ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TV 22'-24' ΜΕΧΡΙ 280 euros.

Firestarter

Established Member
1 June 2010
219
Καλό θα ήταν να είναι Full HD αλλά μου κάνει και η HD Ready γιατί ούτως ή άλλως θα μπει σε δωμάτιο. Οπωσδήποτε MPEG4. Κατά τ' άλλα, ακούω προτάσεις.

Κατά πόσο αξίζει να κινηθώ σε PC Monitor με ενσωματωμένο Tv Tuner όπως αυτό...LG M2262D

Last edited:
Παρότι και HD ready έχει σχετικά καλή ποιότητα εικόνας η συγκεκριμένη αλλιώς πας στην LG που ανέφερες(συγκεκριμένα η LG είναι καλύτερη στην προκειμένη περίπτωση).

Έχει τηλεκοντρόλ η συγκεκριμένη?Γενίκά "παίζει" τα monitors να έχουν και τηλεκοντρόλ?

Re: Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TV 22'-24' ΜΕΧΡΙ 280 euros.

Παρότι και HD ready έχει σχετικά καλή ποιότητα εικόνας η συγκεκριμένη αλλιώς πας στην LG που ανέφερες(συγκεκριμένα η LG είναι καλύτερη στην προκειμένη περίπτωση).

Για τη Philips λέει ότι δεν έχει ψηφιακό δέκτη.

Σε αυτές τις ίντσες το full hd θα πρέπει να σε ενδιαφέρει μόνο αν την συνδέσεις με PC. Διαφορετικά δεν πρόκειται να δεις διαφορές εκτός και αν κοιτάς από το μισό μέτρο.
Σημαντικές διαφορές δεν νομίζω να βρεις ούτε ανάμεσα στα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν. Διάλεξε αυτή που σου κάνει περισσότερο στο μάτι και στο πορτοφόλι. Δες μόνο να έχει mpeg4.
Για πες και τίποτα για αυτό
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ...

Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TV 22'-24' ΜΕΧΡΙ 280 euros.

Σε αυτές τις ίντσες το full hd θα πρέπει να σε ενδιαφέρει μόνο αν την συνδέσεις με PC. Διαφορετικά δεν πρόκειται να δεις διαφορές εκτός και αν κοιτάς από το μισό μέτρο.
Σημαντικές διαφορές δεν νομίζω να βρεις ούτε ανάμεσα στα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν. Διάλεξε αυτή που σου κάνει περισσότερο στο μάτι και στο πορτοφόλι. Δες μόνο να έχει mpeg4.
Για πες και τίποτα για αυτό
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ...

Το παραπάνω ισχύει στην θέαση HD περιεχομένου,σε απλές αναλύσεις δεν έχει απολύτως καμιά διαφορά.

Η πρωτη ειναι στα 768 και η δευτερη στα 1080
Η πρωτη εχει usb port και μπορει να αναπαραγει divx, mp3 pics ενω η δευτερη δεν εχει.

Ποια να διαλέξω?Τη δεύτερη την έχει βγάλει το Σατουρν με 199 . Αξίζει να πάω σε Full HD και να χάσω το USB?Τι ακριβώς θα υποστηρίζει το USB?

Ναι, αλλά θα υποστηρίζει divx και υπότιτλους?Anyway, το θέμα είναι να πάω για το USB ή για το FULL HD?

Ναι, αλλά θα υποστηρίζει divx και υπότιτλους?Anyway, το θέμα είναι να πάω για το USB ή για το FULL HD?

Δεν παίζει οποιοδήποτε format video.Ενοείται πως πάς για full hd.

Tο "ξεκλείδωμα" του USB, ισχύει και για την LU5000, έχει ένα USB για service που μετά την παρέμβαση παίζει και τις ταινίες avi κ mkv με ελληνικούς υποτίτλους εννοείται.
Είναι δοκιμασμένο από εμένα στην 22LU5000 της αδελφής μου.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TV 22'-24' ΜΕΧΡΙ 280 euros.

Φίλε αυτές είναι μάρκες να μη πω...δε νομίζω να βρείς πολλούς να σου πούνε εντυπώσεις.
Είναι πιο εύκολο να πεις για ποια χρήση τη θέλεις, μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις και από ποιά απόσταση θα βλέπεις, για να πάρεις κάτι που να αξίζει.