ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ONKYO TX-SR876

SUPERVISOR

New member
Καλημέρα σε όλους είμαι καινούργιος στο site, και θα ήθελα μια μικρη βοήθεια,
Έχω εναν ενισχυτή onkyo TX-SR876 και αναζητώ τουλάχιστον γι αρχή 2 front και 1 center ηχεία με καλή σχέση τιμης απόδοσης για να τον συνδιάσω. Δέν έιμαι γνώστης του αντικειμένου αν και ηλεκτρονικός- ακτινοφυσικός (ασχολούμαι με radar και ακτινοβολίες) Η τηλεόραση μου έιναι μια plasma panasonic viera tx 50v10. επίσης διαθέτω 2 sub 1 Roister - PB-150 Piano Black και 1 YAMAHA NS-SW700 PIANO BLACK σαν πηγή χρησιμοποιώ κυρίως ενα PS-3 και ένα popcorn A-200.
Έχω υποψη μου τις εξής 3 επιλογές
α) ROISTER EMPHASIS 25 ME CENTER TO ROISTER C5
b) CYSTAL AUDIO THX-T3 ΜΕ CENTER TO THX-C
c) ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ Μ1 ΤΗΣ B&W
Έίναι σχεδον όλα στην ίδια τιμή με λίγο φθηνότερα ίσος τα roister
τα οποία κι έχω ακούσει σε studio αλλα αυτό είναι σχετικό. Με ενδιαφέρει κυρίως το κεφάλαιο ταινίες αλλα να μπορώ να ακούσω και μουσικούλα με αξιοπρέπεια χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας και θέλω το budget να μην είναι πολυ υψηλό. Θα ήθελα την γνώμη σας και φυσικά αν έχεται να προτείνεται κάτι εναλλακτικά θα σας ακούσω με προσοχή.
Ευχαριστω!!!

Καλημέρα , απο την λίστα σου λείπει και το best buy (κατεμε παντα) της jmlab, το dome πανεμορφο και παιζει καταπληκτικά .
Να το λάβεις σοβαρα υπόψιν σου!

Kαλησπερα Χρηστο. Σε ευχαριστω που μου απαντησες είμαι λίγο χαμένος τα ειχα δει τα focal απλά τα μικρά ηχεία ( όπως και B&W) τα φοβάμαι η αλήθεια είναι. Δεν ξέρω αν αποδίδουν σε μουσική και δε μιλάμε για απαιτήσεις απλα να ακούς με αξιοπρέπεια . Εκτός αυτού είναι και ο χώρος λίγο μεγάλος περίπου 50 τμ. τι να πώ δε ξέρω. Θα το κοιτάξω ξανά. Πάντος σε ευχαριστώ φίλε!!

Κώστας

Σε αυτά τα τετραγωνικά ξεχνάς τους δορυφόρους και ηχεία βάσης. Θες σίγουρα ηχεία δαπέδου (μιλάμε πάντα για τα 2 κυρίως ηχεία, τα άλλα μπορούν να είναι και βάσης).

Re: Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ONKYO TX-SR876

Σε αυτά τα τετραγωνικά ξεχνάς τους δορυφόρους και ηχεία βάσης. Θες σίγουρα ηχεία δαπέδου (μιλάμε πάντα για τα 2 κυρίως ηχεία, τα άλλα μπορούν να είναι και βάσης).

Ευχαριστώ για την απάντηση mr rebelos. Ναι έχεις δίκιο τα δορυφοράκια δεν ξέρω αν θα αποδώσουν στο χώρο μου αλλα μάλλον όχι. έτσι έιχα κατα νού όπως πρότεινες κι εσύ 2 δαπεδού FRONT 1 center και 2 βάσεως surround. Απλά είμαι λίγο προβληματισμένος αλλα θα βρεθεί η άκρη. Και πάλι σε ευχριστώ και αν έχει κάποια προταση είμαι όλος αυτια:ears::ears:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ONKYO TX-SR876

Ευχαριστώ για την απάντηση mr rebelos. Ναι έχεις δίκιο τα δορυφοράκια δεν ξέρω αν θα αποδώσουν στο χώρο μου αλλα μάλλον όχι. έτσι έιχα κατα νού όπως πρότεινες κι εσύ 2 δαπεδού FRONT 1 center και 2 βάσεως surround. Απλά είμαι λίγο προβληματισμένος αλλα θα βρεθεί η άκρη. Και πάλι σε ευχριστώ και αν έχει κάποια προταση είμαι όλος αυτια:ears::ears:

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να βρείς την άκρη. Για πες (όπως λέει και ο THEOJJ) σε τι οικονομικά επίπεδα θες να κινηθείς.

