Προταση για αγγελίες

DimAsi

Supreme Member
25 July 2007
6,255
Αττικό βουνό
Φίλοι μου δεν θα ηταν ωραίο οταν πωλειται καποια συσκευη να φευγει απο την κατηγορία της πωλησης ?
Ετσι αδειαζει ο χωρος και βλέπουμε και καλύτερα .Υπάρχουν σελίδες οι οποίες εχουν ενα ενεργό και τα υπολοιπα εχουν πωληθει ...:ears:

Καλησπέρα,από όσο γνωρίζω,όταν πωληθεί κάποιο προϊόν τότε κλειδώνεται η αγγελία.Το να διαγράφεται έστω και μερικώς,θα συνεχίσει να αποτελεί πρόβλημα για τους συντονιστές αυτή τη φορά μιας και θα βλέπουν σε μια σελίδα 15 διαγραμμένες και 2 πχ που θα είναι ανοιχτές.
Θα απαντήσουν οι αρμόδιοι συντονιστές...μπορεί να κάνω και λάθος.

Απάντηση: Re: Προταση για αγγελίες

Καλησπέρα,από όσο γνωρίζω,όταν πωληθεί κάποιο προϊόν τότε κλειδώνεται η αγγελία.Το να διαγράφεται έστω και μερικώς,θα συνεχίσει να αποτελεί πρόβλημα για τους συντονιστές αυτή τη φορά μιας και θα βλέπουν σε μια σελίδα 15 διαγραμμένες και 2 πχ που θα είναι ανοιχτές.
Ανδρέα εννοω να φευγει εντελως , να μην φαινεται καθολου .

Θα σε πετυχω δεν θα σε πετυχω στην πίτα :ADFADF1:

καλυτερα οχι
ειναι μαυρισμενες και δεν ενοχλουν..
αντιθετα μπορεις να ανακαλεσεις καποια πληροφορια

αυτη η γνωμη μου

καλυτερα οχι

αυτη η γνωμη μου
Τι πληροφορία ν ανακαλέσει καποιος 5 και 6 μηνων πριν ? Αφου ολα ειναι ρευστα και αλλάζουν καθε μερα

Re: Απάντηση: Re: Προταση για αγγελίες

Ανδρέα εννοω να φευγει εντελως , να μην φαινεται καθολου .

Θα σε πετυχω δεν θα σε πετυχω στην πίτα :ADFADF1:

χμ...να κάνω εγώ μια πρόταση,εάν θέλει κάποιος να ανακαλέσει πληροφορίες (για τον οποιοδήποτε λόγο..δεν μας ενδιαφέρει το γιατί),μπορεί κάλλιστα να δημιουργηθεί μια υπό-κατηγορία που θα μεταφέρονται όλες οι ''κλειστές''.Έτσι και θα μένουν καθαρά οι καινούριες,αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι παλιές.

Υ.Γ. Θα με πετύχεις εννοείται :ernaehrung004: :)

Re: Απάντηση: Προταση για αγγελίες

καλυτερα οχι

αυτη η γνωμη μου
+1000

Πολοι απο εμας οπως κι εγω πολλες φορες ανατρεχουμε σε παλιες αγγελιες για παρα πολλους λογους. Ειτε για ερευνα αγορας ειτε για αλλα στοιχεια κ.λ.π.
Πιστευω πως καθε αλλο παρα ενοχλουν!

καλυτερα οχι

αυτη η γνωμη μου

Ακριβώς έτσι είναι παιδιά.
Μόλις γίνει η πώληση, η αγγελίες κλειδώνουν και παραμένουν για μελλοντική ίσως έρευνα αγοράς. Παραμένουν όμως και σαν αποδεικτικά στοιχεία για να μην υπάρξει κανενός είδους -λέμε τώρα- παρεξήγηση..

Νομίζω ότι να διατηρούνται αλλά να μεταφέρονται κάπου αλλού είναι η τέλεια λύση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προταση για αγγελίες

χμ...να κάνω εγώ μια πρόταση,εάν θέλει κάποιος να ανακαλέσει πληροφορίες (για τον οποιοδήποτε λόγο..δεν μας ενδιαφέρει το γιατί),μπορεί κάλλιστα να δημιουργηθεί μια υπό-κατηγορία που θα μεταφέρονται όλες οι ''κλειστές''.Έτσι και θα μένουν καθαρά οι καινούριες,αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι παλιές.

Υ.Γ. Θα με πετύχεις εννοείται :ernaehrung004: :)

Ναι οκ ας διατηρουνται αλλά σε μια υποκατηγορια για μελέτη.Νομιζω οτι εξυπηρετει ολους ετσι:music-smiley-005: