backousis Supreme Member 18 June 2006 3,482 Ηρακλειο 2 July 2009 #21 PAUDIO said: στα χρηματα αυτα κ με λιγη τυχη,μπορεις να βρεις απο Rotel συγκεκριμενα την σειρα Michi,τον μικρο που εβγαζε κ δεν εχει καμια σχεση με μπερι ουτε κ ουτε με καραμπαμπερι Click to expand... εγω παλι απο rotel ειχα αλλαξη σε μπερυ και ειμουν πολυ ευχαριστημενος.
PAUDIO said: στα χρηματα αυτα κ με λιγη τυχη,μπορεις να βρεις απο Rotel συγκεκριμενα την σειρα Michi,τον μικρο που εβγαζε κ δεν εχει καμια σχεση με μπερι ουτε κ ουτε με καραμπαμπερι Click to expand... εγω παλι απο rotel ειχα αλλαξη σε μπερυ και ειμουν πολυ ευχαριστημενος.
mr_rebelos Μέλος Σωματείου 10 July 2006 11,510 Κερατσίνι 2 July 2009 #23 Απάντηση: Re: Προτάσεις για τελικό... backousis said: εγω παλι απο rotel ειχα αλλαξη σε μπερυ και ειμουν πολυ ευχαριστημενος. Click to expand... Μιλας για μουσικοτητα ή για δυναμη? Γιατι ενας επαγγελματικος εχει "γκαζια" αλλα μεχρι εκει.
Απάντηση: Re: Προτάσεις για τελικό... backousis said: εγω παλι απο rotel ειχα αλλαξη σε μπερυ και ειμουν πολυ ευχαριστημενος. Click to expand... Μιλας για μουσικοτητα ή για δυναμη? Γιατι ενας επαγγελματικος εχει "γκαζια" αλλα μεχρι εκει.
audiophile62 AVClub Enthusiast 9 February 2007 1,292 Αθηνα-Γλυφαδα 3 July 2009 #24 Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για τελικό... antonisgr said: Ωραία specs , τζάμι τιμή , τον έχει ακούσει κανείς ? Click to expand... Κινέζικος είναι. Υπάρχει στό Audio Μασσέλου.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για τελικό... antonisgr said: Ωραία specs , τζάμι τιμή , τον έχει ακούσει κανείς ? Click to expand... Κινέζικος είναι. Υπάρχει στό Audio Μασσέλου.