Σας ευχαριστώ κατ αρχην.
Λοιπον επειδη μπενω τώρα στο σπιτι είναι καινουργιο και όπως καταλαβένεται υπάρχει πίεση σκεφτόμουνα να δώσω μεχρι 700-750 τουλάχιστον για τα 2 front και το center τώρα αν υπαρχει προταση για κανενα σετακι 5αρι (sub θα βολευτω με αυτα που έχω γι αρχη) μεχρι 1200-1300 ευρω οκ

Περιμένω την βοήθεια σας

Last edited:
Ηχεία που θα μπορουσες να ακουσεις (για να δεις αν σε καλυπτουν) και που δεν θα προβληματισουν τον ενισχυτη σου ειναι τα Monitor Audio, Dali concept 6 (μαζι με το κεντικο και το concept 1 σαν πακετο), τα Acoustic Energy AEGIS NEO και βεβαια τα klipsch. Υπαρχουν και αλλες επιλογες αλλα αυτα ειναι μια καλη αρχη για να κανεις καμια ακροαση.

Σε ευχαριστω θα προσπαθήσω να τα βρω εδω και να τα ακουσω. Αν και δύσκολα θα υπάρχουν εδώ τουλάχιστον όλα. Πάντως σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια

Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ONKYO TX-SR876

Σε ευχαριστω θα προσπαθήσω να τα βρω εδω και να τα ακουσω. Αν και δύσκολα θα υπάρχουν εδώ τουλάχιστον όλα. Πάντως σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια

To planetav πρεπει να εχει αρκετα απο αυτα.

Tο φαντάστηκα οτι μόνο εκεί αν υπάρχουν κάποια να ακουσω. Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο αν και δεν είσαι Κρήτη. Σαν εμφάνιση πάντος με κέρδισαν τα Klipsch Series RF-10 . Ακουστικά θα δούμε. Οκ και πάλι σε ευχαριστώ

Tο φαντάστηκα οτι μόνο εκεί αν υπάρχουν κάποια να ακουσω. Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο αν και δεν είσαι Κρήτη. Σαν εμφάνιση πάντος με κέρδισαν τα Klipsch Series RF-10 . Ακουστικά θα δούμε. Οκ και πάλι σε ευχαριστώ

Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην πεις. Με πατερα απο Χανια & μητερα απο Λασιθι ολο και κατι θα εχω απο Κρητη.:ernaehrung004:

Οπααααααα μας εστειλες τωρα αδερφε!!! λοιπον αν κατεβαινεις πρως τα εδω θα χαρω να τα πουμε κι απο κοντα και γιατι όχι να πιουμε και καμια παγωμενη :ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Οπααααααα μας εστειλες τωρα αδερφε!!! λοιπον αν κατεβαινεις πρως τα εδω θα χαρω να τα πουμε κι απο κοντα και γιατι όχι να πιουμε και καμια παγωμενη :ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Έχω σκοπό να κατέβω αλλά να δω σε ποιόν θα πρωτοπαω. Το σίγουρο είναι οτι με περιμένουν πολλές παγωμένες :ADFADF1:. Θα σε βάλω και σένα στο πρόγραμμα.:ernaehrung004:

Καλημέρα όποτε γουσταρεις να κατεβεις να ξερεις οτι το σπιτι μου ειναι ανοικτο και το ψυγείο γεμάτο παγωμενες :ernaehrung004::ADFADF1::ADFADF1::ernaehrung004:. σου εστειλα και πμ με το τηλ μου. Σήμερα θα παω για ακρόαση καποιων απο τα ηχεία που μου προτείνεις

Last edited:

Καλημέρα όποτε γουσταρεις να κατεβεις να ξερεις οτι το σπιτι μου ειναι ανοικτο και το ψυγείο γεμάτο παγωμενες :ernaehrung004::ADFADF1::ADFADF1::ernaehrung004:. σου εστειλα και πμ με το τηλ μου. Σήμερα θα παω για ακρόαση καποιων απο τα ηχεία που μου προτείνεις

:ernaehrung004:
Περιμένουμε εντυπώσεις απο τις ακροασεις.

Φεύγω για:ears::ears::ears::ears::ears::ears::ears::ears: ακροαση τα λέμε το απόγευμα. Ελπίζω να μην μπερδευτώ περισσότερο και πάει το κεφάλι για:smash::smash:
Αντε να δουμε!!!!!!!!

Last edited:
Βασίλη και υπόλοιπο team καλησπέρα!!! μολις επέστρεψα και ακομα κελαιδανε τα αυτια μου. Εχουμε και λεμε άκουσα

1) Roister Emphasis 25 + Emphasis c
2) Quad 21L + L2 center
3) B&W M1 + M1 CENTER
4) B&W CWM LCR 7 + B&W LCR-60
5) KLIPSCH RF-10 +RC-10
6) KLIPSCH RF-52 + RC-52
7) focal dome jmlab
8) Roister status 8.2+ status c

Μου άρεσαν πάρα παρα πολυ τα KLIPSCH με την "ιδιαίτερη" χροιά τους περισσότερο η επιλογή 6 KLIPSCH RF-52 + RC-52

Επίσης μου άρεσαν πολύ τα ηχεία της επιλογής 4 B&W CWM LCR 7 + B&W LCR-60. Αλλος ήχος διαφορετικα χρωματισμένος απο τα KLIPSCH

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιλογές 2,3,4,5,6,7 ήταν με την ίδια πηγή-ενισχυτή-καλώδια,studio
όπως και οι επιλογές 1,8 υπο ιδιες συνθήκες

Οπότε είμαι περισσότερο μεταξύ 4 & 6