T trellos11 New member 7 December 2018 7 5 October 2022 #1 Θα ήθελα παρακαλώ τις προτάσεις σας. Σκεφτομαι να αγοράσω το Ifi zen air dac 99€ για να το συνδέσω στο pc μου. Θα ήθελα να μου πείτε προτάσεις για ενεργά ηχεία μέχρι 250€ το ζεύγος. Ευχαριστώ πολύ. Reactions: Tsagalx
Θα ήθελα παρακαλώ τις προτάσεις σας. Σκεφτομαι να αγοράσω το Ifi zen air dac 99€ για να το συνδέσω στο pc μου. Θα ήθελα να μου πείτε προτάσεις για ενεργά ηχεία μέχρι 250€ το ζεύγος. Ευχαριστώ πολύ.
T trellos11 New member 7 December 2018 7 15 October 2022 #2 Ευχαριστώ για τις προτάσεις που ΔΕΝ έγιναν. Αγόρασα τα presonus XT 5 αν κάποιος γνωρίζει ας πει την γνώμη του.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις που ΔΕΝ έγιναν. Αγόρασα τα presonus XT 5 αν κάποιος γνωρίζει ας πει την γνώμη του.
Pleo AVClub Fanatic 14 March 2008 22,005 Αθήνα 15 October 2022 #3 Το έχεις ανοίξει σε λάθος κατηγορία. Στο δικάναλο πρέπει να ρωτήσεις. Reactions: trellos11
Δημοκηδής Μέλος Σωματείου 23 June 2006 10,228 15 October 2022 #4 trellos11 said: Ευχαριστώ για τις προτάσεις που ΔΕΝ έγιναν. Αγόρασα τα presonus XT 5 αν κάποιος γνωρίζει ας πει την γνώμη του. Click to expand... Είναι εξαιρετικά ! Θα τα ευχαριστηθείς . Καλοάκουστα. Δώσε σημασία στην πολύ απλή ρύθμιση των παραμέτρων για την τοποθέτηση . Reactions: trellos11 and Pleo
trellos11 said: Ευχαριστώ για τις προτάσεις που ΔΕΝ έγιναν. Αγόρασα τα presonus XT 5 αν κάποιος γνωρίζει ας πει την γνώμη του. Click to expand... Είναι εξαιρετικά ! Θα τα ευχαριστηθείς . Καλοάκουστα. Δώσε σημασία στην πολύ απλή ρύθμιση των παραμέτρων για την τοποθέτηση .