Προτάσεις για subwoofer

trap496

New member
7 September 2007
20
Γειά σας,
Θα ήθελα τις γνώμες/προτάσεις για αγορά subwoofer που θα συμπληρώσει το ακόλουθο σύστημα:

AV Receiver: Denon 2106
front speakers: B&W 602S3
rear speakers: B&W 601S3
center: B&W LCR 60 S3

Το σύστημα παίζει σε χώρο γύρω στα 45m2. Το μπάσο που βγάζει είναι ικανοποιητικό απλά θα ήθελα μια πιο κινηματογραφική αίσθηση στις ταινίες.
Δεν θα ήθελα να δώσω παραπάνω από 300-350e.
thanks

Καλή σου μέρα.
Στο μεσαίο σύστημά μου χρησιμοποιώ το 12άρι της Crystal Audio, από το οποίο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Χαμηλή τιμή, βαθιά μπάσα, μηδενικό μπούκωμα και πλήρης ανεξαρτησία. Διάβαζα πολύ καλά λόγια για αυτό (για την κατηγορία του πάντα) και δεν ήταν λάθος.
Καλή τύχη.

JBL SUB12 Venue series, πολύ καλό στην τιμή αυτή όμως δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα στην Ευρώπη. Το αγόρασα από έξω. Μπορείς να βρείς όμως το προηγούμενο μοντέλο Ε250P Northridge series το οποίο πέρα από το design δεν πρέπει να έχει και πολλές διαφορές.

Γειά σας,
Θα ήθελα τις γνώμες/προτάσεις για αγορά subwoofer που θα συμπληρώσει το ακόλουθο σύστημα:

AV Receiver: Denon 2106
front speakers: B&W 602S3
rear speakers: B&W 601S3
center: B&W LCR 60 S3

Το σύστημα παίζει σε χώρο γύρω στα 45m2. Το μπάσο που βγάζει είναι ικανοποιητικό απλά θα ήθελα μια πιο κινηματογραφική αίσθηση στις ταινίες.
Δεν θα ήθελα να δώσω παραπάνω από 300-350e.
thanks

Καλησπέρα,
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Ποιο από τα ακόλουθα νομίζετε ότι ταιριάζει καλύτερα για το παραπάνω σύστημα?

Velodyne vx10
Crystal Audio THX-12
Crystal Audio THX-10
Yamaha YST-SW515

Απάντηση: Re: Προτάσεις για subwoofer

Καλησπέρα,
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Ποιο από τα ακόλουθα νομίζετε ότι ταιριάζει καλύτερα για το παραπάνω σύστημα?

Velodyne vx10
Crystal Audio THX-12
Crystal Audio THX-10
Yamaha YST-SW515

Η σωστή απάντηση της παραπάνω ερώτησης, νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο όχι με το σύστημα, αλά με το πως θα κάτσει στον χώρο σου, ένα απο τα sub που προτίνεις.

Φιλε και η δικη μου γνωμη ειναι οτι πιο σημαντικο ειναι το setup του woofer και η θεση του παρα η μαρκα. Εγω προσωπικα παρελαβα προχθες το Klipsch RW 10d. Ειμαι ευχαριστημενος

Απάντηση: Re: Προτάσεις για subwoofer

Φιλε και η δικη μου γνωμη ειναι οτι πιο σημαντικο ειναι το setup του woofer και η θεση του παρα η μαρκα. Εγω προσωπικα παρελαβα προχθες το Klipsch RW 10d. Ειμαι ευχαριστημενος

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω. Ειχα ενα Yamaha αλλα τα ηχεια μου το σκεπαζαν και δεν μπορουσε να αποδωσει. Νομιζα οτι ειχα μπασο και διαπιστωσαμε οτι ηταν απο τα ηχεια και οχι απο το sub. Συμγωνω για το σεταπ αλλα και το subακι παιζει ρολο τι θα ειναι.

Οσο για τον φιλο που ρωταει εγω προσωπικα απο τα 4 που λεει θα προτιμουσα ή το Yamaha ή το Velo. Εγω εχω παντως το earthquake supernova MKIV-10 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Αν θα το αλλαζα μετα θα πηγαινα για sunfire.