ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 55" FHD TV

StratosF

New member
11 February 2015
12
Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να προχωρήσω στην αγορά μια 55άρας τηλεόρασης που να με καλύπτει κυρίως σε FHD ταινίες, οι οποίες θα παίζονται έιτε απο blue ray, είτε από εξωτερικό media player.
Το 3D μου είναι αδιάφορο και το 4Κ αν το έχει καλώς, αν δε το έχει μου αρκεί να παίζει πολύ καλά σε FHD. Επίσης δε με ενδιαφέρει να είναι κυρτή. Τέλος θέλω 100hz @least πραγματική συχνότητα σάρωσης και καλό Smart menu.

Θα ήθελα τις value for money προτάσεις σας, οι οποίες θα καλύπτουν τα πραπάνω κριτήρια.

Ευχαριστώ!

Μέχρι 900 ευρώ βρίσκεις, ανάμεσα σε άλλες, τις Samsung H6400 και Sony W805B. Αν η απόσταση θέασης είναι μεγαλύτερη των τριών μέτρων, ίσως είναι καλύτερα να δεις για κάποια λύση στις 60".

Re: Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 55" FHD TV

Μέχρι 900 ευρώ βρίσκεις, ανάμεσα σε άλλες, τις Samsung H6400 και Sony W805B. Αν η απόσταση θέασης είναι μεγαλύτερη των τριών μέτρων, ίσως είναι καλύτερα να δεις για κάποια λύση στις 60".

Γνωρίζει κανείς τα πραγματικά Hz αυτών των τηλεοράσεων;

Re: Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 55" FHD TV

Στο τηλεοπτικό σήμα έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους;

Καλύτερα να τις δεις από κοντά. Θεωρητικά τουλάχιστον, η Sony υπερτερεί στην προβολή τηλεοπτικού σήματος.