέλω το ακριβότερο και καλύτερο μοντέλο αλλά ενα απλά αξιοπρεπές, με καλό λόγο τιμής προς απόδοση και με δυνατότητες media player (να παίζει απο εξωτερικό σκληρό ή στικάκια διάφορα αρχεία). Δυστυχώς ο χώρος δεν επιτρέπει ούτε καν 37αρα. Αν ειναι δυνατόν και με κάποιο λίνκ όπου υπάρχει διαθεσιμότητα ή γίνεται κάποια προσφορά είτε σε ιντερνετικό μαγαζί είτε σε κατάστημα Θεσσαλονίκης.

Μάλλον για την Samsung c650 σε κόβω Βόρειε..

Δεν είμαι σίγουρος για τα επίγεια αλλά έχει απο τους καλύτερους -αν όχι τον καλύτερο- media player που κυκλοφορούν.

Θα σου εξηγήσουν σε λίγο οι πιο ειδικοί.!

Για οικονομικότερα δες την c530. Είναι στα 50Hz αλλά κερδίζεις (εκτός από λεφτά) σε παιχνίδια, έχει μόνο 14ms input lag. Ο mp στις Samsung είναι ο καλύτερος ενσωματωμένος mp από όλες τις άλλες εταιρίες καθώς παίζει και dts.

http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32%22.html

Για να τα συνοψίσουμε...εταιρία κατασκευής Samsung...
Τώρα το πρόβλημα είναι ποια σειρά να επιλέξεις.4,5 ή 6;Όλες έχουν τον καλύτερο build in media player,όλες mpeg4 δέκτη.
Σειρά 4:50hz,HD ready,no multimedia profile..
Σειρά 5:50hz,Full HD,και αυτή δεν διαθέτει κάτι ιδιαίτερο εκτός του ultra clear panel στην 550.
Σειρά 6:100hz,Full HD,πλήρες multimedia profile με internet @ tv,dlne κτλπ..

Οπότε ζυγίζεις τις ανάγκες σου και επιλέγεις.

Σας ευχαριστω όλους, κι εγω για media player δυνατότητες μαλλον προς Samsung κατεληξα, αλλά το ιντερνετ και οι σχετικές υπηρεσίες στην τηλεόραση δεν ενδιαφερουν, που σημαινει ότι μαλλον η σειρά 6 θα αποκλειστει λόγω και υψηλής τιμής και θα μελετήσω αναλυτικότερα τα υπόλοιπα μοντέλα

από θέμα θέασης hd ταινιών το ότι δεν είναι 100hz επηρεάζει....?
είμαι κ εγώ πολύ κοντά στο να την πάρω...η χρήση θα είναι μόνο για movies !!!

PHILIPS 32PFL5605H , LG 32LD550 ,PHILIPS 32 PFL 5405 μερικές ακόμα που με προβληματίζουν....

μεταξύ τω τεσσάρων ???

Last edited:
Γιατι δεν παιρνεις την 42PJ550?

Ειναι καλυτερη απο ολες που αναφερεις παραπανω και ειναι και μεγαλυτερη.

Στα 500 ευρω θα βρεις και την Panasonic 42U20.

Εκτος και ψαχνεις τηλεοραση για το υπνοδωματιο και δεν καταλαβα καλα.

Γιατι δεν παιρνεις την 42PJ550?

Ειναι καλυτερη απο ολες που αναφερεις παραπανω και ειναι και μεγαλυτερη.

Στα 500 ευρω θα βρεις και την Panasonic 42U20.

Εκτος και ψαχνεις τηλεοραση για το υπνοδωματιο και δεν καταλαβα καλα.

βασικά είναι θέμα κόστους...βαριά βαριά 400-450 !!! κ δεν με χωράει στο έπιπλο τις TV!!!!!

Η 42PJ550 εχει γυρω στα 430.

Το οτι δεν χωραει ειναι προβλημα αλλα και η θεαση ταινιων σε 32" ακουγεται σαν ανεκδοτο.

ανέκδοτο ή όχι...αυτό δεν αλλάζει τον χώρο!οπότε το ερώτημα παραμένει σχετικά με ποια από τις παραπάνω είναι η ποιο value4money επιλογή!

