Προτάσεις για δέκτη

zaqxsw

New member
9 March 2010
49
Καλημέρα.
Θέλω να αγοράσω ένα δέκτη που να μπορεί να κάνει σωστά 5 πραγματάκια που χρειάζομαι χωρίς να χρειαστεί να είμαι Guru.
1) Να είναι HD
2) Να διαβάζει IRDETO
3) Να έχει TimeShift
4) Να είναι pvr
5) Να μπορεί να συμπεριλάβει στο Record κομμάτι και πριν από την στιγμή που παταω το κουμπί Rec
Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει έναν δέκτη που μπορεί να τα κάνει αυτά σωστά.
Ευχαριστώ

Υπάρχουν πάρα πολλοί δέκτες στην ανάλογη κατηγορία, σε πολλούς έχει γίνει και παρουσίαση. Ρίξε μια ματιά και για όποιες απορίες εδώ είμαστε...

Υπάρχει μήπως κανένας AB IPBOX ή Kathrein ή κάποιος κλώνος Dreambox που να μπορεί να κάνει αυτά που θέλω.
Έχω ακούσει για μερικούς δεκτές που με ένα καλώδιο κεραίας μπορούν να γράφουν ένα κανάλι και να βλέπουν ένα άλλο. Ισχύει αυτό η θέλω δυο καλώδια?

Υπάρχει μήπως κανένας AB IPBOX ή Kathrein ή κάποιος κλώνος Dreambox που να μπορεί να κάνει αυτά που θέλω.
Έχω ακούσει για μερικούς δεκτές που με ένα καλώδιο κεραίας μπορούν να γράφουν ένα κανάλι και να βλέπουν ένα άλλο. Ισχύει αυτό η θέλω δυο καλώδια?
o IPBOX το κανει

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δέκτη μέχρι 150 ευρώ που να έχει Ethernet πόρτα και να τρέχει cccam και newcamd. Άμα γίνετε να είναι και HD σε αυτά τα λεφτά… θα τον βάλω στο σπίτι ενός θειου μου οπότε θέλω να είναι και πολύ απλός στη χρήση του.

Απάντηση: Re: Προτάσεις για δέκτη

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δέκτη μέχρι 150 ευρώ που να έχει Ethernet πόρτα και να τρέχει cccam και newcamd. Άμα γίνετε να είναι και HD σε αυτά τα λεφτά… θα τον βάλω στο σπίτι ενός θειου μου οπότε θέλω να είναι και πολύ απλός στη χρήση του.

Openbox S9 HD. Κόστος περί τα 100.
Προσοχή από που θα ψωνίσεις μην μπλέξεις με τίποτε μπουμπούκια.

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για δέκτη

Openbox S9 HD. Κόστος περί τα 100.
Προσοχή από που θα ψωνίσεις μην μπλέξεις με τίποτε μπουμπούκια.

Φίλε μου το παρήγγειλα το μηχάνημα.

Ελπίζω να έρθει σύντομα και να μείνει ευχαριστημένος ο θειος.
Ξέρεις αν υπάρχει κάποιο site που να υποστηρίζει το δεκτη με firmwares;