Προτάσεις γύρω στα 1000 euro

pim6128

New member
24 July 2009
29
Volos
Καλώς σας βρήκα κι από εδώ! -bye-

Η 29άρα CRT που έχω αυτή τη στιγμή έβγαλε πρόβλημα και δεν ξέρω για πόσο θα δουλεύει ακόμα. Ετσι κι αλλιώς βέβαια σκεφτόμουν να την αλλάξω. Οπότε πάμε σε επιλογή νέας....

Τα χρήματα που σκέφτομαι να δώσω είναι γύρω στα 1000 euro.
Η απόσταση θέασης γύρω στα 4 μέτρα. Ισως και κάτι παραπάνω.
Η χρήση θα είναι καθαρά τηλεοπτική. Δηλαδή αναλογικά κανάλια, DVB-T, DVB-S (Dreambox/NOVA), DVD, και XviD/mkv.

Να διευκρινίσω ότι USB και LAN δεν με ενδιαφέρουν, καθώς έχω ήδη ένα E-Great NMT.

Αρχικά είχα αποφασίσει να πάρω την LG 47LH5000. Μου άρεσε ο συνδυασμός 200Hz με τα άλλα καλούδια (PCMCIA, Mpeg4 κλπ). Ωστόσο το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξαφανισμένο από την αγορά. Σε τοπικό κατάστημα το βρήκα περίπου στην χαμηλότερη τιμή που δίνει το skroutz.gr αλλά (ειλικρινέστατος) ο άνθρωπος μου είπε ότι αν την παραγγείλω τώρα, θα την παραλάβω τέλη Αυγούστου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Και δεν ξέρω αν η CRT μου θα αντέξει μέχρι τότε.

Τα σημαντικά ερωτήματα τώρα....
Τι άλλο προτείνετε για τα "δεδομένα" μου; Εχω δεί τόσα μοντέλα και reviews που έχω... "χαζέψει"! :flipout:
Και, τελικά, μήπως αξίζει η αναμονή (και το ρίσκο να μείνω χωρίς TV) για την LG;

Thaaaaanks! :grinning-smiley-043

Πρώτα απ' όλα αφήνεις τις 47" και κοιτάζεις για 50άρα. Η απόσταση θέασης που έχεις επιβάλει 50 ίντσες.

Για την χρήση που προορίζεται, μπορείς άνετα να προτιμήσεις plasma.

Κοίταξε την Samsung PS50B650:

http://www.skroutz.gr/s/74205/Samsung-PS50B650.html?keyphrase=50B650

Απλώς κοστίζει λίγο παραπάνω από 1000 ευρώ....

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! :a0210:
Για τη Samsung διαβάζω τώρα.
Για την LG, με ενδιαφέρει αρκετά το Full HD, οπότε η PQ6000 μάλλον δεν μου κάνει.
Ωστόσο βρήκα σε plasma την PS7000 που δείχνει καλή περίπτωση.

Ναι, και η LG50PS7000 είναι καλή πρόταση σ' αυτή την κατηγορία τιμής.
Να πας να δεις και τις 2 σε κάποιο κατάστημα για να επιλέξεις.....
Καλές αγορές.
-bye-

Μόλις μου ήρθε η 50PS7000.
Περιμένοντας ένα φίλο να τη στήσουμε, παρατήρησα ότι παντού πάνω σε συσκευασία και παρελκόμενα, αναφέρεται η Πολωνία!
Printed in Poland, Assembled in Poland κλπ.
Παίζει να είναι παρα-εισαγωγή; Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την εγγύηση;

Ακόμη, αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι χρησιμοποιημένη και ξαναπακεταρισμένη...
μάλλον την είχαν στο ράφι.