Προτασεις για 3D - Smart TV 40-42 , max 700

RiboMan

New member
20 March 2014
11
καλησπέρα σας!

Νομίζω οτι είμαι στο κατάλληλο φορουμ και προσωπικα σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! :firstprize:

Απαιτησεις: Να βλεπω ταινιες , tv , αγώνες , 3D , να μπαινω κανα ιντερνετ , να βαλω αργοτερα XBMC (android tv box)
δεν ειμαι ψειρας απλως θελω μια σχετικα καλη TV

Κόστος max 700

Θα μπει στο σαλονι αποσταση 3μετρα απο τον καναπε , μου ειπαν για 40αρα καλυτερα

Oλοκληρη η λιστα απο Skroutz 500 -700
http://bit.ly/1qWri83

Και προτεινομενες (απο εμενα) απο την παραπάνω λίστα
http://bit.ly/1ihSAAS

Ενα κλικ παραπανω για αυτην 550ευρω την βλεπω σαν value 4 money
Samsung UE40F6500
http://www.skroutz.gr/s/3006225/Samsung-UE40F6500.html

αξιζει να ανεβω πανω απο 550 απο τις παραπανω θα δω καποια αισθητη διαφορα?

Σας ευχαριστω παιδια , εαν μπορειτε πειτε καμια γνώμη!

Καλωσόρισες. Για τρία μέτρα απόσταση πας σε 50". Αν θέλεις να βλέπεις ικανοποιητικά 3D, σε ακόμα μεγαλύτερη...

Εχω ενα μικρο παιδακι και δεν θελω να ανεβω ακομα... σε ιντσες (δικο μου κόλλημα)

Οταν λεμε να βλεπω 3D , μιλαμε για περιστασιακά 4-5 φορες τον μηνα...

Το μικρό παιδάκι θα κολάει την μούρη του στην τηλεόραση είτε έιναι 50" είτε είναι 32" Οι σύγχρονες τηλεοράσεις δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία. Μην πάς κάτω απ τις 46" γιατί θα το μετανιώσεις. Σου προτείνω αυτή τη Samsung http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html

καλα οτι παει κ κολαει... ειτε 22 ειτε 52 εχεις δικιο απλα μιλαω για αργοτερα που θα βλεπει κ αυτο κανονικα απο τον καναπε...
*κ το κολλημα του δεν τιποτε αλλο (ουτε παιδικα ουτε τιποτα αλλο) αλλα οταν παιζει διαφημησεις απο ταρζανακι... αρνακι κ κολλημα (εχει γελιο)

Η 46αρα που προτεινεις εχει 200hz σε αυτο θα δω καπου διαφορα σε σχεση με την αλλη που εχει 400hz ?
http://www.skroutz.gr/s/3006225/Samsung-UE40F6500.html
Στα αλλα χαρακτηριστικα ειναι ιδια ?

Ολες οι Samsung σειράς F6xxx έιναι με 100Hz απο το panel, τα 200-400-600 είναι μέσω επεξεργασίας και πρακτικά δεν έχουν διαφορά στην εικόνα που θα δεις. Η 6400 έχει άλλο panel απο την 6500 και 1 σειρά LED αντί για 2 αλλά οταν τις βάλεις δίπλα δίπλα δύσκολα θα διακρίνεις κάποια διαφορά. Επίσεις η 6500 έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δεκτη για τα ελεύθερα κανάλια. Στην συγκριση όμως 40F6500 με 46F6400 οι 46" κάνουν τη διαφορά.
Τα παιδιά ξεκινάνε με τις διαφημίσεις αλλά συντομα θα έρθει η ώρα των παιδικών και τότε ότι και να αγοράσεις για το σαλόνι δε σε απασχολεί, εσύ θα βλέπεις στο υπνοδωμάτιο:Banane0:

Κατ' αρχάς μη συγκρίνεις χαρακτηριστικά, πήγαινε να τις δεις από κοντά. Θα αποκομίσεις έτσι καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη άποψη. Πήγαινε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτρέπει το budget σου, μην έχεις ενδοιασμούς περί αυτού.

εχεις δικιο απλα ρωταω για να παω να δω 1-2 κ να μην χαθω , διοτι σε πολλα καταστηματα αλλη παιζει Tv αλλη DVD κ χανεσε...

Άμα παίζει τηλεοπτικό είναι καλά, αλλά συνήθως δεν γίνεται αυτό. Δες και την Sony W656, μπορεί να τη βρεις σε χαμηλότερη τιμή αν προκύψει καμιά προσφορά σύντομα.

