Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Αλλαζουν δεν αλλαζουν ? να σου στειλουν ανταλλακτικα πεστους
Τους είπα ντροπή να πουλάτε μεταχειρισμένο προϊόν για καινούργιο και μου πρόσφεραν είτε αντικατάσταση είτε επιστροφή 30%, δέχτηκα την επιστροφή χρημάτων οπότε μου βγήκε πολύ οικονομικό, οταν την αγόρασαειχε ηδη ενα ακομα 30%, καθάρισα τα ροδάκινα και όλα καλα

Ωραία τσαντούλα, μου αρέσει η πινελιά ότι μεγαλώνει από την κάτω πλευρά σε περίπτωση που θες να βάλεις πιο πολλά μέσα. Είναι και ελαφριά, ότι πρέπει για καθημερινή χρήση (όχι μόνο φωτογραφική) και σε νορμαλ τιμή...μπαίνει στα υπόψην....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Introducing PGYTECH OneGo 2 Backpack | Carry Easier, Feel Better​

PGYTECH

PGYTECH OneGo series backpacks - OneGo2, OneGo Lite & Rope Strap​

FlytPath

1747074646208.png1747074676365.png

Nεα roller travel απο την Τhink Tank

Think Tank Airport Roller Derby V2

What Fits in the Bag?​

• 2 standard-size camera bodies with lenses attached
  • 1 gripped camera body and 1 ungripped camera body, both with lenses attached
  • 6–7 standard lenses or strobes
  • 16” MacBook Pro
  • 12.9” iPad Pro
  • 400mm f/2.8 unattached (without laptop in the bag only)
  • Specifications​

• External Dimensions: 14” W x 22” H x 9” D (35.6 × 55.9 × 22.9 cm)
    • Interior Dimensions: 12.6” W x 18.5” H x 5.5–7.5” D (32 × 47 × 14–19 cm)
    • Tablet Compartment: 10.5” W x 10.5” H x 0.6” D (26.7 x 26.7 x 1.5 cm)
    • Laptop Compartment: 10.5” W x 14.25” H x 1” D (26.7 x 36.2 x 2.5 cm)
    • Weight: 9.9 lbs. (4.5 kg)

Η Wandrd κλείνει 10 χρόνια και έχει εκτπώσεις σε αρκετά είδη αν κάποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο αυτή την περίοδο. Σε κάποια η έκπτωση είναι κοντά στης Black Friday. Βλέποντας τα αντικείμενα και τις τιμές θα έλεγα πως το Rogue Sling αξίζει, τουλάχιστον το 6αρι που χρησιμοποιώ. Με το PRVKE Lite δεν τα βρήκαμε και το πούλησα (για μένα είναι προβληματική η αρχική του σχεδίαση για τον δικό μου σωματότυπο), αλλά αν θέλει κάποιος ένα από αυτή τη σειρά είτε το Lite είτε το κλασικό είναι σε πιο νορμαλ τιμή από την αρχική του.

Χωρίς να θέλω να φανώ σα σπόνσορας της Wandrd - άλλωστε τα έχωσα για το PRVKE δύο ποστ παραπάνω :P - ξεκίνησε πριν 1 ώρα το Kickstarter για τη νέα έκδοση του PRVKE V4 οπότε το γράφω αν θέλει κάποιος να ρίξει μια ματιά ώστε να εξοικονομήσει κάποια χρήματα μέσω του early bird.

Νομίζω πως λύνει ένα θέμα που είχα με την προηγούμενη έκδοση σχετικά με τους ιμάντες οι οποίοι πλέον δεν είναι πάνω στο κομμάτι που ανοίγει η πλάτη. Στο παλιότερο μοτέλο ένιωθα πως το σακίδιο απομακρυνόταν αρκετά από τους ώμους και γενικότερα την πλάτη. Νομίζω με αυτόν τον σχεδιασμό μένει πιο σταθερό και πιο κοντά στο σώμα.

Εν πάση περιπτώσει όποιος ενδιαφέρεται ας ελέγξει καλά τα χαρακτηριστικά. Δε βάζω link από το Kickstarter γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανόνες.

Moυ κανει εντυπωση που συνεχιζουν να βγαινουν στο kickstarter. Θελω να πω συνηθως πορους εκει ψαχνουν κατι νεοι που δεν εχουν τροπο να χρηματοδοτησουν την παραγωγη.

Αλλα τελικα εχει αλλαξει ο τροπος σκεψης ειδα εκει μεχρι και της peak design.....νεες τσαντες και εμεινα παγωτο.

Ισχύει και εμένα μου έκανε εντύπωση παλιότερα. Ίσως είναι και ένας δείκτης του πόσο καλά θα πάει το προϊόν. Π.χ. τώρα στο παραπάνω έχει ήδη συμπληρωθεί ο ομολογουμένως μικρός στόχος μέσα σε μισή ώρα περίπου. Αλλά ήταν αναμενόμενο καθώς πρόκειται για δημοφιλή τσάντα στο φωτογραφικό κοινό, χωρίς τελικά να καταλαβαίνω το γιατί αλλά οκ άλλη συζήτηση αυτή. Θα μπορούσαν σίγουρα απλώς να το λανσάρουν και από μόνοι τους.

2025 PelicanUnlocked Re Set 16x9​

Justin Tedford Photography