Προτάσεις για αγορά LCD 42" στα 1000-1100 το πολύ.

madman

New member
18 December 2007
5
Γειας σας:)Θά ήθελα τις προτάσεις σας για αγορά LCD 42" στα 1000-1100 το πολύ,Full HD (αν γίνεται ή αν υπάρχει σαυτή τη τιμή).Βασικά έχω μπερδευτεί με τόσες που έχω δει,για άλλες βρίσκω reviews για άλλες όχι(επείδη ειναι παλαία μοντέλα κτλ)..οπότε περιμένω τις προτάσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Απάντηση: Προτάεις για αγορά LCD 42" στα 1000-1100 το πολύ.

Διάβασε στο forum περί LCD και plasma (που είναι και η πρόταση για 42" και 1000), δες τι χρήση θα κάνεις και τα ξαναλέμε με μένα ή με τους άλλους φίλους (ή απλά πάρε μια plasma!).

Re: Προτάεις για αγορά LCD 42" στα 1000-1100 το πολύ.

Tα έχω διαβάσει απλά δεν διευκρίνησα και λάθος μου.Θα την χρησιμοποιήσω για σύνδεση με υπολογίστή οπότε θέλω μεγαλύτερη ανάλυση από 1024χ768 καθώς επίσης και για σύνδεση με ps3,αλλά ταυτόχρονα και για ταινίες.Ξέρω πως ζητάω πολλά για αυτή τη τιμή αλλά τουλάχιστον θέλω έστω κάτι που να καλύπτει όλες αυτές τις πλευρές και ας μην είναι τελειο:)Ευχαριστώ.

Για να συμπληρωσω, μπορεις να ρωτησεις και το μελος "LUXMAN" που εχει το καταστημα "ΚΟΣΜΑΣ" στη Στοα Φεξη και κανει καλες τιμες στην toshiba

Μπορώ να πω οτι με κάλυψες απόλυτα:)ευχαριστώ πολύ.αν δεν υπάρξει άλλη πρόταση θα την παραγγείλω...

Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη οπότε δύσκολα..

Μόλις την παράγγειλα,σας ευχαριστώ πολύ :)

Kai egw euxaristo to skeftomai sovara pleon! den pisteua pos yparxi se teties times FULL HD! k 42! mia xara! an de vrw kati kalutero edw mesa tha proxoriso k egw pros autin tin agora!

MadMan k opoios allos tin exei idi mpori na valei ta + k - poy exei paratirisi???

thx