ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
Μην μου πείς οτι δεν σου πέσαν τα σαγόνια μόλις άκουσες το Dark side σε sacd απο το sony.. εγώ πάντως έπαθα σόκ και που δεν έχει καν αρχίσει να στρώνε το δικό σουι!!..
Join the club και απο εμένα! Ωραίες φωτό.
By the way εγώ αγόρασα και δεύτερο lazer(παει πακέτο με το τρανσπορτ 65 ευρώ) "κάβα" για να μην τρέχω σε "χ" χρόνια τόσο ευχαριστημένος είμαι.
Όποιος θέλει λεπτομέρειες ας το πεί να γράψω..
... έλα βρε Πέτρο, πεσ 'το μας ... τι είναι 65 ευρώ... εννοείται ότι θα παραγγελθεί με την μία ...
Ψηφιακές εισόδους έχει αυτό το player της SONY; Μάλλον δεν πρέπει να έχει που σημαίνει ότι χάνει αρκετούς "πόντους".
Παρεπιπτόντως πόσο κοστίζει;
Λοιπόν.
Μπορείτε να το προμηθευτείτε απο οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο service της SONY κατόπιν παραγκελίας μετα προκαταβολής αφου δεν υπάρχει σε στόκ και έρχεται απο ολλανδία εντός 7 εργάσιμων αν θυμάμαι σωστά.
Ο Κωδικός ανταλλακτικoύ είναι 882032204 τον οποιο και διασταυρώνετε την στιγμή της παραγκελίας οτι αντιστοιχεί στο SCD-XA5400 ES για να βεβαιωθείτε οτι τον δακτυλογράφησαν σωστά.
Εγώ το δικό μου το πήρα απο το SONY SERVICE στην Αργυρούπολη με την επωνυμία ASTRA SERVICE διεύθυνση Αργυρουπόλεως 65 Αργυρούπολη τηλέφωνο 2109943833 2109943834.
Η τιμή του ανταλλακτικού με 23% φπα είναι 65 ευρώ και φυσικά μπορείτε να το προμηθευτείτε απο οποιοδήποτε άλλο SONY SERVICE σας βολεύει απο τα πολλά που μπορείτε να βρείτε μέσω της ιστοσελίδας της SONY.
Ρώτησα και με ενημέρωσαν οτι για αυτές τις σειρές η SONY διατηρεί stock ανταλλακτικών για μια δεκαετία τουλάχιστον αλλα επειδή εγώ αγάπησα πραγματικά το player αυτό και έχω δεί ανθρώπους να "κλαίνε" επειδη επαναπαύονταν για χρόνια οτι θα βρούν ανταλλακτικά για το SONY player τους μέχρι που ήταν αργά... και επειδή είχε μόνο 65 ευρώ είπα να φυλάξω τα ρούχα μου αυτήν την φορά αχρείαστο νάναι..
Τέλος σημειώστε οτι περιλαμβάνεται όλος ο μηχανησμός του transport στο πακέτο σαν ενιαίο κομματι με το lazer μαζί με τα δύο μοτέρ (περιστροφής δίσκου και πέρα δώθε του lazer) δηλαδή oτι συνήθως χαλάει σε ένα player οπτικού δίσκου!...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.