Το οτι δεν χωραει ειναι προβλημα αλλα και η θεαση ταινιων σε 32" ακουγεται σαν ανεκδοτο.

επίσης στο τι ακριβώς είναι καλύτερη...μπορείς παρακαλώ να μου εξηγήσεις?

για παράδειγμα δεν μου φαίνεται κ πολύ σοφό,ελέω μεγέθους ,να κάνω αγορά νέας TV που δεν θα είναι FullHD κ θα έχει μόνο 2εισόδους HDMI...

από θέμα θέασης hd ταινιών το ότι δεν είναι 100hz επηρεάζει....?
είμαι κ εγώ πολύ κοντά στο να την πάρω...η χρήση θα είναι μόνο για movies !!!

PHILIPS 32PFL5605H , LG 32LD550 ,PHILIPS 32 PFL 5405 μερικές ακόμα που με προβληματίζουν....

μεταξύ τω τεσσάρων ???

Πρόσφατα πήρα την 32PFL5605H για το υπνοδωμάτιο και μπορω να σου πω ότι για τα λεφτά της (την πήρα 380 !) είναι πρώτη! Αν παίξεις και λίγο με τις ρυθμίσεις έχει πολύ καλή απόδοση σε ψηφιακά σήματα sd και σε hd είναι όντως πολύ καλή.
Από το usb παίζει mkv (όχι όλα), avi, mpeg.

πχ η LG 42LD450 δεν είναι καλύτερη από την 42PJ550?

επίσης στο τι ακριβώς είναι καλύτερη...μπορείς παρακαλώ να μου εξηγήσεις?

Σε χρωματα , κινηση , αντιθεση, μαυρο.

Το οτι ειναι FullHD μια τηλεοραση δεν την κανει απαραιτητα καλυτερη απο μια αλλη που δεν ειναι.

Ναι η LD450 σε εικονα ειναι χειροτερη. Ειδικα σε τηλεοπτικο.

Πρόσφατα πήρα την 32PFL5605H για το υπνοδωμάτιο και μπορω να σου πω ότι για τα λεφτά της (την πήρα 380 !) είναι πρώτη! Αν παίξεις και λίγο με τις ρυθμίσεις έχει πολύ καλή απόδοση σε ψηφιακά σήματα sd και σε hd είναι όντως πολύ καλή.
Από το usb παίζει mkv (όχι όλα), avi, mpeg.

Η συγκεκριμένη,συγνώμη,αλλά είναι από τις χειρότερες όσον αφορά την ποιότητα εικόνας (σωστά χρώματα κτλπ)...

Σε χρωματα , κινηση , αντιθεση, μαυρο.

Το οτι ειναι FullHD μια τηλεοραση δεν την κανει απαραιτητα καλυτερη απο μια αλλη που δεν ειναι.

Ναι η LD450 σε εικονα ειναι χειροτερη. Ειδικα σε τηλεοπτικο.

ok..κατάλαβα....απλά στη περίπτωση θέασης mkv αρχείων θα είναι καλύτερη μια τηλεόραση που είναι fullHD!

τέλος πάντων....σχετικά με την 32'' τελικά...να επιλέξω την SAmsung?

Η συγκεκριμένη,συγνώμη,αλλά είναι από τις χειρότερες όσον αφορά την ποιότητα εικόνας (σωστά χρώματα κτλπ)...

Θα συμφωνήσω αν μου βρεις καλύτερη 32αρα στα 380 ! :ernaehrung004:
Πάντως ήταν δίπλα απ´μια LD550 και η lg μου φάνηκε χειρότερη.

Last edited:
ok..κατάλαβα....απλά στη περίπτωση θέασης mkv αρχείων θα είναι καλύτερη μια τηλεόραση που είναι fullHD!

Και αυτο εξαρταται.

Αν ειναι 1080p η Full HD μπορει να δειχνει περισσοτερη λεπτομέρεια αλλα σε χαμηλοτερης ποιοτητας (720p, DivX κτλ) η PJ550 θα δειχνει καλυτερα λογω της διαφορας στην ποιοτητα εικονας που περιεγραψα παραπανω.