Προτάσεις στις 37'

akisbel

New member
29 March 2007
35
Αγαπητοί φίλοι του forum θα ήθελα τις προτάσεις σας για αγορά lcd tv στις 37'. Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για μόνιτορ του laptop με ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο σε ταινίες divx αλλά και σε (λίγα) παιχνίδια και internet (50%), αλλά και για παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων (40%) και για να συνδεθεί το dvd-player (10%).
Το budget φτάνει με το ζόρι τα 1500-1600 .

Εγω θα σου προτεινα την Toshiba 37WLT68PG την οποια μπορεις να βρεις γυρω στα 1700.

http://www.shop21.gr/promo/promo.hel.asp?pcid=3002&deid=1600&npage=4

Υπαρχει και η Samsung LE-37R72B η οποια ειναι σχετικα παλιο μοντελο (ενα χρονο περιπου κυκλοφορει) αλλα μπορεις να την βρεις σε καλη τιμη.

Επίσης πολύ καλή είναι η Amoi LC 37 AF 1 E Full HD-TV η οποία είναι και Full HD (1920*1080p) και είναι από τις κορυφαίες υλοποιήσεις στο χώρο των LCD, παρά την ταπεινή (κινέζικη) κατασκευή της ... :antlers:

Τιμη, ΜΟΝΟ 1379 ΕΥΡΩ ! (www.technixx.gr) :guitarist:
Μπορείς να βρεις και πολλά threads που έχουν ανοιχτεί εδώ, όπως και μέλη του φόρουμ που την έχουν αγοράσει για να σου πουν τη γνώμη τους ...

Με 1300 ευρω παιρνεις την Toshiba 37 WL 68 P η οποια ειναι χωρις τον ψηφιακο δεκτη εδω http://www.digitalo.gr/index.jsp;jsessionid=53220E92F2FC9952CE0736FF2CA800F7
με τιμη να συμβαδιζει με τα ευρωπαικα στανταρ
και με 1574 αυτη με το δεκτη Toshiba 37 WLT 68 P
Ειναι 100 H ,εχει ολα τα καλουδια συνδεσεων και για περισσοτερα http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2007/01/22/Toshiba-REGZA-37WLT68-37in-LCD-TV/p1
http://www.digitalo.gr/detail.jsp;jsessionid=EE957710270B4F80742AFEAC7D370DAA?gruppe=889054

Λογω σεβασμου προς καποιους κατοχους Amoi που εχουμε στο forum δεν θα σχολιασω τα περι "κορυφαιας τηλεορασης" , value for money ισως αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις σας. Θα την ήθελα την sharp αλλά εάν δώσω κοντά 2 χιλιάρικα για τηλεόραση (εφόσον είχα δώσει για τον ίδιο λόγο 300000 δρχ. πριν τέσσερα χρόνια) στο σπίτι θα με περιμένει ο πλάστης και όχι για άνοιγμα φύλλου :smile:.

Τέλος πάντων θα τσεκάρω την toshiba. Μήπως ξέρει κάποιος τι αναλύσεις ανεβάζει με σύνδεση vga;

Και μία άλλη ερώτηση εάν επιτρέπετε. Η διαφορά μεταξύ της WL και WLT είναι ο ψηφιακός δέκτης μόνο; (γιατί έχω ένα).

Και μία άλλη ερώτηση εάν επιτρέπετε. Η διαφορά μεταξύ της WL και WLT είναι ο ψηφιακός δέκτης μόνο; (γιατί έχω ένα).
Ναι ο δεκτης μονο.

Απάντηση: Re: Προτάσεις στις 37'

Λογω σεβασμου προς καποιους κατοχους Amoi που εχουμε στο forum δεν θα σχολιασω τα περι "κορυφαιας τηλεορασης" , value for money ισως αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Rivers κάθε φορά διαβάζω τα ίδια κ τα ίδια από εσένα....
Ερώτηση : την έχεις δει ????
Κ αν την έχεις δει, την έχεις δει ρυθμισμένη από τον Καστρουνή, ή σε κάνα mediamarkt την είδες ???
Αν όχι τότε έλα να την δεις κ μετά τα λέμε...
Αμάν πια με τις προκαταλήψεις...

Αγαπητοί φίλοι του forum θα ήθελα τις προτάσεις σας για αγορά lcd tv στις 37'. Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για μόνιτορ του laptop με ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο σε ταινίες divx αλλά και σε (λίγα) παιχνίδια και internet (50%), αλλά και για παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων (40%) και για να συνδεθεί το dvd-player (10%).
Το budget φτάνει με το ζόρι τα 1500-1600 .
Φίλε μου εφόσον θα συνδέεις υπολογιστή συνέχεια, θα πρέπει η τηλ που θα αγοράσεις να κάνει pixel mapping 1:1. Τέτοιες υπάρχουν πάρα πολλές όπως προανέφεραν τα παιδιά νωρίτερα, sharp, sony, panasonic, amoi.
Καλύτερη λύση είναι η σύγκριση με τα μάτια σου.:BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις στις 37'

Γεια σου ρε Μιχαλη.-bye-

Συγνωμη που σε στεναχωρω. Η ΑΜΟΙ ειναι καλη , ειχει value for money αλλα μεχρι να την βαφτισουμε κορυφαια εχει μεγαλη διαφορα.

ΥΓ. Ναι στο media markt την εχω δει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις στις 37'

Γεια σου ρε Μιχαλη.-bye-

Συγνωμη που σε στεναχωρω. Η ΑΜΟΙ ειναι καλη , ειχει value for money αλλα μεχρι να την βαφτισουμε κορυφαια εχει μεγαλη διαφορα.

ΥΓ. Ναι στο media markt την εχω δει.
Δεν με στεναχωρείς...απλά παραπληροφορείς τον κόσμο μόνο κ μόνο επειδή την είδες κάπου κ δεν σου άρεσε...
Το αν είναι κορυφαία το δείχνουν οι δοκιμές στα περιοδικά κ στο ίντερνετ...
Το ότι πήρε παντού παραπλήσια βαθμολογία με την Philips 37 9830 σου λέει κάτι ??? :grinning-smiley-043

Σε SD όμως τι κάνει; το ζητούμενο είναι να βλέπουμε και ελληνική τηλεόραση ...
Νομίζω ότι τα έχουμε πει σε αντίστοιχα θέματα, συν ότι χαλάμε το θέμα του φίλου μας... Παίζει μια χαρά πάντως φίλε μου... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις στις 37'

Ερώτηση : την έχεις δει ????
Κ αν την έχεις δει, την έχεις δει ρυθμισμένη από τον Καστρουνή, ή σε κάνα mediamarkt την είδες ???
Αν όχι τότε έλα να την δεις κ μετά τα λέμε...
Αμάν πια με τις προκαταλήψεις...

Αμα δεν γράφει Sony ο Rivers δεν καταδέχεται...:flipout: