Προτάσεις για αγορά νέας τηλεόρασης 55 ιντσών

nivaz

New member
12 January 2016
1
Καλώς σας βρήκα παιδιά! Είμαι σχετικά καινούργιος στο φόρουμ. Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης. Σκέφτομαι για 55αρα... Η απόσταση θέασης είναι 2-2.5 μέτρα. Στην αρχή σκεφτόμουν για 48-50 αλλά τελικά λέω για 55 εκτός και αν δεν βρίσκω καλές τηλεοράσεις στα χρήματα που διαθέτω και αναγκαστω να κατέβω λίγο στις ίντσες. Λοιπόν η χρήση που προορίζεται είναι : 1. Για προβολή ταινιών και σειρών! 2. Για gaming(ps3). 3. Για σύνδεση με υπολογιστή. 4. Για μελλοντικα με ote tv για προβολή αγώνων ποδοσφαίρου κυρίως... Αυτά πάνω κάτω! Οπότε θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σας και τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας! Το budget μου είναι στα 700-800 ευρω... Τώρα αν υπάρχει κάτι πολύ αξιόλογο και ενδιαφέρον και αξίζει όντως θα μπορούσα να διαθεσω άλλα 200 ακόμα και να ανεβάσω το budget μου στα 1000!!! Αυτά... Δεν ξέρω τι άλλο να πω! Αναμένω τις προτάσεις σας...

Καλωσόρισες. Αν χρειάζεσαι σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης την LG LF652V. Σε διαφορετική περίπτωση, την Samsung J6200, η οποία υπερτερεί σε μαύρο και αντίθεση. Αμφότερες με 100 Hz panel. Επίσης, καλό είναι να δεις διάφορες λύσεις από κοντά, πριν την αγορά.