Εγώ ανάμεσα στις 2 δεν έχω καταφέρει να δώ διαφορές στα καταστήματα που τις έχουν δίπλα δίπλα. Θα σου πρότεινα να πας να τις δείς απο κοντά. Την 46F6400 την πήρε φίλος μου και έχω αρκετές ώρες θέασης αλλά την 6500 την έχω δει μόνο σε μαγαζιά. Αν δεν σε ενδιαφέρει ο δορυφορικός δέκτης ίσως είναι καλύτερα να φυλάξεις τα 80+ ευρώ της διαφοράς για το XBMC

καταρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερων σας!

Να ρωτησω κ κατι άσχετο παιζει Tv με android μπας κ γλυτωσουμε το Android TV box?
*παιζει να υπαρχει app samsung για xbmc ?

Και οι 2 εχουν ιδια ποιοτητα σε 3D δηλαδη παθητικο η ενεργητικο? ποιο ξεκούραστο το παθητικο?

Για να βλεπεις ταινιες και σειρες ο media player της Samsung ειναι μια χαρα. Δεν ξερω τι θες να κανεις με το TV box. Το παθητικο 3d θεωρειται πιο ξεκουραστο αλλα θα ανεβεις στο budget και πιστεψε με, μετα τις πρωτες φορες που θα δεις θα παψει να σε ενδιαφερει το 3D

Παιδια και εγω στην ιδια φαση ειμαι. Ψαχνω για 40' smart max 700 (3D δεν με αποσχολει ιδιαιτερα). Kατεληξα απο χαρακτηριστηκα στις : Samsung UE40F6670SS (700 ) και στην Sony KDL-40W605BBAEP (650 ) . Η Sony δεν εχει ερθει σε κανενα καταστημα ακομα (2014 series) ,την Samsung την ειδα στο Πλαισιο οπου και ο πωλητης μετα απο παρακληση μου, την μεταφερε και συνδεθηκε με κεραια. Αυτο που μου εκανε εντυπωση (αρνητικη) ειναι η πολυ μετρια ποιοτητα στην εικονας στο τηλεοπτικο σημα.... Ποια ειναι η γνωμη σας ?

Ευχαριστώ

Οι δύο τηλεοράσεις δεν είναι συγκρίσιμες γιατί η Sony είναι 50 Hz πραγματικά (όχι MCI , CMR , XR κτλ. που είναι "μαϊμού") έναντι 100 της Samsung. Δοκίμασε και σε κανένα άλλο κατάστημα γιατί τα καλώδια έχουν μήκος εκατοντάδες μέτρα και οι συνδέσεις μου έχει τύχει να μην είναι καλές.

Οι δύο τηλεοράσεις δεν είναι συγκρίσιμες γιατί η Sony είναι 50 Hz πραγματικά (όχι MCI , CMR , XR κτλ. που είναι "μαϊμού") έναντι 100 της Samsung. Δοκίμασε και σε κανένα άλλο κατάστημα γιατί τα καλώδια έχουν μήκος εκατοντάδες μέτρα και οι συνδέσεις μου έχει τύχει να μην είναι καλές.

Ευχαριστώ για την βοηθεια. Υπαρχει και καποιο αλλο μοντελο (οπωσδηπωτε μονο 40'') που δεν εχει πεσει στη αντιληψη μου σε αυτη την κατηγορια τιμης / χαρακτηριστηκων ?

Αυτή είναι στα 100 Hz από τις φετινές Sony...

https://www.skroutz.gr/s/4480914/Sony-KDL-42W805B.html

Προσοχή να έχει το "B" στο τέλος γιατί το περυσινό μοντέλο είχε "Α" και δεν ήταν τόσο καλό. Γιατί θέλεις να πάρεις τόσο μικρή όμως? Πόσο έχεις απόσταση θέασης?

Γιατί θέλεις να πάρεις τόσο μικρή όμως? Πόσο έχεις απόσταση θέασης?

H αποσταση ειναι ~2.5m (τωρα ειμαι με μια PHILIPS 32'') . Ηδη ζοριστικα να πεισω το ετερον ημισυ ,φαντασου να της φερω και καμια 46'.....:furious3:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανακατεύονται οι γυναίκες στα θέματα αυτά. Τέλος πάντων τι 40" τι 42" μιλάμε για ελάχιστη διαφορά (~3 cm στο πλάτος).

H αποσταση ειναι ~2.5m (τωρα ειμαι με μια PHILIPS 32'') . Ηδη ζοριστικα να πεισω το ετερον ημισυ ,φαντασου να της φερω και καμια 46'.....:furious3:

Μια παλια 32" έχει μήκος x ύψος σχεδόν σαν μιας καινούργιας 40" οι γυναίκες κοιτάνε την αισθητική του χώρου και όχι την ουσία. Αφού πήρες το οκ για καινούργια, πάρε την 46" και μη μασάς. Σε 1 μήνα θα είστε και οι 2 πολύ ευχαριστημένοι που πήγατε στις 46"

Για την πολυ μετρια ποιοτητα στην εικονας στο τηλεοπτικο σημα που αναφέρεις, με ποιά τηλεόραση την συγκρίνεις?