Προτάσεις για αγορά 42'' έως 700-750

Amelie_

New member
18 October 2011
12
Καλησπέρα σε όλους!
Μιας και μετακομίζω θα ήθελα να πάρω μια τηλεόραση για το νέο σπιτι 40-42''..Μάλλον 42'' περισσότερο..
Η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 2,5 μέτρα και σκέφτομαι ότι θα ήθελα να δώσω μέχρι 700, άαααντε 750 ευρώ γι'αυτήν..
Επίσης θα προτιμούσα να είναι LG..
Έχετε να μου προτείνετε κάτι που αξίζει;
Γενικά η χρήση που κάνω δεν είναι τπτ τρομερό...ταινίες πολλές κατά βάση και σκέφτομια να προσθέσω και home cinema..Απλά θέλω να αξίζει,να μην κολλάει, να έχει μια αξιοπρεπή απόδοση κλπ... το 3d δεν θα με χάλαγε αλλά δεν το θεωρώ και στα απαραίτητα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :)

Ευχαριστώ πολύ!! :-))

Μήπως έχει κανείς και μια δεύτερη γνώμη..? Για να πάω να χαζέψω τηλεοράσεις.. :P

Α! Επίσης έχω και κάτι άλλες χαζές απορίες.. για τη χρήση που τη θέλω (δλδ ταινίες, να βάλω και ένα home cinema, αγώνες για το έτερον ήμισυ, σειρές κατεβασμένες με υπότιτλους κλπ), να προτιμήσω lcd ή plasma??
Και ποιες είναι οι διαφορές τους??

Αν θέλεις οπωσδήποτε LG ή συγκεκριμένη LCD που σου πρότεινε ο Yperion είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή.
Αν όχι κοίτα και σε Panasonic plasma μια και είσαι της ταινίας νομίζω είναι ό,τι πρέπει. U30 π.χ.
Δε νομίζω να υπάρχει λόγος να δώσεις 700 Ευρώ για 42άρα, για μεγαλύτερη ναι.
Η 50άρα LG PV350 να φανταστείς έχει 500 Ευρώ να φανταστείς, έτσι για να'χεις ένα μέτρο σύγκρισης. Πλάσμα είναι κι αυτή.

Η αρχική ιδέα ήταν να πάρουμε μια 42αρα..Έχουμε μια φίλη που δουλεύει στην LG και γενικά μπορεί να μας την βρει πιο οικονομικά (από τηλεοράσεις δεν έχει ιδέα βέβαια γιατί δεν δουλεύει σε τεχνικό τμήμα αλλά σε διοικητικό),γι'αυτο θα προτιμούσαμε LG, αλλά και επειδή μας έχει κάνει τρελό brainwashing σχετικά με το ότι είναι 1οι στην αγορά τηλεοράσεων και έχουν πολύ καλό service και ιστορίες..Γι'αυτό η προτίμηση προς την LG..
Αλλά τώρα είδαμε αυτήν την προσφορά που λέει κ το αντίστοιχο τόπικ για την πλάσμα της LG thn LG50PV350 και το σκεφτόμασταν..Επειδή όμως δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα γι'αυτό είπαμε να απευθυνθούμε σε σας τους ειδικούς :P
Δηλαδή η χρήση για την οποία την θέλουμε είναι αυτή που περιγράψαμε παραπάνω με την προοπτική να βάλουμε και ένα καλό home cinema..
το 700 είναι το ταβάνι...(για την τιμή χωρίς την έκπτωση που θα μπορέσουμε να έχουμε..) είδα ότι αυτή ποιυ μου πρότεινε ο Yperion είναι ακόμα οικονομικότερη από αυτό το budget και πολύ χάρηκα..
Ωστόσο το δίλημμά μας τώρα είναι τελικά τι χρειαζόμαστε? LCD ή plasma??

Plasma, για τη χρήση που θα κάνετε ούτε σηζήτηση.
Εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=78188

Θα βρεις το νήμα κατόχων της PV350.
Οι ειδικοί είναι οι κάτοχοι των τηλεοράσεων.
Ούτως ή άλλως σε Panasonic 46 και άνω, ξεφεύγεις κατά πολύ απ'το budget σου και δεν υπάρχει λόγος θα έλεγα.

Και ευχαριστείς και τη φίλη σου αν πάρεις τη συγκεκριμένη!
Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο value for money.
Μικρότερη δε λέει και σε Panasonic είπαμε ξεφεύγεις κατά πολύ.
Πάνω απ'όλα το μέγεθος.

Η LG στις lcd είναι αρκετά πίσω σε σχέση με samsung και sony.σε κάθε περίπτωση δες μεγαλύτερη από 42 ίντσες και καλύτερα plasma ώστε να αποφύγεις την μέτρια κίνηση και επεξεργασία εικόνας των lcd της LG.
Posted via Mobile Device

Αρχίζω και αμφιβάλλω για την ποιότητα εικόνας της LG τελικά με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα..
Σήμερα είδα στο Πλαίσιο μια Samsung.. UE40D5500 και μου φάνηκε καλή ποιότητα εικόνας..τι γνώμη έχετε γι'αυτήν? μήπως να πάρω καμια Samsung τλκ..? τρελλή αναποφασιστικότητα... :-/

Για τη χρήση που θέλεις, όχι και πολύ τηλεοπτικό δηλαδή, θα προτιμούσα κι εγώ Samsung σε σχέση με LG. Είναι κρίμα όμως με τα ίδια λεφτά που θα'παιρνες 100Hz(LG) να πάρεις 50Hz.
Ένα ακόμη συν της Samsung τρέχει όλα τα αρχεία ταινιών και ήχου από USB.
Σε μπέρδεψα περισσότερο?:smash:

Πάντως πολύ πρόσφατα κάποιος έγραψε πολύ θετικά για την εικόνα της LG LK450 οπότε καταλαβαίνεις πως οι απόψεις δίιστανται.

Εγώ στη θέση σου θα έτρεχα να πάρω την LG PV350 στα 500 ευρώ, μέχρι το Σάββατο που ισχύει η προσφορά. Λίγη προσοχή στην αρχή με το στρώσιμο και θα έχεις τη καλύτερη value for money τηλεόραση για φέτος. Με τα υπόλοιπα χρήματα παίρνεις και ένα αξιόλογο σετ ηχείων / home cinema και ένα εξωτερικό media player. :guitarist: